messevim
Üye
@messevim bunun pcdepoda olmayanının linkini atarmısın
Buyur
m.istanbulbilisim.com.tr/asus-x-series-x550ln-xo007d-notebook-fiyati,117706.html
@messevim bunun pcdepoda olmayanının linkini atarmısın
kaç tl alıyorlarSende benim gibi git internet cafeye doldur 1terabaytlik diski oyun ve filmlerle![]()

Para verdigimi kim soyledi?kaç tl alıyorlar![]()

hocam bu sanal çekirdek değil miBuyur
m.istanbulbilisim.com.tr/asus-x-series-x550ln-xo007d-notebook-fiyati,117706.html
nasıl attırdınPara verdigimi kim soyledi?![]()
2+2 şeklindeymiş. evet diğer ikisi sanal çekirdekhocam bu sanal çekirdek değil mi
Normal müşteri gibi gittim en ücra bir yerde masa açtırdım. Daha sonra taktım harici diski masaya sonra Allah ne verdiyse kopyaladımnasıl attırdın![]()
2+2 şeklindeymiş. evet diğer ikisi sanal çekirdek
Normal müşteri gibi gittim en ücra bir yerde masa açtırdım. Daha sonra taktım harici diski masaya sonra Allah ne verdiyse kopyaladım![]()
sen işi biliyorsunBende öyle yapacaktım çarpılırım diye yapmadım, küçükken yaptım bir kere onda da Fifa 2007 alacaktım, uyarı programı mı ne varmış enselediler beni 3₺ istemişlerdi 2₺ de oturma parası. 5₺ sonra bir daha bulaşmadım.2+2 şeklindeymiş. evet diğer ikisi sanal çekirdek
Normal müşteri gibi gittim en ücra bir yerde masa açtırdım. Daha sonra taktım harici diski masaya sonra Allah ne verdiyse kopyaladım![]()
sen fena faka basmışınhacıBende öyle yapacaktım çarpılırım diye yapmadım, küçükken yaptım bir kere onda da Fifa 2007 alacaktım, uyarı programı mı ne varmış enselediler beni 3₺ istemişlerdi 2₺ de oturma parası. 5₺ sonra bir daha bulaşmadım.

Çarpılmakla ne alakası var ki ? Sanki internetin sahibi o oyunlara para vermiş ha. onlar da bizim gibi kopyala yapıştır yaparak oyunları yüklüyorlar kendi cafelerine.Bende öyle yapacaktım çarpılırım diye yapmadım, küçükken yaptım bir kere onda da Fifa 2007 alacaktım, uyarı programı mı ne varmış enselediler beni 3₺ istemişlerdi 2₺ de oturma parası. 5₺ sonra bir daha bulaşmadım.
Orası işin şaka kısmı hocam.Çarpılmakla ne alakası var ki ? Sanki internetin sahibi o oyunlara para vermiş ha. onlar da bizim gibi kopyala yapıştır yaparak oyunları yüklüyorlar kendi cafelerine.

Orası işin şaka kısmı hocam.![]()
çalmayıda bileceksin 
Hocam, hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Gayet güzel çalışıyor. Gerekli programlarıda verdiğiniz siteden kurdum. Ama oyun kuramadı harici hard diskim bozulduğu için. Bugün yarın oyunda alıp kurarım inşallah. İyiki Lenovo'yu veya Dell'i almamışım. Bu arada bu SonicMaster beklediğiminde üzerinde çıktı.çalmayıda bileceksin
Nasıl kardeşim pcden memnun musun herhangi bir sıkıntı var mı ? Oyun vs yükledin mi ?
Aynen ses konusun da bende çok memnunum. Tatminkar bir sesi var. Hoparlörün nerede olduğunu bulamadım ama bir türlüHocam, hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Gayet güzel çalışıyor. Gerekli programlarıda verdiğiniz siteden kurdum. Ama oyun kuramadı harici hard diskim bozulduğu için. Bugün yarın oyunda alıp kurarım inşallah. İyiki Lenovo'yu veya Dell'i almamışım. Bu arada bu SonicMaster beklediğiminde üzerinde çıktı.

valla artık nasıl birşeyse bende tam anlamadımsayı olarak daha yüksek aslında 840m..
Sende benim gibi keşkelere kapılıp gitme. bende keşke lenovayı alsaydım diyordum ama şimdi çok şükür ki asus u almışım diyorum. kullandıkça memnunluğum artıyor.
Hangi lenovo?
Asusun modeline göre işlemcisi birkaç adım önde. Ama asusun da ekran kartı lenovaya göre birkaç adım önde.Lenovonun hangi özelliği daha iyi ki?![]()