HTC de etkinlikleri başladı oda tanıtımları sürüyor.adminim alakasız bir soru soracam ama sony ve htc'nin etkinliği ne zaman olur acababilgin varmı
![]()
249 $ o hocam. Ayrıca 800-900 lira arası bir fiyatla gelirse iyi satış yapar. Önemli olan 1000 lira barajının altında olması.Zenfone 2 199 dolar mart ta çıkacak kesinlikle alinasi bir cihaz
Zenfone 2 1000 tl civarı veya altı olsun kesin alırım
1000 altı olursa herkes alır kalmaz ama tahminim 1000 üstüZenfone 2 inş vergiler yüzünden 1000 lira üzerine vurmaz ...
Valla daha bilgilendirme yapılmadı. Fiyattan da bilgimiz yok. Ama cihazlar sağlam. Ben de zenfone 6'dan 2'ye geçiş yapmayı düşünüyorum.Pınar abla Asus'ta çalışıyordu galiba? @minoo haberiniz var mı ne zaman geleceğinden falan?
Bilgi için Teşekkür ederiz Zaten Asus olarak sizlerden çok memnunuz. Bizlere çok destek oluyorsunuz teşekkürler Asus TürkiyeBence yaza doğru gelir. Arkadaşların da dediği gibi 1000 tl altında olursa satış fiyatı, bu cihaz patlar.

bir şey soracaktım asus telefonlardan memnunmusunuz acaba bir sorun çıkartıyormu almayı düşünebilirim bu zenfone 2'yi stabilmidir şarj olarak nasıl bir telefondurBence yaza doğru gelir. Arkadaşların da dediği gibi 1000 tl altında olursa satış fiyatı, bu cihaz patlar.
Daha çıkmadı ki Zenfone 2bir şey soracaktım asus telefonlardan memnunmusunuz acaba bir sorun çıkartıyormu almayı düşünebilirim bu zenfone 2'yi stabilmidir şarj olarak nasıl bir telefondur
ama stabilite konusunda Zenfone 5 ve 6 modellerinde yoğun şikayet duymadığımı hep belirtmişimdir. Tabi en yetkili kişi burda kendiside birikimlerini bizimle paylaşacaktır.