Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında ics wonder,ace 2 gibi cihazlara gelecekti :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre
Üye
Neo v işlemcisi 1 Ghz galaxy w 1.4 ama benimki 1.7 .d
- - - Eklendi - - -
galaxy w Neo vde iyidir
Android Police
Üye
Htc de samsung da guncelleme konusunda cok sikintili firmalar samsung galax mini 2 ye bile jb vericekken galaxy w aylardir ayni versiyonda yerinde sayiyor
Htc de samsung da guncelleme konusunda cok sikintili firmalar samsung galax mini 2 ye bile jb vericekken galaxy w aylardir ayni versiyonda yerinde sayiyor
Ben samsung un yerinde olsam cm gibi diğer s3 gibi telefonlara nazaran daha hafif bir stocktok rom yapardım acaba samsung neden böyle birşey düşünmedi :düşün:
Yok ama olsa wonder liler kervanına katılırdum nede olsa yanlız değilim sizin gibi telin bir tarafından girip diğerinden çıkan ve teli son damlasına kadar en iyi duruma getirene kadar durmayan teldaslarım olduktan sonra
Yok ama olsa wonder liler kervanına katılırdum nede olsa yanlız değilim sizin gibi telin bir tarafından girip diğerinden çıkan ve teli son damlasına kadar en iyi duruma getirene kadar durmayan teldaslarım olduktan sonra
s3 s2 nexsus gbi cihazların olması yazılımların erken cıkmasına mani oluyor birakin samsungu xda da aradgnz romu bulursunuz ne olacak telefon garanti dışı kalsın biraz
s3 s2 nexsus gbi cihazların olması yazılımların erken cıkmasına mani oluyor birakin samsungu xda da aradgnz romu bulursunuz ne olacak telefon garanti dışı kalsın biraz