Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar S2 satılıp 701 alınırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apit"

Apit"

Üye
Arkadaşlar S2 satılıp 701 alınırmı?
Arkadaşlar ne dersiniz? Zira beni düşündüren ekranın küçülmesi, autofocus olmaması. Fikirleriniz nedir. Yoksa biraz daha bekleyip daha gelişmişinin çıkmasınımı bekleyeyim?????

Türe

Türe

Üye
değmez hocam elinizdeki cihaz daha üstün 701 den

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Apit";4306326' Alıntı:
Arkadaşlar ne dersiniz? Zira beni düşündüren ekranın küçülmesi, autofocus olmaması. Fikirleriniz nedir. Yoksa biraz daha bekleyip daha gelişmişinin çıkmasınımı bekleyeyim?????
Satma bence yeni cihazları bekle hocam .

salihk

salihk

Emekli Yönetici
dun forumda bı arkadas konu acmıstı bı arkadas 701 satıp galaxy s2 almayı dusunuyordu. sımdı bu konuda o konun tersı olmus oldu elınızdekı telefon sızı cezbetmıyormu :D bence deymez ozellık bakımından s2 hem dedıgınız gıbı otofocus destekde yok

Apit"

Apit"

Üye
Haklısınız. Ama nokia hastalığı işte :)))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Apit";4306369' Alıntı:
Haklısınız. Ama nokia hastalığı işte :)))
S2 ' den sonra ancak Lumia 900 alınır Nokia .

SuaT6027

SuaT6027

Üye
s2 ne n8 verelım takas olsun :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hayatının hatasını yaparsın kardeşim Galaxy S2'şu anda Türkiye'de satılan en iyi 3 telefondan biri hem de android kesinlikle öyle bi hata yapma.

mmb7982

mmb7982

Üye
hocam yazacaklarım kendi fikirlerim. benim gibi düşünmeyenler çoğunluktadır eminim ama dediğim gibi ben böyle düşünüyorum.tersini düşünen arkadaşlarada saygım sonsuz.nihayetinde karar senindir ama bence kesinlikle ve kesinlikle yapma. hiiiiç keyfini bozma helede 701 için.s2 den sonra bu cihaz çekilmez. mübarek symbianın geleceğinin belirsizliği vb. sanki şifreli kutu.yemin ediyorum bu son n8 bellesini proto adı altında naviye sürüp akşamındada çekmeleri işi iyice salladıklarının ispatıdır bence. bakıyorsun piyasada satılan c6-01 ler symbian belleli ama bunca n8, c7 ve c6-01 kullanıcıları hala yok belle şu tarihte çıkacak bu tarihte gelecek hop oturup hop kalkıyoruz.701in de olacağı bu. yok carla geldi carla şu tarihte gelcek yok şu yok bu.amaaaan ne uğraşacaksın.şuana kadar nokia kullandım hep.zamanında nokia delisi oldum başka telefon kullanılmaz şusu güzel busu güzel sanki symbiandan bi menfaatim varmış gibi takım tutarmışcasına korudum savundum.amaaa artık yeter diyorum ve ilk fırsatta cebime uygun bi telefon bulup symbian danda nokiadanda bir daha elimi sürmemek üzere uzaklaşacağım.bana bu kadar macera yeter arkadaş.hatta artar bile :vur
ama dersenki beklemeyi seviyorum bi macera yaşayayım sen bilirsin hiç bekleme hatta.şuan belle bekleyen bir c7 kullanıcısı olarak olarak kanaatimce durumumuz resmen paramızla sefalet çekmekten başka bişey değil.önemli değil diyosan buyur katıl biz safaları sıklaştırırız :) ama tekrar tekrar ikazımı yapıyorum bu işe hiç başlama heleki s2 den sonra. arkana yaslan bi elinde s2 in bi elinde mouse un bizi izlemeye devam et dostum :d:

semih3408

semih3408

Üye
Samsung'u sevmeyen biri olarak söylüyorum 701 için değmez, N9 için belki ama kesinlikle 701 için değmez :)

cyber

cyber

Üye
s2 satma bence

Apit"

Apit"

Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
değmez hocam elinizdeki cihaz daha üstün 701 den
Süleyman'a katılıyorum elindeki telefon çok iyi aslında nokia'yı kötülemiyorum ama senin yapacağın şey "attan inip eşeğe binmek" olur...

• Beğen
Tepkiler: Türe
Purgatory-

Purgatory-

Üye
aman hocam sakın öyle bi hataya düşme androiddeki uygulama bolluğundan sonra symbian seni kesmez hele elindeki tel s2 ise hiç kesmez

legend5858

legend5858

Üye
Bencede böyle bi hataya düşmemelisin :) Nokia 701 sağlam cihaz güzel ama s2 daha üstün özelliklere sahip o yüzden değmez be hocam.

catdog136

catdog136

Üye
S2de 3sms sonrası mms oluyor diye biliyorum, öyleyse alınır nokia neden olmasın :D
ama bencede s2yi bırakma, s3 haberleri çıkmaya başladı onları incele istersen..

PriZm

PriZm

Üye
S2 ile Kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt