İpucu Arkadaşlar Lumia 920'mi servise verdim.

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün aradım teleservice yi. 08.12.2014 te vermiştim. Mekanik onarım yapıldı kargoya verildi diyor. İnş kasayı değiştirmiş olsalar bari berbat haldeydi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar bugün aradım teleservice yi. 08.12.2014 te vermiştim. Mekanik onarım yapıldı kargoya verildi diyor. İnş kasayı değiştirmiş olsalar bari berbat haldeydi.
Hocam bende 8 inde Nokia careye verdim 11 inde teleservise gitmiş daha kayıt aşamasındaymış kayıt olunca mesaj gelecekmiş daha gelecek

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hocam bende 8 inde Nokia careye verdim 11 inde teleservise gitmiş daha kayıt aşamasındaymış kayıt olunca mesaj gelecekmiş daha gelecek
k kardeşim git direk iste oradan verirler cihazını ...

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
k kardeşim git direk iste oradan verirler cihazını ...
Benimki bayağı hızlı oldu ya. Ama tahminimce buyrun onarımlar yapılmadı. O yüzden tekrar göndereceğim sanırım. İnş her şeyi eksiksizdir de uğraştırmazlar. Zaten 3 kere aynı sebepten giderse değişim zorunda zorunlu diye biliyorum.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihaz 10. günde elime geldi akşam elime alıp telefonun sorunları çözülmüş mü bakacağım.

erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar cihaz 10. günde elime geldi akşam elime alıp telefonun sorunları çözülmüş mü bakacağım.

iyi kontrol et başka bir tarafını bozmasın herifler malum, inşallah temiz yapmışlardır..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir tarafını yaparken diğer tarafı bozmakla meşhur tırt service:)
Kesinlikle kontrol ediniz.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben yolladım servise. Sorunlarımız aynı gibi. Çoğu şey duzelmeden geri geldi. Ocakta tekrar yollayacağım suan elimde cihaz yok kullanabileceğim. Ayrıca ocakta vermemle birlikte 3. olacak. Israrla gönderip para iadesi almaya çalışacağım

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu inceledim. Bütün sorunlar eksiksiz halledilmiş. Ekranı bile değiştirmişler eski ekran berbat haldeydi. Ama ekranın içinde bir tane toz tanesi kalmış o da nazarlık olsun. Teleservice'e teşekkürler..
Ve 10 gün de halloldu.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Esendağlı
Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam pır pır sorunu düzeldi mi herhangi bir ücret istediler mi ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Hocam pır pır sorunu düzeldi mi herhangi bir ücret istediler mi ?
Evet hocam düzelmiş. Telefon cillop gibi olmuş. Garanti bitsin kasayı da ben değiştireceğim yaza. Memnun kaldım ve 9-10 gün gibi kısa bir sürede tamamlamışlar.

Rainesto

Rainesto

Üye
Evet hocam düzelmiş. Telefon cillop gibi olmuş. Garanti bitsin kasayı da ben değiştireceğim yaza. Memnun kaldım ve 9-10 gün gibi kısa bir sürede tamamlamışlar.
Ücretsiz yapmışlar demi :D

Rainesto

Rainesto

Üye
E="osmanmert94, post: 7440775, member: 2491710"]Evet.[/QUOTE]
Benim telefonda bugün kargoya verilmiş

Üst Alt