Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TeKnoArda

Üye
Fraps tavsiye ederim :oke:

EmirDeniz15

Üye
Arkadaşlar laptop bugün elime geçti.Windows 8.1 indirdim,usb belleğime rufus ile attım.Ayarlarını da doğru yaptım.''Uefi Bilgisayarlar İçin GPT Bölüm Düzeni'' ve dosya sistemini de ''FAT32'' olarak seçtim.Kuruluma başladım,disk bölümüne gelince orada 2 bölüme de kuramazsınız hatası yazdı altta.Dosya sisteminin NTFS olması gerektiği yazıyor.Sizde böyle bir sorun oldu mu?Bios güncelleyemedim ondan mı acaba?Bios nasıl güncelleniyor?

The Shadow

The Shadow

Üye
Fps değerlerini de yazıp paylaşır misin konuya ekleyelim ki herkez görsün :)
Reklam yasak :kotu:

Arkadaşlar laptop bugün elime geçti.Windows 8.1 indirdim,usb belleğime rufus ile attım.Ayarlarını da doğru yaptım.''Uefi Bilgisayarlar İçin GPT Bölüm Düzeni'' ve dosya sistemini de ''FAT32'' olarak seçtim.Kuruluma başladım,disk bölümüne gelince orada 2 bölüme de kuramazsınız hatası yazdı altta.Dosya sisteminin NTFS olması gerektiği yazıyor.Sizde böyle bir sorun oldu mu?Bios güncelleyemedim ondan mı acaba?Bios nasıl güncelleniyor?

Komple sil 2 bolumu de tekrardan olustur. Olmazsa disk MBR dir GPT ye cevir.

Son düzenleme:
ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Halledildi.

Son düzenleme:

EmirDeniz15

Üye
Reklam yasak :kotu:

Komple sil 2 bolumu de tekrardan olustur. Olmazsa disk MBR dir GPT ye cevir.
Allah razı olsun senden abi.Bütün gün bunla uğraştım sonunda oldu.Çok teşekkür ederim gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
fps yi nasıl görücez ? programın adı ne yüklüyeyim,paylaşayım resimli
Fraps indir aç frapsi alta al oyunu aç sol üst köşede sarı görürsün değeri f10 tuşuyla ekran görüntüsü al print screen ile değil. Ekran görüntüsünde fps değeri yazmıyor sen yazarak söyle ;)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
ben maalesef internet kapatmış babam evde 1 hafta yokum @The Nightmare buralar sana emanet kardeşim :bye:

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
cgokhans

cgokhans

Üye
Beyler Kaspersky 2014 yasal lisans almak isteyenler süresi bitmeden aşağıdaki linkten e mailini kaydetsin alsın ;)
(90 günlük)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
emre_doner

emre_doner

Üye
Klavye silikonu (5 TL) + Soğutucu (20 TL) + Kablosuz Klavye Mouse seti (50 TL) aldım arkadaşlar.Fotoğraflı ve detaylı inceleme yarın :pc:

ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Bilgisayarı değişim talebinde bulunmuştum bugün geldi.Yeni gelen bilgisayarda hdd tam sessiz ortamda anca duyulur seviyede çalışıyor işlem yaparken kafa ütülemiyor ilki gibi.Bu arada gelen bilgisayar E4 serisi hdd yine toshiba.Ama yakın zamanda 120gb ssd takıp ,dahili hdd'yi usb 3.0 kutu içerisinde harici olarak kullanmayı planlıyorum.Bu kadar sessiz fanlı bilgisayara ssd yakışır :)

• Beğen
Tepkiler: panzerius
emre_doner

emre_doner

Üye
Bilgisayarı değişim talebinde bulunmuştum bugün geldi.Yeni gelen bilgisayarda hdd tam sessiz ortamda anca duyulur seviyede çalışıyor işlem yaparken kafa ütülemiyor ilki gibi.Bu arada gelen bilgisayar E4 serisi hdd yine toshiba.Ama yakın zamanda 120gb ssd takıp ,dahili hdd'yi usb 3.0 kutu içerisinde harici olarak kullanmayı planlıyorum.Bu kadar sessiz fanlı bilgisayara ssd yakışır :)
hayırlı olsun bakalım :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Klavye silikonu (5 TL) + Soğutucu (20 TL) + Kablosuz Klavye Mouse seti (50 TL) aldım arkadaşlar.Fotoğraflı ve detaylı inceleme yarın :pc:
klavye niye aldın ki laptopun klavyesini beğenmedin mi :D

emre_doner

emre_doner

Üye
klavye niye aldın ki laptopun klavyesini beğenmedin mi :D
hemen yıpranmasın diye.ayrıca tek kaliteli mouse alayım dedim.40 TL civarıydı.bu seti iyi denk getirdim microsoft un,ondan aldım :) ayrıca laptobu biraz mesafelide kullanabiliyorum böylelikle ;)

Üst Alt