arkadaşlar nokia C6-01 mi yoksa 701 mi Daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catdog136

catdog136

Üye
Tabiki 701 her şekilde üstün..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Görende C6-01'i 1.4 çift çekirdekli 1 GB ramli 4 inç ekranlı felan sanacak.Arkadaşlar bu kadar olmaz.Sorumu şimdi bu.Bide üste yazmış arkadaş görüntüsü daha iyi diye.

İş telefonun arkasını çevirince değişiyor.Kasanın 4te 1i kadar bir kamera bölümü var C6-01de.Arkadan çok kaba duruyor.Ayrıca özellikleri 3 kat daha düşük daha eski sürüm olacak vb vb.

alone wolf

Üye
    Konu Sahibi
hsklısın ama 24ay kendini baglama derken en fazla 12 taksit al demek istemiştim bir yıl sonra taksitletin biter ve degiştirmek istersen rahat rahat degiştirirsin enim bi arkadasım bana taksitle istanbulu satsalar alırım derdi bizim insanımızda mantık bu kazanmadığı paranın sorumlulugu altına girmek
hmm 12 ayda olabilir mesela...evet bizim insanımız taksit hastası parası olmasın isterse çok pahalı olsun ama sonunda taksit var deyin koşarak gider alır....701'in c6-01 den daha ii olduğunu kanıtlayan işlemcisi var bildiğim...BAŞKA??

uribaju

uribaju

Üye
yediyüzbir dostum

covar

covar

Üye
bence samsung galax s tercih edilmelidir 701 daha auto focus yok bile yok

sLqDsy4

sLqDsy4

Üye
1000 lıralık telle 580 lıralık telı Kıyaslamak günahtır kardes 900 kusur lıra 701 e vermek akıl dısı aradakı 400 lıraya motorsıklet alıp c601 le konusa konusa giderim

guzel bi yaklasım:ehe Bende de c6-01 var goruntu olarak daha ıyı 701 den ama ıslemci olarak geride kalıyor.:hih: Buna ornek olarak tintin oyununu verebılırız.

DxTR90

DxTR90

Üye
bence samsung galax s tercih edilmelidir 701 daha auto focus yok bile yok

kardeşim adam sana 701 mi C6-01 mi demiş ben bu soruda Galaxy S diye bişey göremiyorum..şu sorulara düzgün cevap verin sırf laf olsun diye cevap atmayın konulara :angry:

ozzytaste

ozzytaste

Üye
1000 lıralık telle 580 lıralık telı Kıyaslamak günahtır kardes 900 kusur lıra 701 e vermek akıl dısı aradakı 400 lıraya motorsıklet alıp c601 le konusa konusa giderim
Motorsiklete benzin koymayı unutmada :aman2:

ozakin70

ozakin70

Üye
al kardeş burdan bak

aleranol

aleranol

Üye
valla paran varsa ve biraz sabredersen lumia 900 al çıkınca 1500 den çıkacak ama çok pahalı ve hakediyor :D

----------Eklendi @ 17:33:20 ---------- Yazıldı @ 17:26:15 ----------

[QUOTE="ForeverAlone";4337960]Görende C6-01'i 1.4 çift çekirdekli 1 GB ramli 4 inç ekranlı felan sanacak.Arkadaşlar bu kadar olmaz.Sorumu şimdi bu.Bide üste yazmış arkadaş görüntüsü daha iyi diye.

İş telefonun arkasını çevirince değişiyor.Kasanın 4te 1i kadar bir kamera bölümü var C6-01de.Arkadan çok kaba duruyor.Ayrıca özellikleri 3 kat daha düşük daha eski sürüm olacak vb vb.
[/QUOTE]
yani görende galaxy note sanacak hiç işte işmi bunların yaptıkları:haha: Ha bu arada imzanı çok sevdim haklısın apple tekrar icad etti telefonu ama bırak nokia'yı kötülemeyi eline ne geçicekki? büyüklerin hep nokia kullandı hakkını ver lütfen.

covar

covar

Üye

kardeşim adam sana 701 mi C6-01 mi demiş ben bu soruda Galaxy S diye bişey göremiyorum..şu sorulara düzgün cevap verin sırf laf olsun diye cevap atmayın konulara :angry:

orası seni alakdar etmez dostum benim düşüncem o yönde bana dafralı konuşma bir daha ben sadece nokia tarafından kazıklanmamasını istiyorum o kadar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla 701 de kurcalama fırsatım oldu ama nedense ısınamadım c6 01 in ekran çercevesı yeter

pRime.

pRime.

Üye
orası seni alakdar etmez dostum benim düşüncem o yönde bana dafralı konuşma bir daha ben sadece nokia tarafından kazıklanmamasını istiyorum o kadar

Samsungdan yiyeceği kazık ne olacak? Android 4 güncellemesini bile alamıyor o telefon ama 701 daha çok destek görecek. Ayrıca galaxy s 701'den daha pahalı.

----------Eklendi @ 10:23:16 ---------- Yazıldı @ 10:21:34 ----------

He bu arada o otofokussuz kamerayla bile 701 daha iyi resimler çekiyor. Tek eksiği makro.

covar

covar

Üye
valla ben şahsen gördüm arkadaşımda n8 var bende c6-01 ikisi nerdeyse aynı resimc ekiyo fark göremezsin ama adam yanımızda galaxy s kamerasını bi actı ekranı bizimkilere göre cok parlak ve görüntüler cok daha canlıydı ekranıda baya büyüktü bizimkilerden ve daha canlı renkleri vardı ben telefonumu verip 250 tl vererek alacağım o telefonu görünen köy kılavuz istemez galaxy s video film izleme herşey daha bi keyifli

pRime.

pRime.

Üye
valla ben şahsen gördüm arkadaşımda n8 var bende c6-01 ikisi nerdeyse aynı resimc ekiyo fark göremezsin ama adam yanımızda galaxy s kamerasını bi actı ekranı bizimkilere göre cok parlak ve görüntüler cok daha canlıydı ekranıda baya büyüktü bizimkilerden ve daha canlı renkleri vardı ben telefonumu verip 250 tl vererek alacağım o telefonu görünen köy kılavuz istemez galaxy s video film izleme herşey daha bi keyifli

Dostum o canlılık ekranın super amoled olmasından kaynaklanıyor. Ekran canlı demek daha iyi foto demek değil! :zuhaha:

----------Eklendi @ 10:38:14 ---------- Yazıldı @ 10:33:55 ----------

Bazen köyü görsek de yolda bambaşka yerlere sapabiliyoruz. ;)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
valla paran varsa ve biraz sabredersen lumia 900 al çıkınca 1500 den çıkacak ama çok pahalı ve hakediyor :D

----------Eklendi @ 17:33:20 ---------- Yazıldı @ 17:26:15 ----------

yani görende galaxy note sanacak hiç işte işmi bunların yaptıkları:haha: Ha bu arada imzanı çok sevdim haklısın apple tekrar icad etti telefonu ama bırak nokia'yı kötülemeyi eline ne geçicekki? büyüklerin hep nokia kullandı hakkını ver lütfen.

Nokiayı kötülemiyorum.C6-01 gibi bir cihazla 701 gibi bir cihazın karşılaştırılmasına sinirlendim.Hangi özelliği üstün acaba tek bir neden lazım.

LimePie

LimePie

Üye
tabikide 701 şu anki aklım olsa c6-01 alırmıydım tüh ya neyse olan olmuş şükretmek lazım bulamayanlarda var dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...