Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hocam ram yetmezse para biriktirip ram ekleyebilirim sorun değil :) Ama babam daha yeni aldık niye içini açıyorsun diye kızar :bann:
Ben bilgisayar okuduğum için kızma gibi bir durum söz konusu değil :D (ama ram alacak kuruş param yok :D )

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
hala yeni bilgisayarlarda 840m kullanılıyor bi 4gb slot yeterli oynamak için.
bende telefon için para biriktirecegim hem gerek yok ya oyun bağımlısi değilim. :) içini açmak zor değil çok video izle dostum ne diyeyim. :)

Mufche

Mufche

Üye
İyiki alırken 8gb versiyonunu almışım en azından şimdi kafam rahat :box bi torrente düşsede indirsek gta5 i:pro2:

firostr

firostr

Üye
Bu arada firofox ram dostu en az yiyen o

messevim

messevim

Üye
Daha oyun çıkmadı ki yanyınlansın 14 nisanı bekliyoruz :)
Dün bir forumda gördüm, steamdan sanırım indiriyorlardı. Yok şu hızda iniyor yok bende hızlı inmiyor diye konuşuyorlardı kendi aralarında. İndirdikleri demomuydu acaba :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Dün bir forumda gördüm, steamdan sanırım indiriyorlardı. Yok şu hızda iniyor yok bende hızlı inmiyor diye konuşuyorlardı kendi aralarında. İndirdikleri demomuydu acaba :)
Steama baktım şimdi sadece ön sipariş veriliyor.
Şimdi sipariş verince oyuna 1 milyon küsür dolarla başlıyorsun :D

Mufche

Mufche

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Darqos
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye

parasını verdim aldım değer be :D yaklaşık 40 saatte bu kadar indi , yurtta malum gündüz internet sıkıntılı , gece 2mbit falan :)
Hayırlı olsun :) Torrent bekleyeceğim bende yapacak birşey yok :D

TeKnoArda

Üye
Nvidia Geforce Experiencede GTA V için yeni sürücü var, oynayacak olanların bu driveri yüklemesini tavsiye ederim. :D
[/IMG]

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
geldımi torrent bakamıyorum suan :D

TeKnoArda

Üye
Torrentten indirebilirsin ama ***** yok şuan, crackin çıkması sabahı bulacaktır bence :D Oyunu oynayacak herkese mutluluklar dilerim, benim oyunu oynamam mayısa kaldı :(

Edit: Arkadaşlar oyunun optimizasyonu çok iyiymiş, 720p çözünürlükte gt840m ile high grafiklerde hatta ultra ile 30 fps civarında oynayabiliriz diye düşünüyorum. Başka bir sitede adamlar GT740M ile medium high te 45-60 fps oynuyordu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Darqos

Darqos

Üye
Eger bütcemi aşarsa Toplama alıcam

Üst Alt