4702Q idi yanlış hatirlamiyorsam bu iyi midir ?Özel mimarlık programları vs kullanıyor olabilir. fakat i7 işlemcisi mesela i7 4500u falansa i5 4200h daha iyidir haberiniz olsun. İşlemci sizin için önemli ise sonu ''u'' ile bitmesin ''m'' yada ''h'' ile bitsin
sakın öyle takılma bu i5 alacağın i7 den daha performanslıYok ya ben i7 istiyorum kullanacağım uygulamalardan dolayi. Bir de uğraşmak istemiyorum o işlerle.
bu bilgisayarın bir de i7 4500u lu modeli var 4702mq yok sanırım lenovo falan mı alacaksın. ama kesinlikle X550JK Modelini öneririm. h işlemci can o ekran kartı süper ileride diğer laptoplar oyun oynarken senin laptop geri kalmasın o kadar para vereceksin. ilerde bi 4 gb ram taktır. tamam o laptopun eline kimse su dökemez4702Q idi yanlış hatirlamiyorsam bu iyi midir ?
Muhendislik okuyacagim icin gerekli programlar var ondan.
Hangisiben bf3 oynuyom ultra ayarda 20 fps veriyor high ayarda 30dan aşağı inmiyorha bide prince of persia oynuyorum

2008 olan çok farklı diğerlerine benzemiyor ama güzelHangisi![]()
tır oyunları sarmıyor beni pekBende euro truck simulator 2 yükledim ultrada 25-30 fps civarı![]()

oyun grafikleri iyimitorrente baktım oyun 1 gb bile değilken grafikler nasıl böyle olabiliyor anlamadımBeni en çok saran oyun oldueski bilgisayarımda da vardı zaten düşük ayarlarda oynuyordum şimdi ultra ilaç gibi geldi
![]()
O iyi degil ya tavsiyem 2. yi dene warrior within i grafikleri iyi degil pek ama super2008 olan çok farklı diğerlerine benzemiyor ama güzel

onu çoktan bitirdim zatenO iyi degil ya tavsiyem 2. yi dene warrior within i grafikleri iyi degil pek ama super![]()
Hangisi kaldi tek sonuncu muonu çoktan bitirdim zaten