Enpatsu Shakugan
Üye
şu sıcaklıkları gösteren adam gibi bi programın linkini arabilirmisiniz acaba ? bi türlü bulamadım
kesinlikle katılıyorum çok sessiz çalışıyor oyunlarda en fazla 70 gördüm. Isınma hiç yok yawpozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var
pozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var
kesinlikle katılıyorum çok sessiz çalışıyor oyunlarda en fazla 70 gördüm. Isınma hiç yok yawpozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var
o OEM Bilgisayarlar için o yüzden sıkıntı olmasın diye dedim neyse dene bakalım
sıkıntı olmaz indir sonu 305 olan dosyayı usb ye at sonra güncelle çok basit
Dene Sıkıntı Da Olmaz Her HaldeBirşey olmaz sanmıyorum ya elimde Pro yok hepsi dükkanda olsa yüklerdim ama bundada sorun olacağını sanmıyorum buda win 8.1 nasılsa..
2 kişi oynanabiliyomu biri kolla ?Evet Call of duty mw3'de bitti muhteşem bir oyun tr dublajlı olunca ayrı bir zevkli oluyor. Herşey fu ll ayarda 30-35 fps arası alıyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmem kolla oynamadım hiç2 kişi oynanabiliyomu biri kolla ?
Önceki mw oyunlarını oynamadıysan onlardan başlabende başladımda,daha başlardayım
Hayırlı olsunAz önce siparişi verdim hayırlı olur inşAllah
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?