ByKatre
Üye
oyunları ekran kartı oynatiyor duyduğuma göreAsusun modeline göre işlemcisi birkaç adım önde. Ama asusun da ekran kartı lenovaya göre birkaç adım önde.

oyunları ekran kartı oynatiyor duyduğuma göreAsusun modeline göre işlemcisi birkaç adım önde. Ama asusun da ekran kartı lenovaya göre birkaç adım önde.

Hocam ben de bulamadım hoparlörü bir kılavuza bakalım.Aynen ses konusun da bende çok memnunum. Tatminkar bir sesi var. Hoparlörün nerede olduğunu bulamadım ama bir türlü![]()
Tabii ki ekran kartı oynatıyoroyunları ekran kartı oynatiyor duyduğuma göre![]()
Hoparlörü bulamazsın. Onu laptopun merkezine yerleştirmişler. Böylece ses dengeli bir şekilde tüm kasaya yayılıyormuş.Hocam ben de bulamadım hoparlörü bir kılavuza bakalım.
Woauww!!Tabii ki ekran kartı oynatıyor
Hoparlörü bulamazsın. Onu laptopun merkezine yerleştirmişler. Böylece ses dengeli bir şekilde tüm kasaya yayılıyormuş.
Evet Rivals in bütün ayarları sondadır netten araştırabilirsiniz oyun maximum 30fps oynatıyor bütün pc lerde. Oyun genelde 30FPS nin altına düşmüyor. En az 27-28.. Oyun yağ gibi akıyor GT-840M de. 740ta nasıl olur bilmem belki 1-2 fps az verir çok farketmez.hemen bakayımrivals son grafikte mi
acaba 740m de böyle acar mi
![]()
teşekkür ederimEvet Rivals in bütün ayarları sondadır netten araştırabilirsiniz oyun maximum 30fps oynatıyor bütün pc lerde. Oyun genelde 30FPS nin altına düşmüyor. En az 27-28.. Oyun yağ gibi akıyor GT-840M de. 740ta nasıl olur bilmem belki 1-2 fps az verir çok farketmez.
Aynen, bende bayılırım yarış oyunlarına.Favorim NFS Underground 2 hala pc de yüklü.teşekkür ederim
hazırlık yapıyorum laptop ıçin de rivals i indirdim the run falan bakalım yarış oyunlarını çok severimvalla 25 in altına düşmediği sürece sıkıntı yok
![]()
750m de 30 fps nin altına düşmüyor neredeyse. 840m de nadiren de olsa arkadaşın dediği gibi en fazla 27 lere düşüyor. 740m ekran kartında da bence en fazla 24 e düşer.teşekkür ederim
hazırlık yapıyorum laptop ıçin de rivals i indirdim the run falan bakalım yarış oyunlarını çok severimvalla 25 in altına düşmediği sürece sıkıntı yok
![]()
en sevmediklerinden bir tanesiAynen, bende bayılırım yarış oyunlarına.Favorim NFS Underground 2 hala pc de yüklü.
most wanted 2005 favorim
ınşallah hocam bunları okudukça sabırsızlanıyorum750m de 30 fps nin altına düşmüyor neredeyse. 840m de nadiren de olsa arkadaşın dediği gibi en fazla 27 lere düşüyor. 740m ekran kartında da bence en fazla 24 e düşer.

The Run ve Most Wanted 2012 yi oynamadım diğer hepsini oynadım. NFS Rivals grafik olarak en iyisi fakat çok sarmıyor.en sevmediklerinden bir tanesimost wanted 2005 favorim
ınşallah hocam bunları okudukça sabırsızlanıyorum![]()
neden hocam the run falan nasıl most wanted 2012 yi de indirmeyi düşünüyorumThe Run ve Most Wanted 2012 yi oynamadım diğer hepsini oynadım. NFS Rivals grafik olarak en iyisi fakat çok sarmıyor.

Abi bak şimdi yine optik sürücüsü olmadığı için almadığım gt-750m li DELL e gitti aklım.750m de 30 fps nin altına düşmüyor neredeyse. 840m de nadiren de olsa arkadaşın dediği gibi en fazla 27 lere düşüyor. 740m ekran kartında da bence en fazla 24 e düşer.
Oynamadığım için bilmiyorum MW12 ve TheRun u. Fırsat olmadı.neden hocam the run falan nasıl most wanted 2012 yi de indirmeyi düşünüyorum![]()
rivals neden sarmıyor hocam hikayesi kötü muOynamadığım için bilmiyorum MW12 ve TheRun u. Fırsat olmadı.

Boşuna gitmesin. 840m de iş görür.Abi bak şimdi yine optik sürücüsü olmadığı için almadığım gt-750m li DELL e gitti aklım.