Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam FPS'ler çok iyi Driver'ları kuruyorum bitsin oyun almaya gideceğim. FPS son grafikte 25 ten fazla ise çok iyi.İsmimi yazar mısınız kullanıcılara.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

ByKatre

ByKatre

Üye
Şu ana kadar gelmiş olması lazımdı. Acaba yolda bir aksilikmi çıktı@İsmail @L-LumieRe @bycatre

Oyun fps oranları eklendi. Sizce nasıl ?
hangi konuda en başta bi bakayım dur :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
ByKatre

ByKatre

Üye
o zaman çok ıyi ekran kartı 840m Değil mi ;)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
evet 840m :) 740m ile 750 m arasında bir ekran kartıymış
Acaba Dell mi alsaydım işlemci kötüydü fakat ekran kartı GT-750m di. 6gb ram vardı. Sırf optik sürücü yok diye almadın.

ByKatre

ByKatre

Üye
o nasıl oluyo ya 840 740 ıle 750 arası ;)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl oluyo ya 840 740 ıle 750 arası ;)
valla artık nasıl birşeyse bende tam anlamadım :) sayı olarak daha yüksek aslında 840m..
Acaba Dell mi alsaydım işlemci kötüydü fakat ekran kartı GT-750m di. 6gb ram vardı. Sırf optik sürücü yok diye almadın.
Sende benim gibi keşkelere kapılıp gitme. bende keşke lenovayı alsaydım diyordum ama şimdi çok şükür ki asus u almışım diyorum. kullandıkça memnunluğum artıyor.

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
ByKatre

ByKatre

Üye
bakalım bi alamadım laptop maaş bi gelsin peder beyin ayın 15i ni bekliyorum ;)

ByKatre

ByKatre

Üye
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bi oyun 20gb nasıl indireyim be o kadar akk var zaten yarısı doldu hız düşecek ;) hemde takanın hdd si yetmez ona :ehe
Sende benim gibi git internet cafeye doldur 1terabaytlik diski oyun ve filmlerle :)

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
@messevim bunun pcdepoda olmayanının linkini atarmısın

Üst Alt