Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı? (Gülmekten Yarılma Garantilidir)

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı? (Gülmekten Yarılma Garantilidir)
Gerekenler:

1 adet kurban.
Herhangi bir özelliğe sahip olması gerekmiyor. En karizmatiği bile rezil edilir!!!

1 grup arkadaş.
Kafa dengi olsunlar yeter.

Hazırlanışı:

Olay komik olmayan bir fıkranın anlatılmasıdır.
Örgütlediğiniz arkadaşlara
fıkra bitince ölecek gibi gülün diye tembihlenir.

Fıkra anlatılır;
misal: Temel bir gün e-5'te 131le gidiyormuş, polis çevirmiş sormuş Temel'e neden hız yapıyorsun diye. Temel de demiş ki: Abi arabayı toplama aldım dingilini deniyorum.
Bu!
Arkadaşlarınız ve siz başlarsınız böğüre böğüre gülmeye!..
Kurban saf saf bakar ve bir iki yapmacık kıkırdamadan sonra "abi ben bişi anlamadım yaa" der. Siz onun o halini gördükçe daha beter gülersiniz. O "abi pislik yapmayın söyleyin ya anlamadım ben" der siz daha beter gülersiniz. Böylece sürer gider karnınıza ağrılar girene kadar.
En sonunda eğer ki gülmeyi kesebilirseniz anlatırsınız olayı. :ehe:ehe:ehe

İkinci aşama:
Kurbanın garanti canı çeker!!!
Lan bunu birisine yapalım ya nolur der. :naughty:
Siz de onu kırmazsınız ve önceden haberdar ettiğiniz sahte kurbanı çağırırsınız :seytan:
Fıkrayı anlatırsınız.
Bu sefer hiç kimse gülmez bizim esas kurban tek başına basar kahkahaları.
Siz de ona "ne oldu oğlum" der gibi bakarsınız.
Durumu anlayıp da sustuğunda artık çok geçtir.
:kop:

(Not: Son derslere doğru yapmanızı tavsiye ederim. Bu şakadan sonra mümkün değil ders işlenmiyor çünkü :ehe)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan, codblackops2, -efşan ve 21 diğerleri

Lion's Claw

Çok şeytani bir şaka.:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kardeşim harikasın !.. :kop:
Mutlaka deneyeceğim. :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe güldüm ama bana bakmayın

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bence bu "Eşşek Şakası"tabir ettiğimiz bir olay..Arkadaşlarıma kıyıp bunu yapacağımı sanmıyorum , Ata abi çok kötüsün :D

ism@il 54

ism@il 54

Üye
bi fırsat geçerse elime,denerim:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar!!!
Bu arada alıntı değil, tamamen benim buluşumdur :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hahah vallahi komik yaaa ekip işi :):) eline saglik babcan aslnıda ben birtane anltacam yapabilen varsa tam kameralık ama olayın sonunda intahar bile çikabilir +18 anlatamam :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yumurta akı esprisi mi yoksa :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar!!!
Bu arada alıntı değil, tamamen benim buluşumdur :ehe

Hiç şaşırmadım... :kop:

Konuyu hit yapmak lazım. Aklına böyle şeytani oyunlar gelen arkadaşlar varsa paylaşsın bizlerle... :ehe

Biz kalabalık olduğumuz bir zaman arkadaşlarla aramızda anlaşıp bir kurban seçiyoruz. Sonra bir konu açıyoruz bunu tartışıp gülüyoruz şakalaşıyoruz. Kurban da konu hakkında fikrini söyleyeceği zaman da biri konuyla alakasız bir şeyler söyleyip kurbanın lafını kesiyor. Tabi arkadaşlar da sözü kesen arkadaşla muhabbet etmeye başlıyor. Tabi kurban normal karşılayıp muhabbet bittikten sonra yine fikrini dışa vurmaya çalışıyor ama bu sefer bir başkası lafını kesip alaksız bir konu açıyor bu böyle sürüyor. En sonunda kurban çıldırıyor.

Bu olayın 3 bitişi bulunuyor;
1- Kavga başlıyor.
2- Küfürlü tartışmalar başlıyor.
3- Herkes gülüp, eğleniyor.

:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bugün deneyeceğim.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç şaşırmadım... :kop:
Konuyu hit yapmak lazım. Aklına böyle şeytani oyunlar gelen arkadaşlar varsa paylaşsın bizlerle... :ehe
Biz kalabalık olduğumuz bir zaman arkadaşlarla aramızda anlaşıp bir kurban seçiyoruz. Sonra bir konu açıyoruz bunu tartışıp gülüyoruz şakalaşıyoruz. Kurban da konu hakkında fikrini söyleyeceği zaman da biri konuyla alakasız bir şeyler söyleyip kurbanın lafını kesiyor. Tabi arkadaşlar da sözü kesen arkadaşla muhabbet etmeye başlıyor. Tabi kurban normal karşılayıp muhabbet bittikten sonra yine fikrini dışa vurmaya çalışıyor ama bu sefer bir başkası lafını kesip alaksız bir konu açıyor bu böyle sürüyor. En sonunda kurban çıldırıyor.

Bu olayın 3 bitişi bulunuyor;
1- Kavga başlıyor.
2- Küfürlü tartışmalar başlıyor.
3- Herkes gülüp, eğleniyor.

:ehe
Senin yöntem de süpermiş kardeşim :ehe Denemek lazım!..
Bugün deneyeceğim.
Paylaş sonuçları bizlerle :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Abi denedim olmadi ya.arkadaşla anlaştık senin yazdığın fıkraya anlattım, çocuk bizden beter güldü :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bozuntuya vermeyenler de çıkabiliyor işte arada :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Çocuğa sana şaka yapacaktık dedik bi daha güldü :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gülmeyle ilgili kaslarında bir sorun olmasın çocuğun?
Sürekli gülen adamlara yapmayın bunu yahu :kop:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O mükemmeldir yahu! Ama çok da tehlikelidir!.. İntihar değil cinayet de olabilir sonunda, bıçakla kovalanabilirsiniz, kurbanı bağlayarak söylemek daha mantıklıdır :ehe

Pislikler üstüne ortaokul-lisede doktora yapmıştım :ehe:ehe:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ne güzel anılarınız var:D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
O mükemmeldir yahu! Ama çok da tehlikelidir!.. İntihar değil cinayet de olabilir sonunda, bıçakla kovalanabilirsiniz, kurbanı bağlayarak söylemek daha mantıklıdır :ehe

Pislikler üstüne ortaokul-lisede doktora yapmıştım :ehe:ehe:ehe

babacab biz yaptık yıl basında arkadsa arkdas zil zurna sarhos eve geldi biz olayı yaptık kendine geldi olayı ferak etti ama geceyi hatırlamıyo kim baba bunu yaptı dedi bizde 3 arkadş valla bisi bilimiyouz samimi arkadslarin vardı yanında sabah erkenden gittiler :):):) cocuk 3 gun boyunca kim yaptı kim nasil cocuk tam kafayı sıyırmak uzeryedi kendine bişi yapacak diye korktuk söyledik şakayi bu arada cocuk bizle konuşmadi o gun bu gun :):):) 2 yıl oldu

Üst Alt