Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
2+2 şeklindeymiş. evet diğer ikisi sanal çekirdek
Normal müşteri gibi gittim en ücra bir yerde masa açtırdım. Daha sonra taktım harici diski masaya sonra Allah ne verdiyse kopyaladım ;)
:ehe sen işi biliyorsun

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
osmanmert94

osmanmert94

Üye
2+2 şeklindeymiş. evet diğer ikisi sanal çekirdek
Normal müşteri gibi gittim en ücra bir yerde masa açtırdım. Daha sonra taktım harici diski masaya sonra Allah ne verdiyse kopyaladım ;)
Bende öyle yapacaktım çarpılırım diye yapmadım, küçükken yaptım bir kere onda da Fifa 2007 alacaktım, uyarı programı mı ne varmış enselediler beni 3₺ istemişlerdi 2₺ de oturma parası. 5₺ sonra bir daha bulaşmadım.

ByKatre

ByKatre

Üye
Bende öyle yapacaktım çarpılırım diye yapmadım, küçükken yaptım bir kere onda da Fifa 2007 alacaktım, uyarı programı mı ne varmış enselediler beni 3₺ istemişlerdi 2₺ de oturma parası. 5₺ sonra bir daha bulaşmadım.
sen fena faka basmışınhacı :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Çarpılmakla ne alakası var ki ? Sanki internetin sahibi o oyunlara para vermiş ha. onlar da bizim gibi kopyala yapıştır yaparak oyunları yüklüyorlar kendi cafelerine.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Çarpılmakla ne alakası var ki ? Sanki internetin sahibi o oyunlara para vermiş ha. onlar da bizim gibi kopyala yapıştır yaparak oyunları yüklüyorlar kendi cafelerine.
Orası işin şaka kısmı hocam. :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
:) çalmayıda bileceksin :)

Nasıl kardeşim pcden memnun musun herhangi bir sıkıntı var mı ? Oyun vs yükledin mi ?
Hocam, hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Gayet güzel çalışıyor. Gerekli programlarıda verdiğiniz siteden kurdum. Ama oyun kuramadı harici hard diskim bozulduğu için. Bugün yarın oyunda alıp kurarım inşallah. İyiki Lenovo'yu veya Dell'i almamışım. Bu arada bu SonicMaster beklediğiminde üzerinde çıktı.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hocam, hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Gayet güzel çalışıyor. Gerekli programlarıda verdiğiniz siteden kurdum. Ama oyun kuramadı harici hard diskim bozulduğu için. Bugün yarın oyunda alıp kurarım inşallah. İyiki Lenovo'yu veya Dell'i almamışım. Bu arada bu SonicMaster beklediğiminde üzerinde çıktı.
Aynen ses konusun da bende çok memnunum. Tatminkar bir sesi var. Hoparlörün nerede olduğunu bulamadım ama bir türlü :)

Invoke

Invoke

Üye
valla artık nasıl birşeyse bende tam anlamadım :) sayı olarak daha yüksek aslında 840m..
Sende benim gibi keşkelere kapılıp gitme. bende keşke lenovayı alsaydım diyordum ama şimdi çok şükür ki asus u almışım diyorum. kullandıkça memnunluğum artıyor.

Hangi lenovo?

Invoke

Invoke

Üye
Lenovonun hangi özelliği daha iyi ki? :D

ByKatre

ByKatre

Üye
ışlemci ıyi ya :)ama asus daha ıyi bilmiyorum ben galiba asusa aşık oldum :) şu bilgisayarı bi alaydım

Invoke

Invoke

Üye
Galiba ben de alacağım. :hmmm

Üst Alt