98farom98
Üye
O zaman3000mAh zaten. Pek fark etmez.

O zaman3000mAh zaten. Pek fark etmez.

Asus muhtemelen güzel fiyattan gelecektir ama şu vergi artırımı problem olmaz inşaAllah.Asus bu şansı iyi değerlendireceğinden eminim. bir çok telefon tercihini iptal ettirecek düzeyde girişimler olabilir
İnşallahAsus muhtemelen güzel fiyattan gelecektir ama şu vergi artırımı problem olmaz inşaAllah.
Elbette bizde tahmin yürütülüyor ama yapcak bişey yok bekleyecezFiyatını çok merak ediyorum.

İşte boş beleş. Sanırım onu yazdığımda boş beleştim. Şimdi çalışıyorum ama güncellemedim.4 gb ram 1200 den aşağı olması imkanı yok bence @minoo abla boş beleş meslek ne oluyor?
Abla asus beni yolda birakirmi 6 ya 5. Güncellemesi gelecekmi bu cihazlar ne zaman cikacakİşte boş beleş. Sanırım onu yazdığımda boş beleştim. Şimdi çalışıyorum ama güncellemedim.
Neyse, konumuz bu değil tabii.
5'i Asus Mayıs ayında alacak. Bekliyoruz.Abla asus beni yolda birakirmi 6 ya 5. Güncellemesi gelecekmi bu cihazlar ne zaman cikacak
Nisan diye biliyorum Android L güncellemesiniAbla asus beni yolda birakirmi 6 ya 5. Güncellemesi gelecekmi bu cihazlar ne zaman cikacak
Iyi ozaman asus 6 alıyorum ben şarjı nasil gidiyor diye sormuştum ama cevap vermedin5'i Asus Mayıs ayında alacak. Bekliyoruz.
Her konuda yazıyorum yahu kendimi Asus'un pazarlama müdürü gibi hissettim.Iyi ozaman asus 6 alıyorum ben şarjı nasil gidiyor diye sormuştum ama cevap vermedin
Ben 6 alıcam 100 tl fark var 700 5 800 6 butcem el vermiyor bugun teknoloji marketine gittimde fiyatlar ucmus resmenNisan diye biliyorum Android L güncellemesini
Zenfone 5 in eksileri ekran parlaklığı ve derin uyku sorunu bide bana cerceve büyük geldi ama güzel cihaz 2 gb ram işlemcide iyi ısınmıyor
Ekrana basıp bi ss atabilirmisinHer konuda yazıyorum yahu kendimi Asus'un pazarlama müdürü gibi hissettim.
1 gün götürüyor beni zen6. 3300 mah bi zahmet gitsin yani. Mis gibi.
Ben 6 alıcam 100 tl fark var 700 5 800 6 butcem el vermiyor bugun teknoloji marketine gittimde fiyatlar ucmus resmen
Oyun amacıyla alıyorsan iyi ısınma sorunu olmaz ama gpu su pover vr sgx544 mp4 galiba eski bi gpu most wanted da yetiyor ama tam sınırdaBen 6 alıcam 100 tl fark var 700 5 800 6 butcem el vermiyor bugun teknoloji marketine gittimde fiyatlar ucmus resmen
Ekrana basıp bi ss atabilirmisin