Arkadaşlar SYMBİAN SİNGNED İÇİN E_MAİL verebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

sybian signed BU öneriyi beğendiniz mİ?

• Evet

Kullanılan: 9 75.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teknoloji16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar SYMBİAN SİNGNED İÇİN E_MAİL verebilirim
yanlış duymadınız email almak için uğraşmayın çok zor siz bana mesaj yollayın ben size e-mail yollayayım:sn::oke:

SATILIK N93 N73ME 6670 airties rt210 modem(sıfır) Samsung digimax a55w fotoğraf makinası

matrax1978

matrax1978

Üye
ya bende mail varda üye oluyorum herşey tamam da usermane passvord yerine ne girecez üye olurken seçeneklerde öle bişe yok ismimi yazıyom şifreyde giriyom lost passvord diyor bir yardım lütfen!

Teknoloji16

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şuan my syimbian signed simgesi kapalı açıldığı zaman ancak giriş yapabilirsin yani uğraşma giremezsin

demirsamet

Üye
memati bana bi bi şifre verebirmsin

harunfe

Üye
matraks "usermane" yazan yere aldığın mail adresini ( örneğin [email protected]) yazacaksı
sifreyede üye olurken belirlediğin sifreyi yazacaksın ama site bi süre daha hizmet vermeyecek o yüzden beklemelisin

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ben de e-mail verıtom ve kabul etyo ama active kodu gelmıyo neden olabılır

Teknoloji16

Üye
    Konu Sahibi
aldığın e-mail yanlıştır güzel bi imeil al olur

zaten sertifikalama programı çıktı isterseniz yollayabilirim cer ve key dosyalarınıda yollarım

6680

6680

Üye
ya bende mail varda üye oluyorum herşey tamam da usermane passvord yerine ne girecez üye olurken seçeneklerde öle bişe yok ismimi yazıyom şifreyde giriyom lost passvord diyor bir yardım lütfen!
username mail adresin

didem23

Üye
mematimemo bana da şifre verebılır mısın gercekten cok sıkıldım bu durumdan bbır sey yukleyemıyorum telefona ınsallah en yakın zaman da bana maılı atarsın sımdıden teşekkurler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt