ASGATech Quran v2.00 S60v3 SymbianOS 9.1 Unsigned (kuranı sesli okur)

Sponsorlu Bağlantılar

zelimhan

Üye
kardeş
signed i buldum yükledim
fakat ses dosyasını nereye kuracağız.okuması için ne yapacağız.e nin içine öyle bi yer yok.

pokerr85

Üye
hocam n79 sertifika hatası diyor yükleyemedim yardmcı olur musun ¿

ysahin8

Üye
teşekkürler..

haktel

Üye
s.a kardesim..yüklerken sertifika hatasi diyor ve yüklemiyor....

yardim edersen sevinirim...

E R T A N

Üye
ses dosyası indirilmiyor. anonym to olmadan verilmiyo sanki bu link...

kmlglc

Üye
programı ekleyen arkadaşa paylaşımı için teşekkür ederim ama, programın about kısmına girince Listen diye bir menü olması gerektiği söyleniyor View menüsünden sonra ki kuranı kerimi dinleyebilmemiz için o menü şart. ama neyazıkki yüklediğimiz uygulamada lesten diye bir bölüm yok. Kişisel fikrim program eski sürüm sadece okumak için olan versiyonu. Bir diğer versiyonunda listen menüsü eklenmiş olabilir. şimdi onu araştırıyorum eğer bulabilirsem ekleyeceğim yada yapabilen biri varsa burada anlatırsa çok güzel olur. yalnız programın kötü tarafı :( kurarken ingilizce olarak bu programı çalmanın kul hakkına girdiği ve Allah'ın herşeyden haberdar olduğu gibi şeyler yazıyo ben sildim açıkcası..
saygılar.

kaykact

Üye
arkadaşlar sesli dinlemek için yapmanız gerekenler(alıntıdır):
1. create folder

e:\ASGAQuraan\2

2. extract file 002.rar to folder

e:\ASGAQuraan\

3. extract file 2.rar to folder

4. put the audio from version 1 to folder

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yanlışlık olmasın diye ** gelen yere AQ gelecek

--------------- Ekleme ---------------

** yerine AQ

barbata

Üye

Cep telefonunuzdan Kuran-ı Kerin okumanızı ve dinlemenizi sağlayan çok güzel bir uygulama…

Register: 000000000000000(15 SIFIR)

SES DOSYALARI

Arkadaşlar ses dosyasını aşağıdaki linkten yükleyip( E:\ASGAQuraan ) dosyasının içine atın.
( E:\ASGAQuraan ) a atmanız gereken ses dsysı:

PROGRAMIN LİNKİ (KENDİM UPLOADLADIM):
http://www.maxicep.com/attachments/20280d1239111856/
not:ses dosyasını atmadan kuran dinleyemessiniz sadece okursunuz...
arkadaşlar ben başka bir siteden buldum bazı eksik dosyalar varmış onları ekleyince sesli dinleme oluyor onları aşagidaki adrese upload ettim,açıklamada ekledim şimdiden iyi dinlemeler

apocan1

Üye
1--- ASGATech.Quran.v2.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.*******-illusion.sis programı hafıza kartına kurun
2--- hafıza kartına "ASGAQuraan" adında bir klasör oluşturun
3--- 002.nar adlı dosyayı oluşturdugunuz "ASGAQuraan" klasöre kopyalayın
4--- "2" adlı klasörü de oluşturdugunz "ASGAQuraan" adlı klasöre kopylayayın
5--- ve ses dosyalarınıda "ASGAQuraan\2" adlı klasöre kopyalayın (yani yukarıda kopyaldıgınız "2" adlı klasörün içine)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

dogan64

Üye
1--- ASGATech.Quran.v2.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.ed-illusion.sis programı hafıza kartına kurun
2--- hafıza kartına "ASGAQuraan" adında bir klasör oluşturun
3--- 002.nar adlı dosyayı oluşturdugunuz "ASGAQuraan" klasöre kopyalayın
4--- "2" adlı klasörü de oluşturdugunz "ASGAQuraan" adlı klasöre kopylayayın
5--- ve ses dosyalarınıda "ASGAQuraan\2" adlı klasöre kopyalayın (yani yukarıda kopyaldıgınız "2" adlı klasörün içine)
arkadaşı çok güzel anlatmışın aylardır uğraşıyordum senin anlatımınla sonunda sesli olarak yaptım
sonsuz teşekkürler. allah razıolsun.

olivetti

olivetti

Üye
    Konu Sahibi
güncel.

macman

macman

Üye
eywallah

bereklikemal

Üye
kardeş 002.nar dosyası nerede acaba bulamadım çabuk cevap lütfen

memincik

Üye
[sıze=3]66666[/sıze]

Apit"

Apit"

Üye
arkadaşlar bu uygulama crackli ise kul hakkına girer. uygulamayı yapan müslüman

mfaruk

Üye
:aman2::sarıl::heyo::heyo:(h)(h):ağlarım::ağlarım::ağlarım::oke::oke::islik:vur:vur:ah:ah:ah:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::pro::pro::pro::nono::nono::nono::evet::evet::off::off::off::off::off::naughty::naughty::bigstar::bigstar::ağlarım::ağlarım::kop::kop::kop::kop::allalla::allalla::allalla::bigstar::bigstar::bigstar::off::off::off::evet::evet::evet::allalla::hmmm:box:box|-)|-):naughty::islik:oke::ah|-):bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::allalla::allalla::angry::angry::evet::evet::evet::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::vur:vur:vur:bann::bann::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::angry::angry::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bilmm:off::off::off::off::off::off::off::op::op::op::op::op::op::op::op::op::op::yuru:yuru|-)|-)|-)|-):hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:ehe:ehe:ehe:ehe:pro::pro::pro::bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::bilmm:op::op::op::op::op::op::op::aha::aha::aha::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::off::off::nono::nono::islik:islik:oke::oke::oke::heyo::heyo::heyo:(h)(h)(h)(h)

kimyaci97

kimyaci97

Üye
ben kurarken sorry not compatible device! ınstallation will be abortes. şeklinde uyarı geliyor ve yüklendi diyip yüklemiyor. yardım ederseniz sevinirim

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Kardeş eline sağlık.ama programı indirdiğimde dosya bozuk diyor.şu linki yeniler misin.çok memnun olurum.emeğine sağlık

Üst Alt