hocam yazacaklarım kendi fikirlerim. benim gibi düşünmeyenler çoğunluktadır eminim ama dediğim gibi ben böyle düşünüyorum.tersini düşünen arkadaşlarada saygım sonsuz.nihayetinde karar senindir ama bence kesinlikle ve kesinlikle yapma. hiiiiç keyfini bozma helede 701 için.s2 den sonra bu cihaz çekilmez. mübarek symbianın geleceğinin belirsizliği vb. sanki şifreli kutu.yemin ediyorum bu son n8 bellesini proto adı altında naviye sürüp akşamındada çekmeleri işi iyice salladıklarının ispatıdır bence. bakıyorsun piyasada satılan c6-01 ler symbian belleli ama bunca n8, c7 ve c6-01 kullanıcıları hala yok belle şu tarihte çıkacak bu tarihte gelecek hop oturup hop kalkıyoruz.701in de olacağı bu. yok carla geldi carla şu tarihte gelcek yok şu yok bu.amaaaan ne uğraşacaksın.şuana kadar nokia kullandım hep.zamanında nokia delisi oldum başka telefon kullanılmaz şusu güzel busu güzel sanki symbiandan bi menfaatim varmış gibi takım tutarmışcasına korudum savundum.amaaa artık yeter diyorum ve ilk fırsatta cebime uygun bi telefon bulup symbian danda nokiadanda bir daha elimi sürmemek üzere uzaklaşacağım.bana bu kadar macera yeter arkadaş.hatta artar bile

ama dersenki beklemeyi seviyorum bi macera yaşayayım sen bilirsin hiç bekleme hatta.şuan belle bekleyen bir c7 kullanıcısı olarak olarak kanaatimce durumumuz resmen paramızla sefalet çekmekten başka bişey değil.önemli değil diyosan buyur katıl biz safaları sıklaştırırız

ama tekrar tekrar ikazımı yapıyorum bu işe hiç başlama heleki s2 den sonra. arkana yaslan bi elinde s2 in bi elinde mouse un bizi izlemeye devam et dostum