Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya bende mail varda üye oluyorum herşey tamam da usermane passvord yerine ne girecez üye olurken seçeneklerde öle bişe yok ismimi yazıyom şifreyde giriyom lost passvord diyor bir yardım lütfen!
Teknoloji16
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım şuan my syimbian signed simgesi kapalı açıldığı zaman ancak giriş yapabilirsin yani uğraşma giremezsin
demirsamet
Üye
memati bana bi bi şifre verebirmsin
harunfe
Üye
matraks "usermane" yazan yere aldığın mail adresini ( örneğin [email protected]) yazacaksı
sifreyede üye olurken belirlediğin sifreyi yazacaksın ama site bi süre daha hizmet vermeyecek o yüzden beklemelisin
GuNSTuR
Üye
ben de e-mail verıtom ve kabul etyo ama active kodu gelmıyo neden olabılır
Teknoloji16
Üye
Konu Sahibi
aldığın e-mail yanlıştır güzel bi imeil al olur
zaten sertifikalama programı çıktı isterseniz yollayabilirim cer ve key dosyalarınıda yollarım
ya bende mail varda üye oluyorum herşey tamam da usermane passvord yerine ne girecez üye olurken seçeneklerde öle bişe yok ismimi yazıyom şifreyde giriyom lost passvord diyor bir yardım lütfen!
mematimemo bana da şifre verebılır mısın gercekten cok sıkıldım bu durumdan bbır sey yukleyemıyorum telefona ınsallah en yakın zaman da bana maılı atarsın sımdıden teşekkurler...