Arkadaşlar Yardım Edin Lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım Edin Lütfen :(
Elimde Blackberry 9520 var yurtdışından geldi ve ımeı kapandı

eski tip samsung telefon var boşta onun ımeısını blackberry ye klonlamayı düşünüyorum sizlerin yardımı ile

Yardımcı olursanız sevinirim

drivenn

Üye
Bildiğim kadarı ile imei kopyalama belli cihazlarla yapılıyor o da telefoncularda bulunur 10-20 tl karşılığında yapıyorlar. Onun dışında kişisel olarak bilgisayar başında yapılıyor mu bilmiyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
nokia yı kesin biliyorum iphone ve bb'yi tam bilmiyorum ama hatırladığım kadırıyla olmuyor nokialar gibi onlarda

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
blackberry lazım

nokia_belle

nokia_belle

Üye
kulaktan dolma bilgiler var ama geçende bir telefoncuyum diye kendini idda edip telefona hangi imeyi atarsanız atın gsm firması sizin telefon modelinizi öğrenemez diyor,yok eşşek işkembesi artık dedim. Siz daha hattı taktığınız anda firmaya otomatik mesaj gider daha o saniye marka ve modelini görürler.
Bb.ler de kapalı sistem olduğundan imei işi çetrefilli olur yapılmaz demiyorum ama onlar öyle usb kabloyla falan halledilmez box'u olur anakarttan bağlantı yapılır o bile bir ihtimaldir

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Internetten imei satın alabilirsin. Ama nerden bilmiyorum.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
kulaktan dolma bilgiler var ama geçende bir telefoncuyum diye kendini idda edip telefona hangi imeyi atarsanız atın gsm firması sizin telefon modelinizi öğrenemez diyor,yok eşşek işkembesi artık dedim. Siz daha hattı taktığınız anda firmaya otomatik mesaj gider daha o saniye marka ve modelini görürler.
Bb.ler de kapalı sistem olduğundan imei işi çetrefilli olur yapılmaz demiyorum ama onlar öyle usb kabloyla falan halledilmez box'u olur anakarttan bağlantı yapılır o bile bir ihtimaldir
Yanlış biliyorsun marka modeli GSM ler göremez O klon işlemide çok çeşit programlarla yapılıyor ama siteler satıyor programı ücretsiz vermiyor Furious Gold Programını incele istersen Gsm ler her model için ayrı ayrı ayar göndermiyor mesela lumianın bütün serileri için 1 tane ayar var

- - - Eklendi - - -

Internetten imei satın alabilirsin. Ama nerden bilmiyorum.
Ücretsiz yapmak istiyorum telefonlarla çok haşır neşiriz hepimiz bu konu 1 programla yürüyen bir konu ama elinde kullanan varsa sadece bana önermesini yada upload etmesini istemiştim

Üst Alt