Aslında ics wonder,ace 2 gibi cihazlara gelecekti :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre

-Emre

Üye
Neo v işlemcisi 1 Ghz galaxy w 1.4 ama benimki 1.7 .d

- - - Eklendi - - -

galaxy w Neo vde iyidir

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

Android Police

Android Police

Üye
Htc de samsung da guncelleme konusunda cok sikintili firmalar samsung galax mini 2 ye bile jb vericekken galaxy w aylardir ayni versiyonda yerinde sayiyor

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
Htc de samsung da guncelleme konusunda cok sikintili firmalar samsung galax mini 2 ye bile jb vericekken galaxy w aylardir ayni versiyonda yerinde sayiyor
Ben samsung un yerinde olsam cm gibi diğer s3 gibi telefonlara nazaran daha hafif bir stocktok rom yapardım acaba samsung neden böyle birşey düşünmedi :düşün:

-Emre

-Emre

Üye
nabican stock romu cm9 rc4 çıktı gerisi hikaye =)

Kerim.

Kerim.

Üye
Kernel3te kamera calisiyor artik:biggrin:samsungun dandik yazilimlarina kalmadik:ehe

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
Sendede wonder yokmuydu?:hmmm
Yok ama olsa wonder liler kervanına katılırdum nede olsa yanlız değilim sizin gibi telin bir tarafından girip diğerinden çıkan ve teli son damlasına kadar en iyi duruma getirene kadar durmayan teldaslarım olduktan sonra :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Yok ama olsa wonder liler kervanına katılırdum nede olsa yanlız değilim sizin gibi telin bir tarafından girip diğerinden çıkan ve teli son damlasına kadar en iyi duruma getirene kadar durmayan teldaslarım olduktan sonra :)

:tebessüm::tşk:

Android Police

Android Police

Üye
başka biri ile karıştırmışım pardon

- - - Eklendi - - -

galaxy ace2 yazıyordu

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
s3 s2 nexsus gbi cihazların olması yazılımların erken cıkmasına mani oluyor birakin samsungu xda da aradgnz romu bulursunuz ne olacak telefon garanti dışı kalsın biraz:)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Round-Saturn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt