arkadaşlar nokia C6-01 mi yoksa 701 mi Daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alone wolf

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia C6-01 mi yoksa 701 mi Daha iyi
görüşlerinizi yorumlarınızi bekliyorum...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Her konuda Nokia 701 :oke:
Symbian'da Nokia'nın kamera hariç şimdiye kadarki en iyi telefonu...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Görünüş hariç hepsinde 701 geçer.
Görünüş olarak c6-01

alone wolf

Üye
    Konu Sahibi
özellik bakımından arasında onemli bi fark göremedim yada ben görmedim sizin bildiğiniz varmı onemli özellik

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
FM transmitter, 1 GHz işlemci, 512 MB RAM, C6-01'den daha fazla güncelleme alacak, daha fazla oyun desteği...

legend5858

legend5858

Üye
Tabiki 701 soru olarak bile kaale almıyorum :) :)

metinakrep

Üye
bende vodafoneden 701 aldım kardeşime kamerası biraz kötü çekiyor ama video olarak mükemmel çekiyor onun dışında bir sorun göremedim

caphuscha

caphuscha

Üye
tavşanmı mı daha iyi zürafa mı?

alone wolf

Üye
    Konu Sahibi
Bende c6-01 var vodafondan almayı düşünüyorum özellik olarak aynı tek fark işlemcisi gibi geldi bana

keys1903

keys1903

Üye
1000 lıralık telle 580 lıralık telı Kıyaslamak günahtır kardes 900 kusur lıra 701 e vermek akıl dısı aradakı 400 lıraya motorsıklet alıp c601 le konusa konusa giderim

• Beğen
Tepkiler: sesecoco ve joe_cenk

alone wolf

Üye
    Konu Sahibi
1000 lıralık telle 580 lıralık telı Kıyaslamak günahtır kardes 900 kusur lıra 701 e vermek akıl dısı aradakı 400 lıraya motorsıklet alıp c601 le konusa konusa giderim

:))) ben soruyorum işte arasında fazla bi özellik yok dediğim gibi vodafoneden almayı düşünüyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:))) ben soruyorum işte arasında fazla bi özellik yok dediğim gibi vodafoneden almayı düşünüyorum

aralarındaki fark altı ay belki bir sene sonra çıkar ortaya nokia 701e boşuna 1ghz işlemci koymaz vardır bi alicengiz oyunu bu işte maddi durumun elveriyosa 701 al ama şu aşamada 701in artıları kullanılmayan bir güç olarak saklı duruyo dersenki zaten senede bir tel değiştiriyorum o artılar için şu anda aradaki rakamı vermeye gerek yok seneyede 701in üst vetsiyonları zaten çıkar o zaman onları degerlendirirsin bence

alone wolf

Üye
    Konu Sahibi
aralarındaki fark altı ay belki bir sene sonra çıkar ortaya nokia 701e boşuna 1ghz işlemci koymaz vardır bi alicengiz oyunu bu işte maddi durumun elveriyosa 701 al ama şu aşamada 701in artıları kullanılmayan bir güç olarak saklı duruyo dersenki zaten senede bir tel değiştiriyorum o artılar için şu anda aradaki rakamı vermeye gerek yok seneyede 701in üst vetsiyonları zaten çıkar o zaman onları degerlendirirsin bence

vodafoneden alacam aylık 30 lira 24 ay başka bana uygun model yok

pRime.

pRime.

Üye
Cevap nokia 701.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vodafoneden alacam aylık 30 lira 24 ay başka bana uygun model yok

tabi kardesim dediğim gibi bu konularda maddiyat birinci madde biz burdan anlatırız hepsi boş önemli olan işin maddi boyutu gereksiz yere kasma ama imkanın varsa 24ay kendini baglama uzun bi süre ve alacagın tel bu süre sonunda üçbuçuk yıllık bi model olucak yeni modeller çıktıgında baya bi gözden düşmüş olucak yani degiştirmek istersende iki tane ödemen olmuş olucak

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Böle sorumu olur haci?

Konu Locked.

covar

covar

Üye
ben olsam samsung galaxy alırdım şahsen nokia telefonlarda iş yok fakir telefonlar uygulama oyun program kamera bakımından

alone wolf

Üye
    Konu Sahibi
tabi kardesim dediğim gibi bu konularda maddiyat birinci madde biz burdan anlatırız hepsi boş önemli olan işin maddi boyutu gereksiz yere kasma ama imkanın varsa 24ay kendini baglama uzun bi süre ve alacagın tel bu süre sonunda üçbuçuk yıllık bi model olucak yeni modeller çıktıgında baya bi gözden düşmüş olucak yani degiştirmek istersende iki tane ödemen olmuş olucak

tabiki sende haklısın ama nakit o kadar para bağlamıyayım diye düşündüm hani taksit taksit o kadar etkilemez bizim insanımıza taksit dedinmi çok hoşuna gider :) :) :)

atakan25

atakan25

Üye
güncelleme uygulama manyağı değilsen fiyat iyi olsun diyosan c6-01,701 nokiaanın en iyi telefonu ama symbian telefon almam ben şu an telefon alsam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tabiki sende haklısın ama nakit o kadar para bağlamıyayım diye düşündüm hani taksit taksit o kadar etkilemez bizim insanımıza taksit dedinmi çok hoşuna gider :) :) :)

hsklısın ama 24ay kendini baglama derken en fazla 12 taksit al demek istemiştim bir yıl sonra taksitletin biter ve degiştirmek istersen rahat rahat degiştirirsin enim bi arkadasım bana taksitle istanbulu satsalar alırım derdi bizim insanımızda mantık bu kazanmadığı paranın sorumlulugu altına girmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...