Mehmet Zurna dürüm
Üye
Tüm airdrop oyunlarında ücretsiz arkadaş davet etme botu
Gençler selamlar kastığınız airdrop oyunlarında her şey tamam fakat hiç davet ettiğiniz arkadaşınız mı yok
O zaman size çok güzel bir botla geldiğimin haberini vereyim bu bota kesin bakın derim
𝙏𝘼𝙈𝘼𝙈𝙀𝙉 𝙐𝘾𝙍𝙀𝙏𝙎𝙄𝙕𝘿𝙄𝙍 𝙃𝙀𝙎𝘼𝙋 𝙎𝙄𝙁𝙍𝙀𝙎𝙄 𝙑𝙀𝙔𝘼 𝙃𝙀𝙍𝙃𝘼𝙉𝙂𝙄 𝘽𝙄𝙍 𝙃𝙀𝙎𝘼𝘽𝙄𝙉𝙄𝙕𝙄 𝘽𝘼𝙂𝙇𝘼𝙈𝙄𝙉𝙄𝙕𝙄 𝙆𝙀𝙎𝙄𝙉𝙇𝙄𝙆𝙇𝙀 𝙄𝙎𝙏𝙀𝙈𝙀𝙕 𝘽𝙊𝙏𝙐 𝘼𝘾𝙄𝙋 /𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝙮𝙖𝙯𝙢𝙖𝙣ı𝙯 𝙮𝙚𝙩𝙚𝙧𝙡𝙞 😁
Bota bu link üzerinden girip /start yazdığınızda zaten açık açık ne yapmanız gerektiğini söylüyor aşağıya da şöyle ss bırakayım
Yani aslında şu an hamster oynamayan yok o yüzden gidipte linkinizi her yere her gördüğünüz kişiye atıp invite kaçamazsınız bizzat ben denedim olmadı onun yerine bu botun nasıl çalıştığını millete anlatıp paylaşırsanız hem siz invite kasmış olursunuz hemde onlar da bu botu öğrenip onlar da kullanmaya başlamış olurlar
O zaman size çok güzel bir botla geldiğimin haberini vereyim bu bota kesin bakın derim
𝙏𝘼𝙈𝘼𝙈𝙀𝙉 𝙐𝘾𝙍𝙀𝙏𝙎𝙄𝙕𝘿𝙄𝙍 𝙃𝙀𝙎𝘼𝙋 𝙎𝙄𝙁𝙍𝙀𝙎𝙄 𝙑𝙀𝙔𝘼 𝙃𝙀𝙍𝙃𝘼𝙉𝙂𝙄 𝘽𝙄𝙍 𝙃𝙀𝙎𝘼𝘽𝙄𝙉𝙄𝙕𝙄 𝘽𝘼𝙂𝙇𝘼𝙈𝙄𝙉𝙄𝙕𝙄 𝙆𝙀𝙎𝙄𝙉𝙇𝙄𝙆𝙇𝙀 𝙄𝙎𝙏𝙀𝙈𝙀𝙕 𝘽𝙊𝙏𝙐 𝘼𝘾𝙄𝙋 /𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝙮𝙖𝙯𝙢𝙖𝙣ı𝙯 𝙮𝙚𝙩𝙚𝙧𝙡𝙞 😁
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Daha üstteki linki kullanırsanız sizin için ve benim içinde daha iyi olur) Bota bu link üzerinden girip /start yazdığınızda zaten açık açık ne yapmanız gerektiğini söylüyor aşağıya da şöyle ss bırakayım
Yani aslında şu an hamster oynamayan yok o yüzden gidipte linkinizi her yere her gördüğünüz kişiye atıp invite kaçamazsınız bizzat ben denedim olmadı onun yerine bu botun nasıl çalıştığını millete anlatıp paylaşırsanız hem siz invite kasmış olursunuz hemde onlar da bu botu öğrenip onlar da kullanmaya başlamış olurlar
Son düzenleme: