Haber Asus, CES 2015’te, Zenphone 2 ve Zenfone Zoom Cihazlarını Duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra60

Buğra60

Üye
Vestel çilingir değil hitaplara az dikkat edelim :cool . Serbest piyasa ekonomosi hakim ülkede almayız olur biter :cool

Alırız almayız orası ayrı konu zaten, ben de karışmam kimseye. Ama durum bu, işe yarar bi f/p cihaz üretti de biz mi kötüledik :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Zenfone 6 şu anki fiyatı yaklaşık 250$ ebay gibi yerlerde, TR fiyatı da 800TL. Zenfone2 4GB modelin de 249$ olduğunu ve ASUS'un fiyat politikasında aynı davranacağını düşünürsek hemen hemen aynı fiyattan gelecektir buraya da. Vestel ders alsın biraz da, rakiplerinin çizgisini kısaltacağına kendi çizgisini uzatmaya baksın. Zenfone'un arka kapağı etmeyecek telefonlarını 900TL'den veriyorlar.:bottom:
Valla güzel bir bakış açısı. Gerçekten alınası telefon. Vestel için söylediklerin de doğru.

• Beğen
Tepkiler: Buğra60
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Zenfone 6 şu anki fiyatı yaklaşık 250$ ebay gibi yerlerde, TR fiyatı da 800TL. Zenfone2 4GB modelin de 249$ olduğunu ve ASUS'un fiyat politikasında aynı davranacağını düşünürsek hemen hemen aynı fiyattan gelecektir buraya da. Vestel ders alsın biraz da, rakiplerinin çizgisini kısaltacağına kendi çizgisini uzatmaya baksın. Zenfone'un arka kapağı etmeyecek telefonlarını 900TL'den veriyorlar.:bottom:
Zenfone 6 nin 800 lira olduğunu dusunursek peki?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Buğra60
Değerli arkadaşım argo tabirinize ithafen yazdım geri kalanlar şahsi fikirleriniz. Bu konuda sıkıntı yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra60
lazye

lazye

Üye
Ben inanmiyorum 1000 liraya gelebileceğini 1200-1100 olur bence zamlar eğer etkiliyorsa böyle olut

minoo

minoo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve lazye
Buğra

Buğra

Admin
4GB Ram olan versiyonu 1200 geçmezse bayağı satar bence :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Cihazda çift tıkla açma ve kapama var
Arkası gerçekten metal görünümüne sahip (plastik tabi)
Cihaz satışa çıkmadan tema marketli olarak gelecek, tema değiştirebileceğiz
Kamerada yaptığınız iso değişikliklerini falan sol üstte görebilirsiniz
4GB Ram'li versiyonu ne kadar 250 Dolar deseler de fiyatı belli değilmiş karar verememişler, satış öncesi belli olacakmış

• Beğen
Tepkiler: Dede, minoo ve B.A.R.O.N
Murat Alper

Murat Alper

Üye
cihazda hafıza kart desteği varmı acaba @Nextman

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
lazye

lazye

Üye
2 versiyon olarak mi çikacak 2gb ve 4gb diye ?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
4gb ram diyonuz ?? 1200 den düşük olmaz garanti verebilirim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
10x zoomdan az zoom yapıyorsa gider K zoom alırım kamera yazılımıyla darma duman eder. Ve lensi tabiki. Microsd desteklemiyorsa K zoom Karşısında pek duramaz.

lazye

lazye

Üye
10x zoomdan az zoom yapıyorsa gider K zoom alırım kamera yazılımıyla darma duman eder. Ve lensi tabiki. Microsd desteklemiyorsa K zoom Karşısında pek duramaz.
O kameraya 16 gb hafiza tabikide yetmeyecektir bnde katiliyorum ...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bi resim çekince benim tel 2.50 3 mb yer kaplıyor tek resim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O kameraya 16 gb hafiza tabikide yetmeyecektir bnde katiliyorum ...
Bende galaxy camera var yazılım olarak 1020 den eksik kalır bir yanı yok. 1020 deki bütün ayarların hepsi var. Bu ayarlardan anlamayanlar içinde bir sürü kolay modlar var asusun böyle birşey yapacağını zannetmiyorum muhtemelen sadece kamerayı koyar ve zenfone 2 deki gibi bir kamera yazılımı koyar. :)

0MG90

0MG90

Üye
2 sim kart 1 micro sd kart var. Batarya çıkartılamıyor.
Düşük ışık modunu da baya geliştirmişler

• Beğen
Tepkiler: Dede
98farom98

98farom98

Üye
2 sim kart 1 micro sd kart var. Batarya çıkartılamıyor.
Düşük ışık modunu da baya geliştirmişler
Sd kart ve 2 sim o zaman süper ama batarya kötü olmuş çıkarılabilse daha iyi olurdu

0MG90

0MG90

Üye
3000mAh zaten. Pek fark etmez.

Üst Alt