Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TeKnoArda

Üye
Özel mimarlık programları vs kullanıyor olabilir. fakat i7 işlemcisi mesela i7 4500u falansa i5 4200h daha iyidir haberiniz olsun. İşlemci sizin için önemli ise sonu ''u'' ile bitmesin ''m'' yada ''h'' ile bitsin

Türe

Türe

Üye
Özel mimarlık programları vs kullanıyor olabilir. fakat i7 işlemcisi mesela i7 4500u falansa i5 4200h daha iyidir haberiniz olsun. İşlemci sizin için önemli ise sonu ''u'' ile bitmesin ''m'' yada ''h'' ile bitsin
4702Q idi yanlış hatirlamiyorsam bu iyi midir ?

Muhendislik okuyacagim icin gerekli programlar var ondan.

TeKnoArda

Üye
İyidir, çok sıkı bir oyuncu değilseniz oyun konusunda da işinizi görür. Hayırlı olsun. ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ortalama bir oyuncuysan tam sana göre

Türe

Türe

Üye
Mediumda oynasam bile yeter oyun hastasi degilim arada bir kafa dagitmak için oynarim

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

TeKnoArda

Üye
o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya ben i7 istiyorum kullanacağım uygulamalardan dolayi. Bir de uğraşmak istemiyorum o işlerle.
sakın öyle takılma bu i5 alacağın i7 den daha performanslı :oke:
4702Q idi yanlış hatirlamiyorsam bu iyi midir ?

Muhendislik okuyacagim icin gerekli programlar var ondan.
bu bilgisayarın bir de i7 4500u lu modeli var 4702mq yok sanırım lenovo falan mı alacaksın. ama kesinlikle X550JK Modelini öneririm. h işlemci can o ekran kartı süper ileride diğer laptoplar oyun oynarken senin laptop geri kalmasın o kadar para vereceksin. ilerde bi 4 gb ram taktır. tamam o laptopun eline kimse su dökemez

Türe

Türe

Üye
i5 nasıl i7 den performanslı oluyor anlayamadım :hmmm

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
u var m var h var bir sürü çeşit var işlemci konusunda i5 4200h performansta i7 4500u dan daha performanslı :)

sinemisis

Üye
Evet notebook'da ki ilk oyunu bitirmiş oldum ..Battlefield 4'ü high'da 1366*768 çözünürlüğünde rahat bir şekilde bitirdim daha ne olsun :oke:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ben bf3 oynuyom ultra ayarda 20 fps veriyor high ayarda 30dan aşağı inmiyorha bide prince of persia oynuyorum

TeKnoArda

Üye
Bende euro truck simulator 2 yükledim ultrada 25-30 fps civarı :)

TeKnoArda

Üye
Beni en çok saran oyun oldu :) eski bilgisayarımda da vardı zaten düşük ayarlarda oynuyordum şimdi ultra ilaç gibi geldi :D

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Beni en çok saran oyun oldu :) eski bilgisayarımda da vardı zaten düşük ayarlarda oynuyordum şimdi ultra ilaç gibi geldi :D
oyun grafikleri iyimitorrente baktım oyun 1 gb bile değilken grafikler nasıl böyle olabiliyor anlamadım

Üst Alt