Anket Arkadaşlar Lumia 1020, HTC ONE Ve HTC ONE MİNİ'mi Alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 1020'mi Yoksa HTC ONE'mı HTC ONE Minimi

• Kullanılan toplam oy
    23
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Radyo sıkıntın olmasın. Radyo var sadece türkiye romlarında yok donanım olarak var. Zaten migrostan falan alınan ithalat telefonlarda başka ülkenin romu olduğu için radyo var olarak geliyo. Alırsın yoksa başka bi ülkenin romunu yüklersin yada rootla falan halledersin. 32 GB bulursun o zamana kadar ama teknosada falan 1500 olmasını bekleme ..

Nexus 5 de güzel ama saf android yani ne biliyim sıkılabilirsin ha sonradan kendim rom işleriyle ilgilenirim dersen alınabilir teknosada resmi garantilidir. ama mağazalara geldiğinde burda daha ucuzmuş diye pişman olma. Ayrıca G2 deki ses tuşları hiçte kötü değil alışman gerek adamlar zaten kolaylık olsun diye yapmış. Nexus 5 alsanda pişman etmez şarj sıkıntısı olabilir o donanıma o pil ..

KD1907

KD1907

Üye
Radyo sıkıntın olmasın. Radyo var sadece türkiye romlarında yok donanım olarak var. Zaten migrostan falan alınan ithalat telefonlarda başka ülkenin romu olduğu için radyo var olarak geliyo. Alırsın yoksa başka bi ülkenin romunu yüklersin yada rootla falan halledersin. 32 GB bulursun o zamana kadar ama teknosada falan 1500 olmasını bekleme ..

Nexus 5 de güzel ama saf android yani ne biliyim sıkılabilirsin ha sonradan kendim rom işleriyle ilgilenirim dersen alınabilir teknosada resmi garantilidir. ama mağazalara geldiğinde burda daha ucuzmuş diye pişman olma. Ayrıca G2 deki ses tuşları hiçte kötü değil alışman gerek adamlar zaten kolaylık olsun diye yapmış. Nexus 5 alsanda pişman etmez şarj sıkıntısı olabilir o donanıma o pil ..
Yalnız bence saf android daha iyi çünkü ram canavarı değil yani bide touchwiz arayüzüne bak ram ın yarısını yiyor şerro. Ayrıca sıkılma olayı da bence doğru değil eğer sıkılırsan rom yüklersin olur biter.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben zaten saf androidin stabilliğiyle akışıyla ilgili bişey söylemedim evet sıkılırsa romda kurabilir ama bilmiyorum zor bi karar yinede :) pilinden şüpheliyim biraz.

KD1907

KD1907

Üye
Ben zaten saf androidin stabilliğiyle akışıyla ilgili bişey söylemedim evet sıkılırsa romda kurabilir ama bilmiyorum zor bi karar yinede :) pilinden şüpheliyim biraz.
Evet pili o donanıma göre çok az ve kamerası. 2300 mah batarya kullanmışlar bence çok yetersiz olacaktır ama bilemem. Kamerası da ben iyi değil yani 1.3 mp ön kamera 8 mp arka kamera.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bi incelemede kamerasını G2 nin kamerasına tercih ederim diyodu. S3 de 8 mp kameraydı bana yetiyodu kamera o kadar sıkıntı olmazda pil işte sıkıntılı biraz. Kutusuda çok sade telefon ve şarj cihazı iiçinde bişey çıkmıyo kulaklık bile. Bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama kafam baya karışık.

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
Bi incelemede kamerasını G2 nin kamerasına tercih ederim diyodu. S3 de 8 mp kameraydı bana yetiyodu kamera o kadar sıkıntı olmazda pil işte sıkıntılı biraz. Kutusuda çok sade telefon ve şarj cihazı iiçinde bişey çıkmıyo kulaklık bile. Bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama kafam baya karışık.
Nexus 5 alıcağına kesinlikle lg g2 al daha iyi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Kararım büyük ihtimalle yüzde 95 htc one

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
kararımı verdim ve tercihim htc one çünkü etkileyici

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
acaba 3-4 aya 1600 civarına düşermi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
geçen vatanda 1650 mi neydi :D

ANIL

ANIL

Admin
Aralarından HTC One daha çok memnun eder. Yeni modelleri de bekleyebilirsin.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
biraz bekle bence

avcitalip

avcitalip

Üye
bence Snapdragon 800'lü cihazlara bakmalısın,Snapdragon 600'un oyun performansı pek tatmin edici değil,1020'nin mağazası gelişmekte fakat halan daha oldu denilecek kadar değil ama kamera lazım diyorsan biçilmiş kaftan...