ByKatre
Üye
fazla fark olmaz sanırımBoşuna gitmesin. 840m de iş görür.
Dellin o modelinde ısınma sorunu var diye okumuştum.

fazla fark olmaz sanırımBoşuna gitmesin. 840m de iş görür.
Dellin o modelinde ısınma sorunu var diye okumuştum.

Hikayesi yokki bit şeyler eksik oyunda, tamam grafikler falan harika sesler eksiksiz fakat ne bileyim anlamdım ..rivals neden sarmıyor hocam hikayesi kötü mu![]()
Hm, biraz araştırayım..fazla fark olmaz sanırım![]()
anladım hocam bi bakalım şu laptopu bi alalım daHikayesi yokki bit şeyler eksik oyunda, tamam grafikler falan harika sesler eksiksiz fakat ne bileyim anlamdım ..
ayın 15 ini bekliyorum 
Ortalama 4, 4 buçuk saat arası..4 hücreli batarya performansı düşürür internet kullanımında ne kadar gidiyor?
4.nesillerin 15watta düsmesi bayagı farkettirmis sanirım 3230m 6 hucreli pil ile üc saat civarı dengelideOrtalama 4, 4 buçuk saat arası..
Bir başka etken ise bu bilgisayarın işlemcisinin 4500U olması. U serisi performanstan ziyade, tasarrufu ile tanınan bir işlemci.4.nesillerin 15watta düsmesi bayagı farkettirmis sanirım 3230m 6 hucreli pil ile üc saat civarı dengelide
baya gidiyormuş ya u işlemcinin avantajı ısınma yok güç tasarrufuBenim sürekli yüksek performansta 4 saat gidiyor.

Üst kOnulardan Alındı AmaGüncellendi
fark ne ki hocamGüncellendi

Yazılımsal destekle. Yeni seri olduğu için normal benceNasıl yani 840m mi 750m in üzerine çıkacakmış. Zaten bazı konularda üstünlüğü vardı ama tam anlamıyla değildi. Bu çokk iyi olurrr...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

öyle birşey mümkünmü acaba ? Bu haberi nereden aldınız ?Yazılımsal destekle. Yeni seri olduğu için normal bence![]()
Üst konudan ne için alındığını bende merak ettimÜst kOnulardan Alındı Ama
fark ne ki hocam![]()
Sıkıntı yok. Kendileri kaybederlerAynen bence alınmamalıydı hatta diğer inceleme konusunda üst yapılmalıydı. Hocam yeni seri fakat 750 yani,![]()
Bu konuya bu forum da pek bi rağbet yok zaten.. dh de daha fazla...öyle birşey mümkünmü acaba ? Bu haberi nereden aldınız ?
Üst konudan ne için alındığını bende merak ettim
Nvidia 800 Serisi için sürücüleri gelecek ay veya 2 ay sonra çıkartacakmışAynen bence alınmamalıydı hatta diğer inceleme konusunda üst yapılmalıydı. Hocam yeni seri fakat 750 yani,![]()
sürücülerle oyun performansını arttırmayı planlıyolarmış . Çıksın beta sürücüler deneriz artık