arkadaşlar yardımmmm!(5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdinc1911

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımmmm!(5800)
Biliyorum buna benzer bir sürü başlık var incele be adam dediğinizi duyuyor gibiyim.ama elimden gelen herşeyi yaptım kendi neznimde.evet arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.sesimi duyup yardım edecek olan olursa minnettar kalırım.kuzenim benim 5800 a cwf yüklemeye kalktı.şimdi telefon açılmıyo bile.açılırken ekran a dikey aydınlatma lar geliyor gidiyor geliyor ve kapanıyor.bende bu konuya ben el atayım dedim okumadığım yorum uygulamadığım yöntem kalmadı.jaf la bir çok cwf denedim olmadı nafile.tabi tel bu konumdayken sürümün ne olduğunu da bilmiyorum.jaf da bb5 te MCU ışığı bi türlü yanmadı yanması gerekiyormuş.başaramadım sonrada sanırım tel de flash dosyası yok gibi bişey yazıyor.önerisi olan varsa daha doğrusu beni yönlendirecek biri varsa minnettar kalırım.

anılbaran

anılbaran

Üye
tel versıyonu ne pc isletim sistemı ne jaf türkcemi attınız c6 yazılımımı ve yazılım indirdikten sonra icinden kac dosya cıktı

mangdaşire

mangdaşire

Üye
büyük ihtimal v52.0.101 attınız.attıgınz cfw hangisiydi? sunrise v52.0.101 dir.

erdinc1911

Üye
    Konu Sahibi
evet dediğiniz gibi sunrise 101 miş. telefonun sürümünü bulmam gerek sanırım değilmi.ama nasıl.yada başka nasıl bir yöntem izlenebilir

anılbaran

anılbaran

Üye
520007 di önceden galiba o cwf de 520101 di öyle olunca kaldı galiba

erdinc1911

Üye
    Konu Sahibi
öncesinin 520007 olduğundan da emin değilim daha eski bir sürümde olabilir.

anılbaran

anılbaran

Üye
sürümünü bilmeden niye cfw atıyon arkadaşım sende ya

goktas19

goktas19

Üye
Dostum cfw atmadan önce sürümün neyse onu Navirum plus tan ibidr sonra fafla flasah telefon sonra açılacaktır sonra istedigin cfw yi seç ama dikkat et yazılımına uygun olsun yani v52.0.007 yazılımına bundan önce yazılımı v41.0.??? ı yükleme... Böyle yaparsan sorunsuz hallolur. Eğer istersen özel den mesaj at ordan detaylıca ilgilenirim...

erdinc1911

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben bu işlerden hiç anlamam ve uğraşmamda dediğim gibi sağolsun kuzenin işi.şimdi tel atıl durumda kenarda duruyor.bende beni yönlendirebilecek bi arkadaş olur mu diye buraya yazdım.neyse yinede tşk herkeze.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt