Symbian Sertifika.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xx001

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Sertifika.
Arkadaşlar nokia c5-03 kullanıyorum kimi programlarda sertifika istiyor. Bu siteden araştırdım bi kaç tane site ama olmadı .

Örneğin ; opda.cn 'ye imei gönderdm 5 gün oldu ses soluk yok.
Symbiansigned.com 'dan yapmaya çalıştım ordada şöyle diyor. Signed olmuş sis dosya istiyor yapıyorum ama hata veriyor

Lütfen bi yardım edin başka alternatif siteler varmı

tatula38

tatula38

Üye
sertifikalamak yerine justhackit veya helloox ile teli hackle bence boylesi daha kolay:)

xx001

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kalıyormu

xx001

Üye
    Konu Sahibi
allah rızası için birinz yardımcı olsun :S

MjKaaN

MjKaaN

Üye
kardeş ben çok uğraştım bu konuda ve hiç bir siteden sertifika alamadım ... ve sonunda telefonumu hackledim .. biraz karmaşık ama öğrenirsin hacklemeyi ... telefon garanti dışı kalmaz . garantiye göndereceğin zaman orjinal yazılımı geri yüklersin olur biter ... uğraşma bu sertifikayla felan .. hackle kurtul telefonun yeni özelliklere kavuşsun sende rahatla ... sitemizde mevcut hack anlatımı vardır bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım

----------Eklendi @ 12:22:07 ---------- Yazıldı @ 12:15:10 ----------

ben 2 ay uğraştım sen uğraşma kardeş .. elimden geleni yapacağım al ekle msn den konuşalım .. [email protected]

M. tAHA

M. tAHA

Üye
kardeş ben çok uğraştım bu konuda ve hiç bir siteden sertifika alamadım ... ve sonunda telefonumu hackledim .. biraz karmaşık ama öğrenirsin hacklemeyi ... telefon garanti dışı kalmaz . garantiye göndereceğin zaman orjinal yazılımı geri yüklersin olur biter ... uğraşma bu sertifikayla felan .. hackle kurtul telefonun yeni özelliklere kavuşsun sende rahatla ... sitemizde mevcut hack anlatımı vardır bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 12:22:07 ---------- Yazıldı @ 12:15:10 ----------</font><br />
<br />
</font>ben 2 ay uğraştım sen uğraşma kardeş .. elimden geleni yapacağım al ekle msn den konuşalım .. <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>
<br />
<br />
kardeş bize de öğret ya bana da lazım

ahmetc503

mjkaan bize de öğrettt

conendrum

conendrum

Üye
jaw ya da phoenix ile bilgisayardan telefonuna cfw yükle diyecektir, ama uzun sürüyor galiba, bilgisayarda sorun olursa diye risk almadim ama 24 hazirandan sonra çikan symbian signed sertifikalari hack için kullanilamiyor, açiklari kapatmislar ve helloox2 ya da just hackit gibi uygulamalar telefona yüklenmiyor bu sertifikalarla imzalaninca, symbian mezara giriyor bunlar hala hacklerle savas yapiyor, batacak bu nokia böyle giderse, sal.ak yerine koyarlarsa milleti bunca yil olacagi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt