ses dosyaları varsayılan e ayarlı 603 de e demek depo (e) oluyor ne hafıza kartı (f) nede system (c) değil yani e den yer açmaya bakuygulama hafıza kartına kurdum ama hafızları secenek cıkarmıyor ve direk tel hafızasına kuruyor. 1. hafızı kuramadım hafızadan dolayı. neden direk tel hafızasına kuruyorki650 mb boş hafıza var. 400 mblık hafızı kurmuyor hafıza dolu uyarısı veriyor
tamam işte 650 mb actım ama 1. hafızı yine kurmuyor. merak ettim şimdi 1. hafızı. keşke onunda mp3 kalitesini diğerleri gibi yapsaydın.ses dosyaları varsayılan e ayarlı 603 de e demek depo (e) oluyor ne hafıza kartı (f) nede system (c) değil yani e den yer açmaya bak

mp3 kalitesi ile hiç oynamadım ve zaten çok düşükler 32kphs 22khz mono daha düşüğü olmaz hatta imkanım olsa yükseltirim ses kalitelerini e de 600 mb boş var diyorsn ama 1. hafız 378 mb kurulmuyor diyorsun burda bir hata var yanlış var ilginç emin ol 3 ünü tek tek kurdum 3 de çalışıyortamam işte 650 mb actım ama 1. hafızı yine kurmuyor. merak ettim şimdi 1. hafızı. keşke onunda mp3 kalitesini diğerleri gibi yapsaydın.![]()
uygulama s^3 uygulaması ve uygulama içinde kendi teması var sanırım sistemini karıştıran o oldu imkan varsa ayarlara girip ordan uygulamayı kaldırmaya çalış giremiyorsan veya kaldıramıyorsan da hard format atmak zorundasin gibi duruyor dediğim gibi uygulama S^3 uygulaması senin sistemin S^1 yani s60v5 dikkat etmelisinönce tşk ederim. uygulamıyı yukledim ama bu sefer telefonun uygulamar menüsünü hiç açmıyor tlf nokia 5800
mp3 kalitesi ile hiç oynamadım ve zaten çok düşükler 32kphs 22khz mono daha düşüğü olmaz hatta imkanım olsa yükseltirim ses kalitelerini e de 600 mb boş var diyorsn ama 1. hafız 378 mb kurulmuyor diyorsun burda bir hata var yanlış var ilginç emin ol 3 ünü tek tek kurdum 3 de çalışıyor
birinci hafızın sis içinen kurulmuş hali 421 mb tahminim 10 mb daha yer açsan olacak gibi ve sis dosyası f de olsun ordan kuryok dedim ya daha öncesinde 650 mb diye. neyse bende anlamadım cok saçma bi sorunla karşılaştım diğer 2 hafızda sorun yok zaten Allah razı olsun. sen 1 hafızı övünce bende cok merak ettim ama dinlemek nasip değilmişResimlerinda 423 mb iken yükleyeme çalışmışsın ona karşılık söyledim