Asus X550JK-X550JX Sizce Hangisi Alınmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Asus X550JK-X550JX Sizce Hangisi Alınmalı?
Bugünlerde notebook ararıyorum isteklerim hem oyun olacak hemde yazılım.
12GB Ram+i7+Asus+gtx850 veya 940m buldum ama sizde bildiğiniz varsa yazarsanız memnun olurum.Ama 850 oyun için daha iyi olduğu söyleniyor.

bütçem 2500tl

Son düzenleme:

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Güncel.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
linkteki gayet iyi bir cihaz alabilirsin. gtx850 tabiki 940mden daha performanslı bir karttır.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
linkteki gayet iyi bir cihaz alabilirsin. gtx850 tabiki 940mden daha performanslı bir karttır.
Linkteki hem oyun olarak (GTA V).Hemde yazılım kodlama olarak ihtiyacımı karşılarmı sence?

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
benim düşüncem gayet iyi şekilde karşılar. donanım olarak isteklerini karşılayabilecek düzeyde. gta v i medium ayarlarda açar tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Aradağım şu i7 8gb ram olursa +4 ram atıcam yada 12gb ram direk + gtx850m böyle bir notebook varmı?

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
exp_l0it

exp_l0it

Üye
peki x550jk hakkında ne söyler yazılım +oyun olarak kullancam.yüksek oyunları ne oranda çalıştırır.i5 olması süphelendiriyor beni ama
gta v i orta ayarlarda çalıştırıyomuş öyle diyolar yorumlarda
senin istediğin gibi bişe Asus N serisi laptoplarda mevcut. Dediğim gibi tuzlu. Dolar malesef :/

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
gta v i orta ayarlarda çalıştırıyomuş öyle diyolar yorumlarda
senin istediğin gibi bişe Asus N serisi laptoplarda mevcut. Dediğim gibi tuzlu. Dolar malesef :/
Tamam bu modeli alacağımda.Nasıl işte acaba :D

Rygebin

Rygebin

Üye
Aradağım şu i7 8gb ram olursa +4 ram atıcam yada 12gb ram direk + gtx850m böyle bir notebook varmı?
O notebook olmuyor. O başka birşey :)))) (Monster, Rog Pc serisi bir de Toshibanın vardı galiba :) )

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
O notebook olmuyor. O başka birşey :)))) (Monster, Rog Pc serisi bir de Toshibanın vardı galiba :) )
x550jk nın 4 gb ramlisi ram anakarta tümleşik geliyor slot lar boşta yani artırılabilir. ;)

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Sistem güzel gider. Baya ömürlük :)) Baya müthiş cihaz :))

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Bugünlerde notebook ararıyorum isteklerim hem oyun olacak hemde yazılım.
12GB Ram+i7+Asus+gtx850 veya 940m buldum ama sizde bildiğiniz varsa yazarsanız memnun olurum.Ama 850 oyun için daha iyi olduğu söyleniyor.

bütçem 2500tl
n550 al

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Hediye alacaksan bekliyorum :ehe
Victor marka süper bir tane yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum. @Jelly Beanci

SDD sonradan takabilirmiyim buna?
Beyler karar kesinleşti gibi bakın bakalım nasıl olmuş.

Linkler:

vade farkı felan ile 2300 tl civarına denk geliyor.
Yokmu x550jk kullanan bi forumda ? :hmmm

technogamer2345

Üye
Monster daha mantıklı olur çıkabilirsen.Victora yönelme.Asus'a bakarsan ekran kartı monstere göre düşük.Bütçen taze.Monsterların 2700 e modeli vardı ona bak.Olmadı başka bir şey önerebilirim.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Monster daha mantıklı olur çıkabilirsen.Victora yönelme.Asus'a bakarsan ekran kartı monstere göre düşük.Bütçen taze.Monsterların 2700 e modeli vardı ona bak.Olmadı başka bir şey önerebilirim.
Monster pahalıya denk geliyor.Ve kullanan görmedim(ama çok güzel bir cihaz olduğunu biliyorum).Başka marka neden.Asus niçin olmaz?

technogamer2345

Üye
Monster pahalıya denk geliyor.Ve kullanan görmedim(ama çok güzel bir cihaz olduğunu biliyorum).Başka marka neden.Asus niçin olmaz?

Asus olmaz demedim ki. :) Sadece en kötü modellerinden birisini seçtiğini düşünüyorum.