Aslında ics wonder,ace 2 gibi cihazlara gelecekti :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ics wonder,ace 2 gibi cihazlara gelecekti :(
Beyler şimdi sizlere acı gerçeği açıklıyorum samsung birçok cihazına çok büyük bir darbe vurdu işin aslı touchwiz le alakalı
samsung un ünlü arayüzü touchwiz ne kadar kullanışlı görünse de bu touchwiz saçmalığı yüzünden samsung 512 lik rami olan birçok cihazını harcadı turkcell in maxiplus 5 cihazında 512 ram kullanılmasına rağmen oldukça akıcı bir ics görmekteyiz pekala her firma kendine özgü bir android arayüzü kullanmak zorunda fakat bu arayüz(touchwiz) aşırı ram tüketiyor samsung da haliyle bu arayüzü de içine sıkıştırdıktan sonra cihazın arda kalan ram oranı acayip düşüyor yani touchwiz i 1 gb ram ın altındaki bir cihaz kullanamıyor.
Bizler mecburen cyanogen mod lara mahkum ediliyoruz orijinal ics nin tadını vermese de iş görüyor :(
Konuyu Açma Amacım İsyan..!

• Beğen
Tepkiler: Heroata

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet mantıklı turkcell in maxiplus 5 in dışında bir çok 512 mb lık ram olan tablet 4.0 ı kullanıyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sen cyanogenmodu kötüler gibi demişsin ama samsung sana cm kadar iyi bir rom vermezdi çöp uygulamalarıda cabası tabi samsung tauchwiz 5 kendi buluyor çok ram tüketiyor kısıtlı imkanlarl bir geiştiricide cm9ve sonraki sürümler için touchwiz temsaı yapmış gayette başarılı ve telefonu yormuyor samsung rom yapsa ben zaten yizine bile bakmam samsung zaten en fazla 4.0.4 verecekti ve oyun performansı berbat olacaktı cyanogenmod sayesin de şu an androidin en son sürümü 4.2.1 alıcak ilerde ve bu romların oyun performansı şahane ve geliştirmeye çok açık

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
sen cyanogenmodu kötüler gibi demişsin ama samsung sana cm kadar iyi bir rom vermezdi çöp uygulamalarıda cabası tabi samsung tauchwiz 5 kendi buluyor çok ram tüketiyor kısıtlı imkanlarl bir geiştiricide cm9ve sonraki sürümler için touchwiz temsaı yapmış gayette başarılı ve telefonu yormuyor samsung rom yapsa ben zaten yizine bile bakmam samsung zaten en fazla 4.0.4 verecekti ve oyun performansı berbat olacaktı cyanogenmod sayesin de şu an androidin en son sürümü 4.2.1 alıcak ilerde ve bu romların oyun performansı şahane ve geliştirmeye çok açık

ama ben cyanogen mod u kötülemedim cm sayesinde garanti dışı kalma ve birçok dezavantajları yerine samsung touchwiz de birazz geliştirme yapıp wonder e uyarlasa ve bizde garanti dışı bırakmak yerine orijinal haliyle samsung kullansak kötü mü olurdu
bir cm ekibi touchwiz de harika değişiklikler yapıp ramı ve oyun performansını mükemmelleştirebiliyorsa bunu kesinlikle samsung da yapabilirdi ama hani nerde :(

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ama ben cyanogen mod u kötülemedim cm sayesinde garanti dışı kalma ve birçok dezavantajları yerine samsung touchwiz de birazz geliştirme yapıp wonder e uyarlasa ve bizde garanti dışı bırakmak yerine orijinal haliyle samsung kullansak kötü mü olurdu
bir cm ekibi touchwiz de harika değişiklikler yapıp ramı ve oyun performansını mükemmelleştirebiliyorsa bunu kesinlikle samsung da yapabilirdi ama hani nerde :(
hayır hocam cm kadar stabil yapmazlar senin dediğini sadece s3 note 2 gibi telefonlar için geçerli

Android Police

Android Police

Üye
ya htcye ne demeli desire c yi bırak adamlar evo 3dye bile jb vermiyorlar yok donanım eksikliymiş de neymiş donanım sizin ananızdır oloomm 1gb ramli 1ghzx2 çekirdekli telefonda ne donanım eksikliğinden bahsediyorsunuz adamlar sadece yeni modelleri düşünüyorlar yeni bir htc modeli çıksın bakın nasıl one x den desteği çekiyorlar

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Casper nirvana tab 7 tabletim var 1 ghz quadcore islemci 1 gb ram var genede 4.1 cikarmiyolar isin ucu para

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
ya htcye ne demeli desire c yi bırak adamlar evo 3dye bile jb vermiyorlar yok donanım eksikliymiş de neymiş donanım sizin ananızdır oloomm 1gb ramli 1ghzx2 çekirdekli telefonda ne donanım eksikliğinden bahsediyorsunuz adamlar sadece yeni modelleri düşünüyorlar yeni bir htc modeli çıksın bakın nasıl one x den desteği çekiyorlar
1 gb ram var ve jb çıkarmıyorlarsa yuh derim bu zamanda ya en son çıkan modeli alıcağız yada eski versiyonlarla devam :(

- - - Eklendi - - -

Casper nirvana tab 7 tabletim var 1 ghz quadcore islemci 1 gb ram var genede 4.1 cikarmiyolar isin ucu para
haklısın nirvana 7 yeni bir model olmasına rağmen böyle yapmaları çok ayıp :/

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:( neden böyle ya

TheMadness

TheMadness

Üye
Var da ne oluyor? Stocku 6 aydır kullanmıyorum :)

-Emre

-Emre

Üye
en çok hak eden kesinlikle galaxy w.ama xperia Neo v bile ics aldı kötü de olsa samsung bize vermiyor. s ama verse bile ben kullanmam zaten cm varken.d

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
en çok hak eden kesinlikle galaxy w.ama xperia Neo v bile ics aldı kötü de olsa samsung bize vermiyor. s ama verse bile ben kullanmam zaten cm varken.d
haklısın aslında iyi ki de var olmasa eski arayüze mahkum olurduk :D

AndroTürk

Üye
Bir Wonder kullanıcısı olarak bu durumdan bende şikayetçiyim cihazıma sürekli rom yüklemeyide istemiyorum CyanogenMod10 tamamen stabil hale gelsin Cm10'a geçicem samsungdan hayır yok :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

neo v bile derken galaxy w nin ve neo v nin kullandığı cpu gpu her şey aynı :zzz:

Bu arada neo v ye JellyBean "bile" geliyor.

Bu arada ace 2 de 768 mb ram var

TheMadness

TheMadness

Üye
Cm varken başkasını kullanmayın :)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
neo v bile derken galaxy w nin ve neo v nin kullandığı cpu gpu her şey aynı :zzz:

Bu arada neo v ye JellyBean "bile" geliyor.

Bu arada ace 2 de 768 mb ram var
yazdıkların doğruysa tek kelimeyle 'yuh' diyorum yine insaflı çıktılarda ace 2 ye bi kıyak geçtiler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt