hmm 12 ayda olabilir mesela...evet bizim insanımız taksit hastası parası olmasın isterse çok pahalı olsun ama sonunda taksit var deyin koşarak gider alır....701'in c6-01 den daha ii olduğunu kanıtlayan işlemcisi var bildiğim...BAŞKA??hsklısın ama 24ay kendini baglama derken en fazla 12 taksit al demek istemiştim bir yıl sonra taksitletin biter ve degiştirmek istersen rahat rahat degiştirirsin enim bi arkadasım bana taksitle istanbulu satsalar alırım derdi bizim insanımızda mantık bu kazanmadığı paranın sorumlulugu altına girmek
1000 lıralık telle 580 lıralık telı Kıyaslamak günahtır kardes 900 kusur lıra 701 e vermek akıl dısı aradakı 400 lıraya motorsıklet alıp c601 le konusa konusa giderim
Bende de c6-01 var goruntu olarak daha ıyı 701 den ama ıslemci olarak geride kalıyor.
Buna ornek olarak tintin oyununu verebılırız.bence samsung galax s tercih edilmelidir 701 daha auto focus yok bile yok

Motorsiklete benzin koymayı unutmada1000 lıralık telle 580 lıralık telı Kıyaslamak günahtır kardes 900 kusur lıra 701 e vermek akıl dısı aradakı 400 lıraya motorsıklet alıp c601 le konusa konusa giderim

Ha bu arada imzanı çok sevdim haklısın apple tekrar icad etti telefonu ama bırak nokia'yı kötülemeyi eline ne geçicekki? büyüklerin hep nokia kullandı hakkını ver lütfen.
kardeşim adam sana 701 mi C6-01 mi demiş ben bu soruda Galaxy S diye bişey göremiyorum..şu sorulara düzgün cevap verin sırf laf olsun diye cevap atmayın konulara![]()
orası seni alakdar etmez dostum benim düşüncem o yönde bana dafralı konuşma bir daha ben sadece nokia tarafından kazıklanmamasını istiyorum o kadar
valla ben şahsen gördüm arkadaşımda n8 var bende c6-01 ikisi nerdeyse aynı resimc ekiyo fark göremezsin ama adam yanımızda galaxy s kamerasını bi actı ekranı bizimkilere göre cok parlak ve görüntüler cok daha canlıydı ekranıda baya büyüktü bizimkilerden ve daha canlı renkleri vardı ben telefonumu verip 250 tl vererek alacağım o telefonu görünen köy kılavuz istemez galaxy s video film izleme herşey daha bi keyifli

valla paran varsa ve biraz sabredersen lumia 900 al çıkınca 1500 den çıkacak ama çok pahalı ve hakediyor
----------Eklendi @ 17:33:20 ---------- Yazıldı @ 17:26:15 ----------
yani görende galaxy note sanacak hiç işte işmi bunların yaptıklarıHa bu arada imzanı çok sevdim haklısın apple tekrar icad etti telefonu ama bırak nokia'yı kötülemeyi eline ne geçicekki? büyüklerin hep nokia kullandı hakkını ver lütfen.