Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar S2 satılıp 701 alınırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aspereas

Üye
s2 yi bana vereceksen alinir :D 300tl veririm:D

pRime.

pRime.

Üye
öyle bir şey yapmayın derim biri orta segment akıllı cihazı diğeri üst segment akıllı cihazı.

Corby-700

Corby-700

Üye
Katılıyorum.Elindeki telefon 701'i geçer

LimePie

LimePie

Üye
kardeş sakın hataya düşme s2 süper bir cihaz kalsın satma derim ben :)

caphuscha

caphuscha

Üye
üzülerek söylüyorum ama nokia 4 çekirdekli cici bir telefon çıkardığında, samsung marsta koloni kurulmasına öncülük etmiş olacak. Question is, elindeki telefon ile aya gidebiliyorken neden uçmayı yeni öğrenmiş bir planör kullanasınki? Ha bro?

• Beğen
Tepkiler: mmb7982
uribaju

uribaju

Üye
s2yi sat ve iphone 4 al hayatını yaşa.

İncİnat

İncİnat

Üye
sakın ha yapmayın böyle bir şey hem kendinize hemde elinizdeki canavara yazık :(

matchless

matchless

Üye
alınmaz

atakan25

atakan25

Üye
701 alma

erhan143

Üye
ben 701 kullanıyorum çok temiz daha 20 günlük istersen başa baş takas yapabiliriz.özelden mesaj atabilirsin..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Maddi sebepler dışında s2 yi satarsan bişi demem.

Tuba

Tuba

Üye
Kırıcı olmayan mesajlar yazalım lütfen amacını bilmiyoruz arkadaşın sormak istemiş soruyor ve fikir alıyor bizde güzelce fikir verip yönledirelim arkadaşı....

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40, OttomaN TigeR, S.E.C.R.E.T ve 1 kişi daha
SuaT6027

SuaT6027

Üye
Kırıcı olmayan mesajlar yazalım lütfen amacını bilmiyoruz arkadaşın sormak istemiş soruyor ve fikir alıyor bizde güzelce fikir verip yönledirelim arkadaşı....

n
ur hanım bu mesajınıza resmen hayran kaldım.. nede guzel yonlendrme yapmıssınız tartısma cıkabılecek bır konuya ne de guzel el atmıssınız.. keske butun moderatorlerımız sızın gobo onsezılı olsalarda kımsenın canı sıkılmasa...........

• Beğen
Tepkiler: Tuba

curse.

Üye
Konunun muhabbet olsun yada konu açmış olmak adına açıldığı taraftarıyım. Arkadaşın sorduğu soru hiç mi hiç dürüstçe gelmedi. Bu soruyu sormak için ya teknolojiden anlamayan her ay telefon değiştiriyorum yeaa demek için gezen göbekli kel kodamanlardan yada gerçekten telefonu sadece alo demek için kullanan biri olmak gerekir. Ama yorumlara bakılırsa arkadaş amacına ulaşmış. Tabi bu söylediklerim sadece yorum günahına girmek istemem.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bir kez daha çok güzel açıklamışsınız her moderatör sizin gibi anlayışlı olsa keşke .

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Tuba
FlaxLy

FlaxLy

Üye
Konunun muhabbet olsun yada konu açmış olmak adına açıldığı taraftarıyım. Arkadaşın sorduğu soru hiç mi hiç dürüstçe gelmedi. Bu soruyu sormak için ya teknolojiden anlamayan her ay telefon değiştiriyorum yeaa demek için gezen göbekli kel kodamanlardan yada gerçekten telefonu sadece alo demek için kullanan biri olmak gerekir. Ama yorumlara bakılırsa arkadaş amacına ulaşmış. Tabi bu söylediklerim sadece yorum günahına girmek istemem.

Aynen katılıyorum. Amacına ulaşmışsa sohbet yapmanın bi alemi yok. Konu kilit olabilir.

----------Eklendi @ 10:02:53 ---------- Yazıldı @ 09:59:14 ----------

Ama fake olduğu belli. Bilmiyorum siz biliyomusunz şuan ki nokia'nın halini ama nokia bu durumdayken kimse s2'sini satmaz. Ve gidip sadece sırf belle vs.vs görmel için 701 almaz. Bu konuda ghz,rom geçrsizdir. Çünkü her halükarda s2 üstündür. :zzz:

Ayrıca sabrınız için teşekkür ederim. Şimdiye kadae ban yemiştim ama sayenizde. Keşke sizin gibiler çok olsa forumda :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4312512' Alıntı:

Aynen katılıyorum. Amacına ulaşmışsa sohbet yapmanın bi alemi yok. Konu kilit olabilir.

----------Eklendi @ 10:02:53 ---------- Yazıldı @ 09:59:14 ----------

Ama fake olduğu belli. Bilmiyorum siz biliyomusunz şuan ki nokia'nın halini ama nokia bu durumdayken kimse s2'sini satmaz. Ve gidip sadece sırf belle vs.vs görmel için 701 almaz. Bu konuda ghz,rom geçrsizdir. Çünkü her halükarda s2 üstündür. :zzz:

Ayrıca sabrınız için teşekkür ederim. Şimdiye kadae ban yemiştim ama sayenizde. Keşke sizin gibiler çok olsa forumda :ağlarım:
Haksız yere ban olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt