Arkadaşlar Sayısal Loto gibi oyunlarda hile var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

darka123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sayısal Loto gibi oyunlarda hile var mı ?
arkadaşlar hile var mı ya içim rahat etmiyor oynadım 4 kolon 1 numara bildim imkansız ya

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Imkansız değil oran knk.o oranı söyleyeyim mi sana.sayısalda 6 numara var.yanlış hatırlamıyorsam rakamlar 49a kadardı o halde tüm rakamları tutturma olasılığın 1 / 49x49x49x49x49x49 :)

darka123

Üye
    Konu Sahibi
onu bende biliyorum da ama yani hep sayılarım 2 az yani 04 05 11 17 47 49 çıkmıs benimkisi ise 02 03 09 15 45 47 imkansız ya

Jan

Jan

Üye
Kesin vardır yaa dikkat etmediniz mi hep 1 kişi kazanıyor yalana bak :D Hiç mi şans eseri 4-5 kişiye çıkmaz alayı fiyasko anasını satim.. :birak:

darka123

Üye
    Konu Sahibi
aynen hacı moralim bozuldu yemin ediyorum öğrenciydim ne güzel ailemin borcunu kapatırım felan diyordum eğitim borcumu kapatırdım diyordum yavşaklar elimden aldılar amerikada 4 5 kişiye çıkıyor bizde 4 hafta devir ediyor yada 1 kişi biliyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Hesap kitap yaptım tüm rakamlar çıkacak şekilde binlerce kupon yapsan bile verdiğin para alacağın paradan daha fazla :) yok böyle birşey

• Beğen
Tepkiler: darka123
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bunlara ümitlenmeyip, o vakti başka şeylere aktarabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Jan
zombaka

zombaka

Üye
Ben rakamları değistirmeden 1.5 yıldır oynuyorum on numarada 7 çıkmışlığı vardır diğerlerinde

Üst Alt