asigsasi test yönetici hosgeldin

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Symbianda şikayet eden bi sen kalmıştın sende yönetici oldun :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
modlama bölümün de yetkim yok her an şikayet de bulanabilirim kendini hazırla halis :D
benimde cfw bölümünde yetkim yokmuş ben var biliyodum ilk mod olduğumda konuya :locked: yazdım ana baktım kitlenmiyor şikayet ettim hemen :d:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ANIL

ANIL

Admin
O bölüme yetki alırsın abi sıkıntı olmaz. Onay sistemi sadece Symbian için değil tüm bölümler için aktif sanırım şuan.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
sadece symbian için serbestti ben geldim tekrar onay sistemine geri dönmüş zaten 3-5 kişi kalmış kaçırmayalım :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
  • Beğen
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Onay sistemi sadece yeni üyeliklerde ilk mesajlar için getirilecekti ancak tamamlanamadı sanırım.
symbian bölümü için onay sistemi sadece gereksiz bir uygulama olur yeni üye değil 3 onay verdim bunlar da yardım konuları belki konuyu açan kişinin acil yardıma ihtiyacı olabilir

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun inşallah hayırlı olur.
Başarılar diliyorum

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
symbian bölümüne onay sistemi geri gelmiş
Geçici bir sorundu cevap vermeyi atlamısım ama vereyim, yeni üyelere yapmaya calisirken tüm izinler karıstı tekrar düzenledik şu an eskisi gibi. Symbian da yok yani

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Geçici bir sorundu cevap vermeyi atlamısım ama vereyim, yeni üyelere yapmaya calisirken tüm izinler karıstı tekrar düzenledik şu an eskisi gibi. Symbian da yok yani
bilgilendirme için teşekkürler Ozan sorun yok birkaç gündür :)

Üst Alt