1000 lıralık telle 580 lıralık telı Kıyaslamak günahtır kardes 900 kusur lıra 701 e vermek akıl dısı aradakı 400 lıraya motorsıklet alıp c601 le konusa konusa giderim
)) ben soruyorum işte arasında fazla bi özellik yok dediğim gibi vodafoneden almayı düşünüyorum)) ben soruyorum işte arasında fazla bi özellik yok dediğim gibi vodafoneden almayı düşünüyorum
aralarındaki fark altı ay belki bir sene sonra çıkar ortaya nokia 701e boşuna 1ghz işlemci koymaz vardır bi alicengiz oyunu bu işte maddi durumun elveriyosa 701 al ama şu aşamada 701in artıları kullanılmayan bir güç olarak saklı duruyo dersenki zaten senede bir tel değiştiriyorum o artılar için şu anda aradaki rakamı vermeye gerek yok seneyede 701in üst vetsiyonları zaten çıkar o zaman onları degerlendirirsin bence
vodafoneden alacam aylık 30 lira 24 ay başka bana uygun model yok
tabi kardesim dediğim gibi bu konularda maddiyat birinci madde biz burdan anlatırız hepsi boş önemli olan işin maddi boyutu gereksiz yere kasma ama imkanın varsa 24ay kendini baglama uzun bi süre ve alacagın tel bu süre sonunda üçbuçuk yıllık bi model olucak yeni modeller çıktıgında baya bi gözden düşmüş olucak yani degiştirmek istersende iki tane ödemen olmuş olucak

tabiki sende haklısın ama nakit o kadar para bağlamıyayım diye düşündüm hani taksit taksit o kadar etkilemez bizim insanımıza taksit dedinmi çok hoşuna gider![]()
![]()
![]()