Askerlik dolayısıyla iphone sorunu??

Sponsorlu Bağlantılar

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
    Konu Sahibi
Askerlik dolayısıyla iphone sorunu??
Onumuzdeki donem askerlik var
hayırlsıyla yapıcam inşallah malumunuz askerde telefon yasak ama usta bolumunde serbestmiş (aslında yasakta kontrol yokmuş :)) Şuan kullandığım lumia 920 yi pedere vermek istiyorum. Aklımda iphone 6 + var onu almak istiyorum ama alsamda kullanacağım şurda 5 6 hafta sonra uyutucaz usta birligine geçene kadar . Size sormak istediğim nokta şu 6 ay içersinde s modeli çıkar mı yoksa 6+ ı alayım mı ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
6+ ve 6 ne zaman çıktıysa 6s te o zamanın 1 yıl sonrasında çıkar :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Genelde Haziran-Eylül gibi çıkıyor modeller. Bence 6S'i bekleyin. 6 ve 6 Plus çok sorunlu cihazlar oldu. 6S ile bu sorunları gidererek çıkarıyorlar cihazı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Haziranda çıkmaz en geç eylül agustos eylül civarı

0MG90

0MG90

Üye
Haziran, Eylül arası yazdım işte.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Bence 6s'i bekle s serisi her zaman için daha iyi oluyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben anlamadım telefonu askere mi götüreceksin yoksa yatıracakmısın askerden gelene kadar :blink:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
6+ alabilirsin, 6s e yetecek para var mı :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
6s i bekleyin zaten askerde öyle yüksek model telefonda sıkıntı olabilir askerden dönünce alırsınız hem fiyatıda ilk çıktığı zamandan biraz düşmüş olur :) telefonun çıkışı da eylülü bulur zaten ve s model her zaman daha iyidir

darkmaster

darkmaster

Üye
askerde iphone'un çalınır hiç düşünme bile. ayrıca usta birliğinde kontrol yok diyen kim :) ben asteğmen olarak yaptım askerliğimi en az 10 kişinin telefonunu sadece ben patlatmışımdır ;) yerinden yerine göre değişir hatta aynı yerdeki bir komutan bile değişse yine askerlik değişir. başkasının dediğine göre değerlendirmeyin askerliği herkesin askerliği kendine göredir ve de farklıdır.

• Beğen
Tepkiler: Dede, sLeepLe, DeV/AsA ve 1 kişi daha
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Evet fazla hayal kurmuşsun.Ne telefonu ne iphone'si.Hadi denetimin zayıf olduğu bir yere düştün, koğuşundaki elemanlar da (üst devre, koğuş ağası olduğunu sananlar vs.) izin verdi diyelim ama gittiğin yer otel değil haberin olsun iphone 6'yı boynuna zincirle bağlasan gece koparır alırlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve darkmaster
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Benim düşünceme göre iphone 6 da S serisi çıkmayabilir. Çünkü 2 telefon birden çıkardı bile 6 ve 6plus. Sanırım iphone 7 çıkar artık. Şuan kullandığım telefon iphone 6 ve hiç bi sorun yok. Malum o kadar para veriyosun tabiki bi sorun olmucak. Ben bu telefonu 3 sene kadar kullanmayı düşünüyorum.

98farom98

98farom98

Üye
Alırsan askere kesinlikle götürme bence

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Alma kardesim calarlar telefonu 12 ay yatıracak sanda hiç alma

KayraBey

KayraBey

Üye
Peder size yakın mı oturuyor :D telefonu kiliseye bağışlamak ilginç :p