ASGATech Quran v2.00 S60v3 SymbianOS 9.1 Unsigned (kuranı sesli okur)

Sponsorlu Bağlantılar

smgmg

Üye
3--- 002.nar adlı dosyayı oluşturdugunuz "ASGAQuraan" klasöre kopyalayın

Kardeş burayı anlamadım.Böyle bir dosya yok ki

fatih462

Üye
sertifika hatası veriyor program kardeş

karcepoyt

karcepoyt

Üye
aallah razı olsun

mamifan

Üye
Ses dosyaları dahil kaç mb?

rta

Üye
Allah razı olsun..

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
saol arkadaşım sayende artık rahmetli babaannemin mezarına gidip Yasin okuyorum allah ne muradın varsa versin

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

crazyspym

Üye
3 4 5 açıklamalarında sen ne yazdığını anladınmı olivetti ben bişe anlayamadım ? programı kurdum hafızakartı dizinine de
ASGAQuraan adında bir klasör alıp komple dosyaları içine attım olmadı ayrıca deneyim dedim ASGAQuraan/2 nin içine sadece mp3 attım yine olmadı şunu daha kolay anlatırmısın 2.rar diye bir ses dosyası yok onada 2.nar yazmışsın quaran_audio var hiç bişe anlamadım daha yalın anlatabilecek biri varmı ???

joe_cenk

joe_cenk

Üye
yaw dostum yüklenmiyor devam felan diyor basıyorum tam yükleyecekken bişey çıkıyor yüklenmiyor en sonda da yükleme tamamlandı diyor anlamadım bişey yardımcı olursan sevinir

olivetti

olivetti

Üye
    Konu Sahibi
yaw dostum yüklenmiyor devam felan diyor basıyorum tam yükleyecekken bişey çıkıyor yüklenmiyor en sonda da yükleme tamamlandı diyor anlamadım bişey yardımcı olursan sevinir
telefon sistem hack edilmemişse sertifika hatası verir,yüklenmez.5800 kullandığın yazıyor symbian 9.4 versiyon olduğundan da olmayabilir(9.1 ve 9.2 de çalışıyor 9.3 yada 9.4 kullanmadıgımdan deneyemedim) .ya da aynı programın başka sürümünü yüklemişsen izin vermeyedebilir diğer sürüm varsa kaldırabilirsin.:oke:

vblades

Üye
ben 5800 xpres musicde calistirdim yapamayan arkadaslar bana P.M atsinlar

cosi

cosi

Üye
:oke:

Üst Alt