Haber Asus, CES 2015’te, Zenphone 2 ve Zenfone Zoom Cihazlarını Duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Kamerası çok iyiymiş ama çok güzel fotoğraflar çekmişler 1000lira altında gelse bari ülkemize o zaman ona geçerim heralde :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Asus bu şansı iyi değerlendireceğinden eminim. bir çok telefon tercihini iptal ettirecek düzeyde girişimler olabilir

• Beğen
Tepkiler: minoo, Dede, dragonmhmt ve 2 diğerleri
KayraBey

KayraBey

Üye
Asus bu şansı iyi değerlendireceğinden eminim. bir çok telefon tercihini iptal ettirecek düzeyde girişimler olabilir
Asus muhtemelen güzel fiyattan gelecektir ama şu vergi artırımı problem olmaz inşaAllah.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çerçevelerde resme bakarsak LG ye Yetişmiş gibi :D

minoo

minoo

Üye
Fiyatını çok merak ediyorum.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
4 gb ram 1200 den aşağı olması imkanı yok bence @minoo abla boş beleş meslek ne oluyor?

minoo

minoo

Üye
4 gb ram 1200 den aşağı olması imkanı yok bence @minoo abla boş beleş meslek ne oluyor?
İşte boş beleş. Sanırım onu yazdığımda boş beleştim. Şimdi çalışıyorum ama güncellemedim.
Neyse, konumuz bu değil tabii.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
İşte boş beleş. Sanırım onu yazdığımda boş beleştim. Şimdi çalışıyorum ama güncellemedim.
Neyse, konumuz bu değil tabii.
Abla asus beni yolda birakirmi 6 ya 5. Güncellemesi gelecekmi bu cihazlar ne zaman cikacak

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Abla asus beni yolda birakirmi 6 ya 5. Güncellemesi gelecekmi bu cihazlar ne zaman cikacak
Nisan diye biliyorum Android L güncellemesini
Zenfone 5 in eksileri ekran parlaklığı ve derin uyku sorunu bide bana cerceve büyük geldi ama güzel cihaz 2 gb ram işlemcide iyi ısınmıyor

minoo

minoo

Üye
Iyi ozaman asus 6 alıyorum ben şarjı nasil gidiyor diye sormuştum ama cevap vermedin
Her konuda yazıyorum yahu kendimi Asus'un pazarlama müdürü gibi hissettim.

1 gün götürüyor beni zen6. 3300 mah bi zahmet gitsin yani. Mis gibi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Anil-D

Anil-D

Üye
Nisan diye biliyorum Android L güncellemesini
Zenfone 5 in eksileri ekran parlaklığı ve derin uyku sorunu bide bana cerceve büyük geldi ama güzel cihaz 2 gb ram işlemcide iyi ısınmıyor
Ben 6 alıcam 100 tl fark var 700 5 800 6 butcem el vermiyor bugun teknoloji marketine gittimde fiyatlar ucmus resmen

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Anil-D

Anil-D

Üye
Her konuda yazıyorum yahu kendimi Asus'un pazarlama müdürü gibi hissettim.

1 gün götürüyor beni zen6. 3300 mah bi zahmet gitsin yani. Mis gibi.
Ekrana basıp bi ss atabilirmisin

minoo

minoo

Üye
Ben 6 alıcam 100 tl fark var 700 5 800 6 butcem el vermiyor bugun teknoloji marketine gittimde fiyatlar ucmus resmen

Taksit yapma imkanın varsa Teknosa'dan al bence. Peşin almamış olursun.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Oyun amacıyla alıyorsan iyi ısınma sorunu olmaz ama gpu su pover vr sgx544 mp4 galiba eski bi gpu most wanted da yetiyor ama tam sınırda

Üst Alt