oyun ses ve kamerabirde performansTelefondan beklentilerin ne biraz bilgi ver de yardımcı olalım kardeşim.
Ses olarak htc one ama lumianınki de iyi. Oyun konusunda çeşitlilik bakımından google play store kullandığı için htc one ama windows 8 in marketi de hızla gelişiyor. Oyun performansı bakımından ikisi de iyi. Kamera konusunda ise kesinlikle lumiaoyun ses ve kamera
oyun ses ve kamera
Performans için şöyle diyebilirim htc one iyi ama bence lumia daha iyi çünkü çok hızlı gelişiyor. Ve herkes lumia çok hızlı çok stabil falan diyor ama sen bilirsinhtc one mini iyimidirSes olarak htc one ama lumianınki de iyi. Oyun konusunda çeşitlilik bakımından google play store kullandığı için htc one ama windows 8 in marketi de hızla gelişiyor. Oyun performansı bakımından ikisi de iyi. Kamera konusunda ise kesinlikle lumiaPerformans için şöyle diyebilirim htc one iyi ama bence lumia daha iyi çünkü çok hızlı gelişiyor. Ve herkes lumia çok hızlı çok stabil falan diyor ama sen bilirsin
Bilemem ama htc one mini olduğuna göre htc one nin biraz daha kötüsüdür. Yani kötüsüdür derken bi alt modeli gibi bişey şimdi anlatamadımhtc one mini iyimidir

peki htc one 3-4 aya 1500 e düsermiBilemem ama htc one mini olduğuna göre htc one nin biraz daha kötüsüdür. Yani kötüsüdür derken bi alt modeli gibi bişey şimdi anlatamadım![]()
Şu an ne kadarki?peki htc one 3-4 aya 1500 e düsermi
goldda 1750 tlŞu an ne kadarki?
Düşebilir bende tam bilemiyorum açıkçasıgoldda 1750 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hizlial.com da iseDüşebilir bende tam bilemiyorum açıkçası
Dediğim gibi tam bilmiyorum bilen birisine sormak lazımhizlial.com da ise
1700
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki htc ler kasma donma falan yapıyormuDediğim gibi tam bilmiyorum bilen birisine sormak lazım
Hiç htc kullanmadım. Ama sanmam. Yani htc one çok iyi bi telefon bence yapmazpeki htc ler kasma donma falan yapıyormu
Bencede Lg g2 almalisin htc oneye bin basar ses hariç![]()
Htc one mini değilde peki normal htc one nasıl oyun konusunda birde fiyatı 1500 tl ye düşermiHtc one dün vatanda 1650 tl idi sanırım. Htc one mini de bence o donanımdaki bi telefona 1250 1300 civarı fiyat çok diye düşünüyorum. 1350 ye G2 var ve aralarında dağlar kadar fark var. Tamam aleminyum gövde falan ama yinede çok. Ve kenarları one gibi değil plastik. Lumia 925 de aleminyum. Oyun ve kamerada G2 işini görür. Sesi bilmiyorum kulaklığı çok iyi ama. Ses olarakda one güzel nokılarında sesi iyidir. One miniyi o fiyata önermem.