Her istediğin olmaz bu hayattaYeni driverler de gelse keşkeMakine iyice coşsun istiyorm :P

gelir daha yeni pcYeni driverler de gelse keşkeMakine iyice coşsun istiyorm
![]()

Deneyemezsinki cihaz 1366 768 yani 720pBen pazartesiye kadar yokum İstanbul'da olucam gelince cihazın 1080p oyun performansını denicem arkadaşlar burda paylaşırım![]()

720p 1280x720.Deneyemezsinki cihaz 1366 768 yani 720p![]()
ona yakın kast ettim720p 1280x720.

Biliyorum canım gıcıklık yapmak istediona yakın kast ettim![]()

o zaman olurTelevizyona yada monitöre bağlayamaz mı

laptop gta 5i oynatacak mı o da var. hadi ekran kartı yetiyor ama ram yetmez benceBir ara bende 1080p performans testi yapmaya çalışacağım. Ama televizyon destekliyor mu bilmiyorum. Ama çözünürlük artınca oyunlardaki performans düşecektirBir oyunu highde oynuyorsak mediumda oynayacağız. Gta 5 çıkınca televizyona bağlıcam birde kablosuz gamepad takacam al sana ps4
![]()
taktırırız hacılaptop gta 5i oynatacak mı o da var. hadi ekran kartı yetiyor ama ram yetmez bence
laptopa ubuntu kurdum dual boot şeklinde
artık ubuntu kullanacağım ama windows duracak mecbur kalınca gecerim değişiklik iyidırniye ubuntutaktırırız hacılaptopa ubuntu kurdum dual boot şeklinde
artık ubuntu kullanacağım ama windows duracak mecbur kalınca gecerim değişiklik iyidır
hem windows tan sıkıldım artık hem de ne bileyim geçtim iyi böyleniye ubuntu

oyun oynamıyon galibahem windows tan sıkıldım artık hem de ne bileyim geçtim iyi böyle![]()
dedim ya windows duruyooyun oynamıyon galiba
ona gecerim oynayacağım zamanhe evetdedim ya windows duruyoona gecerim oynayacağım zaman
dedim ya windows duruyooyun oynamıyon galiba
ona gecerim oynayacağım zaman