Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Sayısal Loto gibi oyunlarda hile var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
darka123
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Sayısal Loto gibi oyunlarda hile var mı ?
arkadaşlar hile var mı ya içim rahat etmiyor oynadım 4 kolon 1 numara bildim imkansız ya
Alo_Azrail
Üye
Imkansız değil oran knk.o oranı söyleyeyim mi sana.sayısalda 6 numara var.yanlış hatırlamıyorsam rakamlar 49a kadardı o halde tüm rakamları tutturma olasılığın 1 / 49x49x49x49x49x49
darka123
Üye
Konu Sahibi
onu bende biliyorum da ama yani hep sayılarım 2 az yani 04 05 11 17 47 49 çıkmıs benimkisi ise 02 03 09 15 45 47 imkansız ya
Jan
Üye
Kesin vardır yaa dikkat etmediniz mi hep 1 kişi kazanıyor yalana bak Hiç mi şans eseri 4-5 kişiye çıkmaz alayı fiyasko anasını satim..
darka123
Üye
Konu Sahibi
aynen hacı moralim bozuldu yemin ediyorum öğrenciydim ne güzel ailemin borcunu kapatırım felan diyordum eğitim borcumu kapatırdım diyordum yavşaklar elimden aldılar amerikada 4 5 kişiye çıkıyor bizde 4 hafta devir ediyor yada 1 kişi biliyor
Alo_Azrail
Üye
Hesap kitap yaptım tüm rakamlar çıkacak şekilde binlerce kupon yapsan bile verdiğin para alacağın paradan daha fazla yok böyle birşey
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
bunlara ümitlenmeyip, o vakti başka şeylere aktarabilirsin
zombaka
Üye
Ben rakamları değistirmeden 1.5 yıldır oynuyorum on numarada 7 çıkmışlığı vardır diğerlerinde