Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye

MaxipmaN

Üye
4 hücreli batarya performansı düşürür internet kullanımında ne kadar gidiyor?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ByKatre
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
4.nesillerin 15watta düsmesi bayagı farkettirmis sanirım 3230m 6 hucreli pil ile üc saat civarı dengelide
Bir başka etken ise bu bilgisayarın işlemcisinin 4500U olması. U serisi performanstan ziyade, tasarrufu ile tanınan bir işlemci.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve ByKatre
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Benim sürekli yüksek performansta 4 saat gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi

Invoke

Invoke

Üye
Rivals'ı orijinal alıp online oynacaksın o zaman hoş olur. Gerçi diğer türlü de gayet iyi. Ama klavye ile zevkli olmuyorlar, pek. :D

• Beğen
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Bugün Dell 7537 alayım Asus'un ekran kartı kötü falan dedim .Tam fikrimi değiştirmiştim ki : yeni gelecek driverlarla 750m'in üstüne çıkacakmış bilginiz olsun :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Nasıl yani 840m mi 750m in üzerine çıkacakmış. Zaten bazı konularda üstünlüğü vardı ama tam anlamıyla değildi. Bu çokk iyi olurrr...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar benim şarj abartmaya başladı sabah %97 idi ve 6 saat 41dk gösteriyordu güç tasarrufunda.

• Beğen
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Nasıl yani 840m mi 750m in üzerine çıkacakmış. Zaten bazı konularda üstünlüğü vardı ama tam anlamıyla değildi. Bu çokk iyi olurrr...

Yazılımsal destekle. Yeni seri olduğu için normal bence :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Aynen bence alınmamalıydı hatta diğer inceleme konusunda üst yapılmalıydı. Hocam yeni seri fakat 750 yani,:D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bence alınmamalıydı hatta diğer inceleme konusunda üst yapılmalıydı. Hocam yeni seri fakat 750 yani,:D
Sıkıntı yok. Kendileri kaybederler :) Bu konuya bu forum da pek bi rağbet yok zaten.. dh de daha fazla...

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
öyle birşey mümkünmü acaba ? Bu haberi nereden aldınız ?
Üst konudan ne için alındığını bende merak ettim
Nvidia 800 Serisi için sürücüleri gelecek ay veya 2 ay sonra çıkartacakmış :D sürücülerle oyun performansını arttırmayı planlıyolarmış . Çıksın beta sürücüler deneriz artık :D

Üst Alt