Haber Asus, CES 2015’te, Zenphone 2 ve Zenfone Zoom Cihazlarını Duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Asus'un sağlam adımlar attığı bir gerçek ... Lg de müthiş bir atılım içerisinde ...

lazye

lazye

Üye
Ya bu zenfone 2 ne kadardan girer piyasaya acaba ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
asus zenfone 2 hands on
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Muhteşem cihazlar umarım direk bu cihazlar gelir ülkemize, düşük modelleri gelmez.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Düşük modelleri yolla 1.6 gh türkiyeye 2.0 yurt dışına :angry:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zenfone 2 199 dolar mart ta çıkacak kesinlikle alinasi bir cihaz
249 $ o hocam. Ayrıca 800-900 lira arası bir fiyatla gelirse iyi satış yapar. Önemli olan 1000 lira barajının altında olması.

Exdkiller

Exdkiller

Üye
Lansmanı izleyebilirsin istersen zenfone 2 199 dolar kardeşim.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Zenfone 2 1000 tl civarı veya altı olsun kesin alırım

lazye

lazye

Üye
Zenfone 2 inş vergiler yüzünden 1000 lira üzerine vurmaz ...

lazye

lazye

Üye
Bence 1200 seviyelerinde gelecek [emoji33]

Murat Alper

Murat Alper

Üye
1300 rahat olur ;)

• Beğen
Tepkiler: lazye
0MG90

0MG90

Üye
Pınar abla Asus'ta çalışıyordu galiba? @minoo haberiniz var mı ne zaman geleceğinden falan?

minoo

minoo

Üye
Pınar abla Asus'ta çalışıyordu galiba? @minoo haberiniz var mı ne zaman geleceğinden falan?
Valla daha bilgilendirme yapılmadı. Fiyattan da bilgimiz yok. Ama cihazlar sağlam. Ben de zenfone 6'dan 2'ye geçiş yapmayı düşünüyorum.
Ya da zoom alırım. O da çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, 0MG90 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En kısa sürede cevap bekliyoruz sayın moderatörüm @minoo :cool

minoo

minoo

Üye
Bence yaza doğru gelir. Arkadaşların da dediği gibi 1000 tl altında olursa satış fiyatı, bu cihaz patlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Nextman ve YaşlıTaşCocuk54
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence yaza doğru gelir. Arkadaşların da dediği gibi 1000 tl altında olursa satış fiyatı, bu cihaz patlar.
Bilgi için Teşekkür ederiz Zaten Asus olarak sizlerden çok memnunuz. Bizlere çok destek oluyorsunuz teşekkürler Asus Türkiye :cool

• Beğen
Tepkiler: lazye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bir şey soracaktım asus telefonlardan memnunmusunuz acaba bir sorun çıkartıyormu almayı düşünebilirim bu zenfone 2'yi stabilmidir şarj olarak nasıl bir telefondur

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir şey soracaktım asus telefonlardan memnunmusunuz acaba bir sorun çıkartıyormu almayı düşünebilirim bu zenfone 2'yi stabilmidir şarj olarak nasıl bir telefondur
Daha çıkmadı ki Zenfone 2 :) ama stabilite konusunda Zenfone 5 ve 6 modellerinde yoğun şikayet duymadığımı hep belirtmişimdir. Tabi en yetkili kişi burda kendiside birikimlerini bizimle paylaşacaktır. :cool

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt