Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim bilgisayar'a virüs girdi ne yapmamı önerirsiniz? Format şart mı dersiniz? @ByKatre

cgokhans

cgokhans

Üye
Beyler RAM alırken dikkat edin 1.35 V ile çalışan RAM alın. Benim aldığım RAM 1.5 V ile çalıştığı için görmedi :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

cgokhans

cgokhans

Üye
Geçmiş olsun. Geri iade edebildin mi ?
Bulunduğum bölge mobing bölgesi olduğu için haftasonu cumartesi günü kargo ile iade yollayacağım. Sorun çıkarmaz sanırım. Hepsiburada baya bi ilgilendi müşteri temsilcisi.

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
cgokhans

cgokhans

Üye
Geri iade oldu bu gün yeni rami sipariş verdim. Dedikleri gibi 1.35 V luk inşallah bu sefer olur. Süper indirimde hepsiburada da haberiniz olsun Link:
153,46 TL yerine %36 indirimle 98,79 TL 4,59 da kargo. Denediğimde sizi bilgilendiririm. GTA 5 deneyen var mı bu arada? Ram'dan kaynaklı sanırım ara ara kasıyor. Bu yüzden RAM alıyorum zaten :)

sinemisis

Üye
Geri iade oldu bu gün yeni rami sipariş verdim. Dedikleri gibi 1.35 V luk inşallah bu sefer olur. Süper indirimde hepsiburada da haberiniz olsun Link:
153,46 TL yerine %36 indirimle 98,79 TL 4,59 da kargo. Denediğimde sizi bilgilendiririm. GTA 5 deneyen var mı bu arada? Ram'dan kaynaklı sanırım ara ara kasıyor. Bu yüzden RAM alıyorum zaten :)

Gta 5 de benim makina akıyor çok şükür hiç kasma takılma yok ..
Ram'i takıp denedin mi nasıl çalıştımı..

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Çatır çatır çalışıyor gta 5 hiç sıkıntı yok :)

cgokhans

cgokhans

Üye
Bende niye kasılıyor :/ Yerel disk D ye kurduğum için mi acaba :/ bende araçta giderken bi gidiyor bi duruyor bi akıyor bi kasıyor karma.

Ram maalesef haftaya salı günü geliyor mobing bölgesi olduğu için burası :'(

Son düzenleme:
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bende niye kasılıyor :/ Yerel disk D ye kurduğum için mi acaba :/ bende araçta giderken bi gidiyor bi duruyor bi akıyor bi kasıyor karma.

Ram maalesef haftaya salı günü geliyor mobing bölgesi olduğu için burası :'(
Mobing bölgesi ne demek ?
Ram yüzünden kasıyor oyun rami yüzde 90lara vurduruyor kasıyor doğal olarak.

cgokhans

cgokhans

Üye
Bende bu sene öğrendim mobingi. Mobing bölgesi kargoların zarar etmemek için haftada bir kere uğradığı nüfusu az, uzak bölgeler oluyor. Mesela MNG ve Aras buraya pazartesi, Yurt içi Salı günü geliyor. Sürat gelmiyor dendi. Öyle tuhaf bir yer. Zaten Ram bu gün kargoya verildi 3 günlük kargolama süresi vardı. Hepsinide kullandılar :) Haftaya salı öğlene gelir inşallah :) O zaman sizleride bilgilendiririm. Bende arabada süratlenince başlıyor kasmaya :/

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bende bu sene öğrendim mobingi. Mobing bölgesi kargoların zarar etmemek için haftada bir kere uğradığı nüfusu az, uzak bölgeler oluyor. Mesela MNG ve Aras buraya pazartesi, Yurt içi Salı günü geliyor. Sürat gelmiyor dendi. Öyle tuhaf bir yer. Zaten Ram bu gün kargoya verildi 3 günlük kargolama süresi vardı. Hepsinide kullandılar :) Haftaya salı öğlene gelir inşallah :) O zaman sizleride bilgilendiririm. Bende arabada süratlenince başlıyor kasmaya :/
Oyunu reloaded mi indirdin 3dm mi?

cgokhans

cgokhans

Üye
3dm hiç sevmem her oyunda trojan uyarısı veriyo
Bende virüs uyarısı vermedi de ilk onlar kırınca haliyle ilk onu indirdim :) reloadedı görünce onları silip reloaded yapayım dedim olmadı bozuldu :D kaldır yeniden kur yaptım. 3dm yi ilk defa gta5 de gördüm zaten :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bende virüs uyarısı vermedi de ilk onlar kırınca haliyle ilk onu indirdim :) reloadedı görünce onları silip reloaded yapayım dedim olmadı bozuldu :D kaldır yeniden kur yaptım. 3dm yi ilk defa gta5 de gördüm zaten :)
3DM Fifa 14ü kırdı ilk :D

sinemisis

Üye
Oyunun sende kasmasi d ye kurmanla yada ram le alakasi yok bende 4 gb ram var cok sukur akiyo oyun sen oyunu harici ekran karti ile degilde acaba onboard olan dahili ekran karti ilemi oynuyosun acaba Gta 5 in ayarlar kisminda ekran karti bellegi kac mb olarak gorunuyor 2048 mi

cgokhans

cgokhans

Üye
Kardeş tabi ki nvidia ile açıyorum. Nvidia denetim masasından yüksek performans A aldım. Hatta otomatik yüksek diyor idi galiba. Merak etme (^_-) araba hızlanınca kasıyor yoksa yürürken falan sıkıntı yokta hızlanınca trafik çoğalınca kasmalar başlıyor

sinemisis

Üye
Yani hiç kasmaması lazım ..Gta 5 ayarlar kısmına girip baktın mı ekran kartı belleği kaç olarak görünüyor belki sen yaptığın halde harici ekran kartına geçiş yapamıyordur bazı ekran kartlarında sıkça görülen bir sorun bu belki sende de böyle olmuştur..

Oyun ayarlarını High mı yaptın birde normalde dene bakalım yine kasacakmı acaba..

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Normal ayarlarda kasmıyo hiç

Üst Alt