Arkadaşlar iPhone mu Alsam? N8 mi Yoksa Bekleyip Yeni Gelecek Olan Nokia 701 mi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

burakcal2

Üye
Eger Nokia almaktan vazgecmiyecekseniz , kesinlikle 701 alin.siddet ile tavsiye edilir.Eski Symbian 3 deneyimlerinizi unutturacak bir telefon. Ben yaklasik 2 haftadir kullaniyorum.Super bir telefon.Nokia C7 den sonra ilac gibi geldi.Bu arada Iphone 4S cok buyuk bir hayal kirikligi yaratti.standy suresi bile 200 saatte dusmus.iphone 4 un standy suresi 300 saat idi.Zaten bir pili anca giden bir telefonun simdi pili ne kadar gidecek cok merak ediyorum.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Eger Nokia almaktan vazgecmiyecekseniz , kesinlikle 701 alin.siddet ile tavsiye edilir.Eski Symbian 3 deneyimlerinizi unutturacak bir telefon. Ben yaklasik 2 haftadir kullaniyorum.Super bir telefon.Nokia C7 den sonra ilac gibi geldi.Bu arada Iphone 4S cok buyuk bir hayal kirikligi yaratti.standy suresi bile 200 saatte dusmus.iphone 4 un standy suresi 300 saat idi.Zaten bir pili anca giden bir telefonun simdi pili ne kadar gidecek cok merak ediyorum.

iphon 4S ALCAM nokia 701 i türkiyeye gönderene kadar iphone 5 çıkar :) yani bi dahaki seneye kadar zor gelir tahmin ediom sadece kendi fikrim abartmış olabilirm belki ama geçen olaylar abartmamı tetikliyor :D sen dış ülkede oturuyorsun büyük bi ihtimal çnkü 701 bir tek dış ülkelerde var

----------Eklendi @ 04:03:31 ---------- Yazıldı @ 04:00:05 ----------

bende yaklaşık 15 gün önce iphone 4 32 gb aldım 16 lık fiyatına olunca dedim iyi kampanya :) şimdi 4si görünce içim gidiyo her ne kadar olağan üstü bir değişiklik olmasada işlemci gücü ve ful hd kamera içimi eritti resmen şimdi bu cihazı satacak olsam bir dünya zarar edeceğim ve 4s sanırım kasımda türkiyede olabilir
üzldm kardeş ne diym keşke bkleseydin sağlık olsun iphone 4 de geçerli telefon bunu sen ben herkez biliyoruz ürün apple'sa hiç şüphem yoktur ve iyidir

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
iphon 4S ALCAM nokia 701 i türkiyeye gönderene kadar iphone 5 çıkar :) yani bi dahaki seneye kadar zor gelir tahmin ediom sadece kendi fikrim abartmış olabilirm belki ama geçen olaylar abartmamı tetikliyor :D sen dış ülkede oturuyorsun büyük bi ihtimal çnkü 701 bir tek dış ülkelerde var

----------Eklendi @ 04:03:31 ---------- Yazıldı @ 04:00:05 ----------

üzldm kardeş ne diym keşke bkleseydin sağlık olsun iphone 4 de geçerli telefon bunu sen ben herkez biliyoruz ürün apple'sa hiç şüphem yoktur ve iyidir

haklısın iphone 4 te geriyanı kalır bir telefon değil ama işte en çok ta ful hd çekimi beni cezbediyo

empereur

Üye
sana bir tavsiye ipone 4 s çok güzel bir telefon ama alır isen ona mahkum ve bağımlı kalirsin paran çok ise bir de mac book pro alırsın birbirlerini tamamlamaları ve uyumlu çalışmaları için bu bazen şart oluyor bide programa verecegin para da cabasi jeil break de çalışamayacak yeni versiyonda onuda soyleyeyim yani netice bu 701 nokia ise kötü karar olur sana tavsiyem galaxy s2 füze gibi çalışıyor ve android karar yinede senin sana bir tavsiyede bulundum ben n8 kullanıyordum s2 aldım n8 kullandigim günlerime acıdım

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben de ocak ayında yeni bir akıllı telefon alacağım. Tercihim %100 Nokia olacak. Son günlerde çıkan Nokia Lumia serisinin yeni üyeleri çıkarsa alabilirim.

Şimdilik aklımda şunlar var:
Nokia N9,
Nokia Lumia 800,
Nokia 701

Lumia 800 alırsanız, harika ses çıkaran müthiş tasarıma sahip Monster kulaklık, 8 MP Carl Zeiss Lens muhteşem bir kamerayı ve muhteşem bir tasarımı da beraberinde alacaksınız. Windows Phone 7.5 Lumia 800 ile çok hoşuma gitti. Aynı zamanda işlemci gücü yönünden de 1.4 GHz, yani hiç de kötü değil.

BlackBerry önerenlere yalnızca gülüyorum. Milattan Önce bana önerseler yine almam, yine almam. Berbat bir telefon.

Android diyosanız, ben biraz daha stabil olmasını bekleyeceğim.

iPhone 4S'in ise ekranı çok küçük.

pRime.

pRime.

