EyvAllah.Hayırlı olsun. Konuyu sabitledim.
Aynen öyle. Fps ler tatminkarHocam FPS'ler çok iyi Driver'ları kuruyorum bitsin oyun almaya gideceğim. FPS son grafikte 25 ten fazla ise çok iyi.İsmimi yazar mısınız kullanıcılara.
Hemen ekliyorum sizi de .hangi konuda en başta bi bakayım durŞu ana kadar gelmiş olması lazımdı. Acaba yolda bir aksilikmi çıktı@İsmail @L-LumieRe @bycatre
Oyun fps oranları eklendi. Sizce nasıl ?

neler alacaksınHocam FPS'ler çok iyi Driver'ları kuruyorum bitsin oyun almaya gideceğim. FPS son grafikte 25 ten fazla ise çok iyi.İsmimi yazar mısınız kullanıcılara.

Onu gidince karar vereceğim bendeki oyunlar eski de.neler alacaksın![]()
biraz önce internet yavaştı şimdi bbakıyorumBak haberdar et![]()
fpsler iyi zaten 24 ten sonrasını biz algılayamıyoruz çok iyi son ayar dimi bu 
Evet son ayarbiraz önce internet yavaştı şimdi bbakıyorumfpsler iyi zaten 24 ten sonrasını biz algılayamıyoruz çok iyi son ayar dimi bu
![]()

evet 840mo zaman çok ıyi ekran kartı 840m Değil mi![]()
740m ile 750 m arasında bir ekran kartıymışAcaba Dell mi alsaydım işlemci kötüydü fakat ekran kartı GT-750m di. 6gb ram vardı. Sırf optik sürücü yok diye almadın.evet 840m740m ile 750 m arasında bir ekran kartıymış
valla artık nasıl birşeyse bende tam anlamadımo nasıl oluyo ya 840 740 ıle 750 arası![]()
sayı olarak daha yüksek aslında 840m..
Sende benim gibi keşkelere kapılıp gitme. bende keşke lenovayı alsaydım diyordum ama şimdi çok şükür ki asus u almışım diyorum. kullandıkça memnunluğum artıyor.Acaba Dell mi alsaydım işlemci kötüydü fakat ekran kartı GT-750m di. 6gb ram vardı. Sırf optik sürücü yok diye almadın.
Şunun şurasında ne kaldı kibakalım bi alamadım laptop maaş bi gelsin peder beyin ayın 15i ni bekliyorum![]()
sabırsızlanıyorum yaw elimde değil şimdiden oyunları indirmeye başlayım m zamanŞunun şurasında ne kaldı ki![]()
Hergün bir oyun indirsen ayın 15 ine iyi bir koleksiyonun olursabırsızlanıyorum yaw elimde değil şimdiden oyunları indirmeye başlayım m zaman![]()
bi oyun 20gb nasıl indireyim be o kadar akk var zaten yarısı doldu hız düşecekHergün bir oyun indirsen ayın 15 ine iyi bir koleksiyonun olur![]()

Sende benim gibi git internet cafeye doldur 1terabaytlik diski oyun ve filmlerlebi oyun 20gb nasıl indireyim be o kadar akk var zaten yarısı doldu hız düşecekhemde takanın hdd si yetmez ona
![]()