>Pessimistic.
Üye
Güncellemeyle düzeltilebilir bir sorun![]()
parcayla olacak birsey kardes ne yani hadi xperia s sahipleri gelsin yeni parcalar geldimi. diyecek
Güncellemeyle düzeltilebilir bir sorun![]()
işlemciye downclock mu yapacak? Nasıl düzelecek açıklasana merak ettim cidden bak

Hah.Akşam akşam güldüm![]()
Eline alıp ınceledınmı acaba 50 derece ısınmasını nedir bu android düşmanlıgı anlamıyorumkı satın nokialari sizde alın android
Eline alıp ınceledınmı acaba 50 derece ısınmasını nedir bu android düşmanlıgı anlamıyorumkı satın nokialari sizde alın android
bende androide gectim ne dusmanligi sorunlu cihaza iyimi diyelim
safi laf işte ben android sevmem ama alana alma da demiyorum biz burda yardımcı olmaya uğraşıyoruz o fanlık yapıyor![]()
kardes ne fanligi ya cihaz isiniyor dedik topa tuttunuz ya
dostum ısınma sorununu arastırdım yabancı sıtelerden ve burdakı sıtelerden 60 dereceye kadar ısınması normalmıs daha fazlası zarar verıyomus zaten 60 derece sıcaklıgıda dakıkalarca saatlerce surmuyomuskı zararı olsun ozaman telefon yanar zaten 60 a kadar dayanıklıymıs ustu zaten dırek ıtfaiyehttp://www.maxicep.com/android-gene...sorunu-yardiiiimmmm-2-650716.html#post4761126
surayada bakmakta yarar. var
)bende oyle tahmın edıyorum sonucta ısınma problemıyle karsılasanların cogu batarya problemı oldugunu soyluyor batarya degıstıkten sonra servıste problemın kalktıgını soyluyolar.ısının 45 derecelerde stabıl kaldıgı gozlenmıs belkı guncelleme sonrasında bu sevıyeler dahada dusebılır sonucta yenı cıhaz her yenı cıhaz cıktıgında problemlerı ıllakı oluyor ama zamanla guncellemelerle duzelıyor kısmet bakalım aksam eve gectıgımde sıparısını verıcem ınsallah AA olan model gelmez 2. partı gelmeısnı umuyorumxperia s komple çok güzel bir cihaz ben hemfikirim lakin iphone4s den performansı düşük bir cihazdır ppi oranlarıda birbirine yakındır iki cihazdada pixelleri farkedemezsin , ama unutma sonyler ikinci elde en çok düşüş yaşayan markadır onu satarken seni üzebilir , ısınma sorununda samsungu geçebileceğinide sanmıyorum sonuçta çok çok ince bir model değil fazla ısı tutmaz içeride