Anket Arkadaşlar Lumia 1020, HTC ONE Ve HTC ONE MİNİ'mi Alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 1020'mi Yoksa HTC ONE'mı HTC ONE Minimi

• Kullanılan toplam oy
    23
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lumia 1020, HTC ONE Ve HTC ONE MİNİ'mi Alayım
arkadaşlar bu 3 telefondan hangisini alayım sizce kararsızım bu 3 telefonunda artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim

KD1907

KD1907

Üye
Telefondan beklentilerin ne biraz bilgi ver de yardımcı olalım kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
KD1907

KD1907

Üye
oyun ses ve kamera
oyun ses ve kamera
Ses olarak htc one ama lumianınki de iyi. Oyun konusunda çeşitlilik bakımından google play store kullandığı için htc one ama windows 8 in marketi de hızla gelişiyor. Oyun performansı bakımından ikisi de iyi. Kamera konusunda ise kesinlikle lumia :oke:Performans için şöyle diyebilirim htc one iyi ama bence lumia daha iyi çünkü çok hızlı gelişiyor. Ve herkes lumia çok hızlı çok stabil falan diyor ama sen bilirsin

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Ses olarak htc one ama lumianınki de iyi. Oyun konusunda çeşitlilik bakımından google play store kullandığı için htc one ama windows 8 in marketi de hızla gelişiyor. Oyun performansı bakımından ikisi de iyi. Kamera konusunda ise kesinlikle lumia :oke:Performans için şöyle diyebilirim htc one iyi ama bence lumia daha iyi çünkü çok hızlı gelişiyor. Ve herkes lumia çok hızlı çok stabil falan diyor ama sen bilirsin
htc one mini iyimidir

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bence lumia 929 un global versiyonu bekle hem kamera hem performans alırsın

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Htc one dün vatanda 1650 tl idi sanırım. Htc one mini de bence o donanımdaki bi telefona 1250 1300 civarı fiyat çok diye düşünüyorum. 1350 ye G2 var ve aralarında dağlar kadar fark var. Tamam aleminyum gövde falan ama yinede çok. Ve kenarları one gibi değil plastik. Lumia 925 de aleminyum. Oyun ve kamerada G2 işini görür. Sesi bilmiyorum kulaklığı çok iyi ama. Ses olarakda one güzel nokılarında sesi iyidir. One miniyi o fiyata önermem.

LimePie

LimePie

Üye
Bencede Lg g2 almalisin htc oneye bin basar ses hariç :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Bencede Lg g2 almalisin htc oneye bin basar ses hariç :D
Htc one dün vatanda 1650 tl idi sanırım. Htc one mini de bence o donanımdaki bi telefona 1250 1300 civarı fiyat çok diye düşünüyorum. 1350 ye G2 var ve aralarında dağlar kadar fark var. Tamam aleminyum gövde falan ama yinede çok. Ve kenarları one gibi değil plastik. Lumia 925 de aleminyum. Oyun ve kamerada G2 işini görür. Sesi bilmiyorum kulaklığı çok iyi ama. Ses olarakda one güzel nokılarında sesi iyidir. One miniyi o fiyata önermem.
Htc one mini değilde peki normal htc one nasıl oyun konusunda birde fiyatı 1500 tl ye düşermi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
1500 zor kardeşim. Ha paralel ithalat bulursun ama bunu mağaza marka olarakda yapanlar var köprü altlarındada :D önerdim mesela darty de var diye G2 yi :)

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
htc one iyidir