Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuArkadaşlar Lumia 920'mi servise verdim.
Sponsorlu Bağlantılar
osmanmert94
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün aradım teleservice yi. 08.12.2014 te vermiştim. Mekanik onarım yapıldı kargoya verildi diyor. İnş kasayı değiştirmiş olsalar bari berbat haldeydi.
Benimki bayağı hızlı oldu ya. Ama tahminimce buyrun onarımlar yapılmadı. O yüzden tekrar göndereceğim sanırım. İnş her şeyi eksiksizdir de uğraştırmazlar. Zaten 3 kere aynı sebepten giderse değişim zorunda zorunlu diye biliyorum.
Bir tarafını yaparken diğer tarafı bozmakla meşhur tırt service
Kesinlikle kontrol ediniz.
Dexter Morgan
Üye
Ben yolladım servise. Sorunlarımız aynı gibi. Çoğu şey duzelmeden geri geldi. Ocakta tekrar yollayacağım suan elimde cihaz yok kullanabileceğim. Ayrıca ocakta vermemle birlikte 3. olacak. Israrla gönderip para iadesi almaya çalışacağım
osmanmert94
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu inceledim. Bütün sorunlar eksiksiz halledilmiş. Ekranı bile değiştirmişler eski ekran berbat haldeydi. Ama ekranın içinde bir tane toz tanesi kalmış o da nazarlık olsun. Teleservice'e teşekkürler..
Ve 10 gün de halloldu.
Rainesto
Üye
Hocam pır pır sorunu düzeldi mi herhangi bir ücret istediler mi ?
Evet hocam düzelmiş. Telefon cillop gibi olmuş. Garanti bitsin kasayı da ben değiştireceğim yaza. Memnun kaldım ve 9-10 gün gibi kısa bir sürede tamamlamışlar.
Evet hocam düzelmiş. Telefon cillop gibi olmuş. Garanti bitsin kasayı da ben değiştireceğim yaza. Memnun kaldım ve 9-10 gün gibi kısa bir sürede tamamlamışlar.