Tarar olmazsa formatBenim bilgisayar'a virüs girdi ne yapmamı önerirsiniz? Format şart mı dersiniz? @ByKatre

Geçmiş olsun. Geri iade edebildin mi ?Beyler RAM alırken dikkat edin 1.35 V ile çalışan RAM alın. Benim aldığım RAM 1.5 V ile çalıştığı için görmedi![]()
Bulunduğum bölge mobing bölgesi olduğu için haftasonu cumartesi günü kargo ile iade yollayacağım. Sorun çıkarmaz sanırım. Hepsiburada baya bi ilgilendi müşteri temsilcisi.Geçmiş olsun. Geri iade edebildin mi ?

Geri iade oldu bu gün yeni rami sipariş verdim. Dedikleri gibi 1.35 V luk inşallah bu sefer olur. Süper indirimde hepsiburada da haberiniz olsun Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
153,46 TL yerine %36 indirimle 98,79 TL 4,59 da kargo. Denediğimde sizi bilgilendiririm. GTA 5 deneyen var mı bu arada? Ram'dan kaynaklı sanırım ara ara kasıyor. Bu yüzden RAM alıyorum zaten![]()
Çatır çatır çalışıyor gta 5 hiç sıkıntı yokGeri iade oldu bu gün yeni rami sipariş verdim. Dedikleri gibi 1.35 V luk inşallah bu sefer olur. Süper indirimde hepsiburada da haberiniz olsun Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
153,46 TL yerine %36 indirimle 98,79 TL 4,59 da kargo. Denediğimde sizi bilgilendiririm. GTA 5 deneyen var mı bu arada? Ram'dan kaynaklı sanırım ara ara kasıyor. Bu yüzden RAM alıyorum zaten![]()

Mobing bölgesi ne demek ?Bende niye kasılıyor :/ Yerel disk D ye kurduğum için mi acaba :/ bende araçta giderken bi gidiyor bi duruyor bi akıyor bi kasıyor karma.
Ram maalesef haftaya salı günü geliyor mobing bölgesi olduğu için burası![]()
Haftaya salı öğlene gelir inşallah
O zaman sizleride bilgilendiririm. Bende arabada süratlenince başlıyor kasmaya :/Oyunu reloaded mi indirdin 3dm mi?Bende bu sene öğrendim mobingi. Mobing bölgesi kargoların zarar etmemek için haftada bir kere uğradığı nüfusu az, uzak bölgeler oluyor. Mesela MNG ve Aras buraya pazartesi, Yurt içi Salı günü geliyor. Sürat gelmiyor dendi. Öyle tuhaf bir yer. Zaten Ram bu gün kargoya verildi 3 günlük kargolama süresi vardı. Hepsinide kullandılarHaftaya salı öğlene gelir inşallah
O zaman sizleride bilgilendiririm. Bende arabada süratlenince başlıyor kasmaya :/
3dm indirmiştim sonra tekrar kurdum reloaded ile crackledimOyunu reloaded mi indirdin 3dm mi?
3dm hiç sevmem her oyunda trojan uyarısı veriyo3dm indirmiştim sonra tekrar kurdum reloaded ile crackledim![]()
Bende virüs uyarısı vermedi de ilk onlar kırınca haliyle ilk onu indirdim3dm hiç sevmem her oyunda trojan uyarısı veriyo
reloadedı görünce onları silip reloaded yapayım dedim olmadı bozuldu
kaldır yeniden kur yaptım. 3dm yi ilk defa gta5 de gördüm zaten 
3DM Fifa 14ü kırdı ilkBende virüs uyarısı vermedi de ilk onlar kırınca haliyle ilk onu indirdimreloadedı görünce onları silip reloaded yapayım dedim olmadı bozuldu
kaldır yeniden kur yaptım. 3dm yi ilk defa gta5 de gördüm zaten
![]()