Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı? (Gülmekten Yarılma Garantilidir)
Sponsorlu Bağlantılar
Mustafa Furkan
Üye
Yumurta akı olayı nedir yahu ? Anlatın da biz de bilelim...s
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Öyle insan içinde anlatılacak bir şey değildir o
Yahu madem bu kadar merak ettin yok mu senin bilgisayarda Google?
Yaz mesela,
yumurta akı eşek şakası
diye, gir mesela ne bileyim, üçüncü çıkan siteye oku...
Mustafa Furkan
Üye
Okudum kardeşim sağolasın...
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nasıl?
Mustafa Furkan
Üye
Eşek şakası değil de biraz daha abartılmışı.. Ama efsaneden ibaret gibi geldi..
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yok yok, efsane değil; inan bana değil
Lina_TR
Üye
Abi halka filmi aklıma yattı ha 7 gün ses kaydı olan varmı
--------------- Ekleme ---------------
Abi 3. Sırada bişe yokki asıl sayfa 4 te. Bi şaka yüzünden 4 de ölmüş. Ben halka şakasinı beyendim. O 7 gün dediği kısım bulunur. Sevgiliniz veya başka biri ile izlerken wc bahanesi ile çıkılır saten film etkisinde olan kurban aranır ses kaydi dinletilir. Tabi halka filminden korkan kurban bulmak şakanın en zor kısmı
Bu da soru mu şimdi Ata ? Bu da soru mu şimdi ? Ne demek istiyorsan açık açık söyle...
Bana yapılsa öncelikle sakin sakin oturup beynimi yorardım... Akşam biz neler yaşamıştık ? diye...
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Hatırlamıyorsun ama işte, zira uyuyordun
Mustafa Furkan
Üye
Yok intihar etmem ben yahu... Hayat devam ediyor değil mi ama ?
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Dünyayla beraber dönersin sen de
Mustafa Furkan
Üye
Güzeldi...
Odysseus
Üye
Denemek lazım ama aile bireylerime küfrederse işte o zaman kötü son olur...
Candy
Üye
Nasıl bir eğlence anlayışı bu yahu ? Güzel bir fıkra anlatıp güzelce gülmeyi eğlenmeyi tercih ederim
Hem küfür de almamış olursunuz Aman bana karşı denemeyin böyle bir oyunu sakın...
babacab biz yaptık yıl basında arkadsa arkdas zil zurna sarhos eve geldi biz olayı yaptık kendine geldi olayı ferak etti ama geceyi hatırlamıyo kim baba bunu yaptı dedi bizde 3 arkadş valla bisi bilimiyouz samimi arkadslarin vardı yanında sabah erkenden gittiler cocuk 3 gun boyunca kim yaptı kim nasil cocuk tam kafayı sıyırmak uzeryedi kendine bişi yapacak diye korktuk söyledik şakayi bu arada cocuk bizle konuşmadi o gun bu gun 2 yıl oldu