Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı? (Gülmekten Yarılma Garantilidir)

Sponsorlu Bağlantılar

viktoreznov

viktoreznov

Üye
:kop2:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tarih öncesinden gelen beğeniler sayesinde bu orijinal şakamı görüp görüp gülüyor, lisede de amma pislikmişim diyorum :ehe

Bu arada teşekkürler codblackops2 :D

by-pegasus

Üye
ne anladım ya laaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:ehe

Uhops

Uhops

Üye
Süpermiş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:gunes:

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bir arkadaşa böyle bir şaka yapılmıştı. Buna güleceğine aç da mabadına gül ( sansürledim hafiften ), bu nasıl fıkra lan neyine gülüyorsunuz diye bir cevap vermişti. Şakaya katılmadım ama iyi ki katılmamışım, samimi oldugum biri değildi ama hak verdim. Böyle şaka mı olur? Herkes kahkahalarla gülerken birden sessizlik oldu. Kavga çıkacak sandım bir an :D

Böyle şakalara karşıyımdır, kırılmayacak birine yapılabilir derdim ama kime yapsan kırılır .

Bu arada bulabilirsem o şakayı yapanlardan birini sorayım bu konudan mı okudunuz diye. Senin yüzünden kavga çıkıyordu bak, ayıp etmişsin :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
burada bir sürü olasılık var. Mesela kurbanın canı cekmeyip şakayı başkasına yapmak istemesse

- - - Eklendi - - -

burada bir sürü olasılık var. Mesela kurbanın canı cekmeyip şakayı başkasına yapmak istemesse

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye

- - - Eklendi - - -

sana yapılmışlığın verdiği hırsla emin ol yaparsın :D

• Beğen
Tepkiler: Praetor

Üst Alt