Üye
Wp'lu düşünüyorsan baya beklemen lazım, s.elop diğer ülkelere (bize yani) 2012'nin 2. çeyreğinde geleceğini söyledi nokia world'de.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
lumia 800 derim, bence fena bir telefon!!!
Ben de ocak ayında yeni bir akıllı telefon alacağım. Tercihim %100 Nokia olacak. Son günlerde çıkan Nokia Lumia serisinin yeni üyeleri çıkarsa alabilirim.Şimdilik aklımda şunlar var:Nokia N9,Nokia Lumia 800,Nokia 701Lumia 800 alırsanız, harika ses çıkaran müthiş tasarıma sahip Monster kulaklık, 8 MP Carl Zeiss Lens muhteşem bir kamerayı ve muhteşem bir tasarımı da beraberinde alacaksınız. Windows Phone 7.5 Lumia 800 ile çok hoşuma gitti. Aynı zamanda işlemci gücü yönünden de 1.4 GHz, yani hiç de kötü değil.BlackBerry önerenlere yalnızca gülüyorum. Milattan Önce bana önerseler yine almam, yine almam. Berbat bir telefon.Android diyosanız, ben biraz daha stabil olmasını bekleyeceğim.iPhone 4S'in ise ekranı çok küçük.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
htc şu aralar favorim düşünmelisin dostum bence

pRime.

pRime.

Üye
He bu arada wp'lu telefon alana kadar bi iphone 4s al, ekranı küçük diyorsun ama cihaz canavar gibi.

Del Rey

Del Rey

Üye
He bu arada wp'lu telefon alana kadar bi iphone 4s al, ekranı küçük diyorsun ama cihaz canavar gibi.

Aslında biraz düşününce arayüzü dışınca WP 7 de gelişmeli. iPhone asla almam, çünkü sıkılırım aynı zamanda. Çok uygulama falan var evet ama, kişiselleştirilebilirlik sıfır. Slide to Unlock > Kaydır > Uygulama nereye kadar?

MeeGo'lu N9 veya çok üst düzey bir Android akıllı telefon.

• Beğen
Tepkiler: n000k
SilentOne

SilentOne

Üye
aslında iphone iyi ama illede kişileştirme diosan ya symbian yada megoo derim

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
nokia dandik iphone al.

Del Rey

Del Rey

Üye
nokia dandik iphone al.

Peki ya iPhone 4'ü gidip yere düşürsem ne olacak? Ekran bin parçaya ayrılıyor.

iPhone almak istememin sebepleri:

Ekranı çok çabuk kırılabiliyor, ben de telefonu çok düşüren bir insanım; aynı zamanda iPhone'un kılıflı hali de kendini göstermiyor.

SIM kartını takmadan telefon açılmıyor. Akıllı telefon aldığıma göre, yalnızca telefon özelliğine kullanırsam; diğer özelliklerini de kullanabilmem can sıkıcı.

Dediğim gibi, sıkılırım. Android ve Symbian'da kullanılabilen animasyonlu duvar kağıtları, kişiselleştirilebilir widgetler, ana ekranımda görünen sıralı e-postalar vs. çok hoşuma gidiyor ve kullanılabilirliği önemli derecede yükseltiyor. Birçok özelliğe kolayca göz atabilmemi sağlıyor.

Ekran boyutu çok ufak. Telefonumdan daha fazla multimedya özelliği (video oynatabilmek örneğin) ve internette gezinirken rahatlık isterim. Özellikle internette gezinirken 3.5" ufacık bir ekrana pinch-to-zoom yapmak can sıkıcı olur. 4" "4.5" arası bir ekranda daha kolay gezinebilirim.

Bu arada Nokia'ya hangi nedenlerle dandik dedin? Alırken onlara da dikkat ederek alabilirim yeni telefonumu.

PriZm

PriZm

Üye
nokia ya dandik deme en iyi kasalari o yapiyor;)

ama kisisellestirme istersen androidli bir samsung al.

benim telefonu oneririm.

----------Eklendi @ 22:05:30 ---------- Yazıldı @ 22:04:49 ----------

ha bu arada iphone den uzak dur.

pRime.

pRime.

Üye
Aslında biraz düşününce arayüzü dışınca WP 7 de gelişmeli. iPhone asla almam, çünkü sıkılırım aynı zamanda. Çok uygulama falan var evet ama, kişiselleştirilebilirlik sıfır. Slide to Unlock > Kaydır > Uygulama nereye kadar?MeeGo'lu N9 veya çok üst düzey bir Android akıllı telefon.
Erdem böyle diyorsun da wp7'de kişiselleştirme hiç mi hiç yok aynı menü aynı arka plan, değişen hiçbir şey yok. Iosta en azından arka planı ayarlayabiliyorsun, shelf background uygulamalarıyla temaya yakın bir görüntü elde ediyorsun. Jailbreak'in avantajlarından bahsetmicem bile.

Del Rey

Del Rey

Üye
Erdem böyle diyorsun da wp7'de kişiselleştirme hiç mi hiç yok aynı menü aynı arka plan, değişen hiçbir şey yok. Iosta en azından arka planı ayarlayabiliyorsun, shelf background uygulamalarıyla temaya yakın bir görüntü elde ediyorsun. Jailbreak'in avantajlarından bahsetmicem bile.

Alıntı yaptığın kısımda ilk cümleyi okumuş muydun? "Aslında düşününce, WP 7'de gelişmeli" kısmından bahsederken, bunu anlatmak istemiştim ben de.

pRime.

pRime.

Üye
Alıntı yaptığın kısımda ilk cümleyi okumuş muydun? "Aslında düşününce, WP 7'de gelişmeli" kısmından bahsederken, bunu anlatmak istemiştim ben de.
Dikkat etmemişim. Ama şunu da söyleyeyim android de düşünüyorsan nexus prime'ı bekle derim, en azından android 4'ü kullanırsın. diğer modellere ne zaman android 4 geleceği belli değil.

TheMadness

TheMadness

Üye
nokia ya dandik deme en iyi kasalari o yapiyor;)

ama kisisellestirme istersen androidli bir samsung al.

benim telefonu oneririm.

----------Eklendi @ 22:05:30 ---------- Yazıldı @ 22:04:49 ----------

ha bu arada iphone den uzak dur.
N8 alırken tasarımına ve sağlamlığına hayran oldum N8 forever

Üst Alt