ben öyle uygulamalara güvenmiyorum çünkü içlerinden virüslü uygulamalar da çıkabiliyor,mesela geçen sene Blackmart popülerdi s3'üme oradan giren virüsün haddi hesabı yok bu yüzden en temizi gidip apkmania veya türevleri gibi güvenilir sitelerden indirmek veya uygulamaya para verebilecek kadar maddi durumunuz iyi ise orijinalini almak
ayrıca orijinalini aldığınızda oyuna her çıkan güncellemeye hemen erişirsiniz ve asla sizden o uygulama gitmez yarın birgün lazım olduğunda direkt herhangi bir cihazınıza çekebilirsiniz...
o konuda sana katılıyorum,Apple'da mesela iTunes kodları satılıyor bunları alıp kazıyorsunuz eskiden kontör yüklediğiniz gibi sonra mağazaya giriyorsunuz bu kodu ve para hesabınıza geliyor bence en temizi bu ve aslında Google Play'de de var bu hizmet ama rahatsız herifler bunun desteğini henüz Türkiye'ye sunmuyorlar bu yüzden gidip korsana başvuruyoruz.ben mesela kredi kartı kullanmıyorum ve asla kullanmamda çünkü bu emin olun oradan çektiğinizle kalmıyor banka araya birşeyler sıkıştırıyor yok dosya masrafı yok kart parası derken size geçiriyorlar en iyisi bulaşmamak diye düşünüyorum ben ama bu şekilde de orijinal alamıyoruz olan Google'a oluyor