Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
osmanmert94

osmanmert94

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
ByKatre

ByKatre

Üye
müthiş be :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yeni FPS değerleri eklendi günceli!

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Laptop resimleri eklendi.

ByKatre

ByKatre

Üye
hemen bakayım ;)rivals son grafikte mi ;)acaba 740m de böyle acar mi ;)

• Beğen
osmanmert94

osmanmert94

Üye
hemen bakayım ;)rivals son grafikte mi ;)acaba 740m de böyle acar mi ;)
Evet Rivals in bütün ayarları sondadır netten araştırabilirsiniz oyun maximum 30fps oynatıyor bütün pc lerde. Oyun genelde 30FPS nin altına düşmüyor. En az 27-28.. Oyun yağ gibi akıyor GT-840M de. 740ta nasıl olur bilmem belki 1-2 fps az verir çok farketmez.

ByKatre

ByKatre

Üye
Evet Rivals in bütün ayarları sondadır netten araştırabilirsiniz oyun maximum 30fps oynatıyor bütün pc lerde. Oyun genelde 30FPS nin altına düşmüyor. En az 27-28.. Oyun yağ gibi akıyor GT-840M de. 740ta nasıl olur bilmem belki 1-2 fps az verir çok farketmez.
teşekkür ederim
hazırlık yapıyorum laptop ıçin de rivals i indirdim the run falan bakalım yarış oyunlarını çok severim ;)valla 25 in altına düşmediği sürece sıkıntı yok ;)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
teşekkür ederim
hazırlık yapıyorum laptop ıçin de rivals i indirdim the run falan bakalım yarış oyunlarını çok severim ;)valla 25 in altına düşmediği sürece sıkıntı yok ;)
Aynen, bende bayılırım yarış oyunlarına.Favorim NFS Underground 2 hala pc de yüklü.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim
750m de 30 fps nin altına düşmüyor neredeyse. 840m de nadiren de olsa arkadaşın dediği gibi en fazla 27 lere düşüyor. 740m ekran kartında da bence en fazla 24 e düşer.

ByKatre

ByKatre

Üye
osmanmert94

osmanmert94

Üye
en sevmediklerinden bir tanesi :) most wanted 2005 favorim :ehe
ınşallah hocam bunları okudukça sabırsızlanıyorum :)
The Run ve Most Wanted 2012 yi oynamadım diğer hepsini oynadım. NFS Rivals grafik olarak en iyisi fakat çok sarmıyor.

ByKatre

ByKatre

Üye
The Run ve Most Wanted 2012 yi oynamadım diğer hepsini oynadım. NFS Rivals grafik olarak en iyisi fakat çok sarmıyor.
neden hocam the run falan nasıl most wanted 2012 yi de indirmeyi düşünüyorum :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
750m de 30 fps nin altına düşmüyor neredeyse. 840m de nadiren de olsa arkadaşın dediği gibi en fazla 27 lere düşüyor. 740m ekran kartında da bence en fazla 24 e düşer.
Abi bak şimdi yine optik sürücüsü olmadığı için almadığım gt-750m li DELL e gitti aklım.

ByKatre

ByKatre

Üye
pardon the run u oynamadim demiştiniz :ehe

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt