arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım hangisi sizce??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım hangisi sizce??
selam arkadaslar butcem 1700 tl cıvarında ve 2 cihaz arasında kaldım ama bilir kişiler tarafından yardım bekliyorum

İPHONE 4 8GB 1620 TL

Sony Ericsson Xperia S Lt26i 32 GB 1580 TL

sizce bu ıkı cıhazdan hangısını onerırsınız ıkısınıde begenıyorum ama sony daha agır basıyor suan ıcın sızce hangısı ve neden?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone 4 mü 4s mi?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 G 8GB

futbol123

futbol123

Üye
sony tabiki çift çekirdekli işlemci daha güçlü gpu daha çok hafıza 32gb 8mp kamera Sony her özellikte üstün..

klongs

klongs

Üye
xperia s

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
kamerası 12 MP yazıyor sıtesınde sony ama iphonede her program paralı goruntulu gorusme bıle yok oyuzden sony kafamdan gecıyor ama acaba kullanan varmı bu cıhazı

Türe

Türe

Üye
Tabiki iPhone 4 ;) ios'daki pratiklik kadar rahat ettirici bisey yok ;) hafif bir os oldugu icin donanimi cok onemli degil ;)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
sony dokunmatıgıde cok ıyı geldı vıdeolardan ama ıslemcısı 2 cekırdek olması 1,5 ghz hızında olması 3d olması kafamı kurcalamıyor degıl

Yunkaai

Yunkaai

Üye
8 gb hic bisiye yetmez...1gb oyunlar var.Hem ozellik bakimindan xperia daha ustun

futbol123

futbol123

Üye
Tabiki iPhone 4 ;) ios'daki pratiklik kadar rahat ettirici bisey yok ;) hafif bir os oldugu icin donanimi cok onemli degil ;)
Kardeşim iphone 4s desen neysede iphone 4 rakibi bile olmaz ;)
1. 1280x720 4.3 ekran iphone 4 te 960x640 3.5inç
2. 32gb hafıza 4 8gb hafıza 8gb yeterli değildir.
3. 1gb ram 512mb ram
4. 12mp kamera 5mp kamera
5. çift çekirdek 1.5ghz işlemci 1ghz işlemci
6. adreno 220 daha güçlü gpu sgx535 iphone 3gs de bile bu gpu var
7. daha az sar değeri 0.78
8. Sony xperia s in rakibi 4s dir.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
4s desen al derdim ama xperia s derim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4749297]
Kardeşim iphone 4s desen neysede iphone 4 rakibi bile olmaz ;)
1. 1280x720 4.3 ekran iphone 4 te 960x640 3.5inç
2. 32gb hafıza 4 8gb hafıza 8gb yeterli değildir.
3. 1gb ram 512mb ram
4. 12mp kamera 5mp kamera
5. çift çekirdek 1.5ghz işlemci 1ghz işlemci
6. adreno 220 daha güçlü gpu sgx535 iphone 3gs de bile bu gpu var
7. daha az sar değeri 0.78
8. Sony xperia s in rakibi 4s dir.
[/QUOTE]

1) iPhone'un ekran çözünürlüğü o ekrana göre muhteşem. Kullanmadın mı hiç?
2) buna diyecek bir şey yok. iPhone 4 8 gb burada geri kalıyor.
3) Sony'ye o RAM yetmezken 512 iPhone'a fazla fazla yetiyor.
4) burada Sony üstün olsa da iPhone 4'ün kamerası çok başarılı. Yeterli düzeyden çok daha iyi fotoğraflar çektim ben.
5) Sony'nin donanımı yüksek ama iPhone 4'de iOS var. Hani şu fazla donanıma ihtiyacı olmayan.
6) Yine aynı mesele, donanım var ama o donanımı kullanacak oyun var mı? Android iOS kadar oyuna sahip değil. Ayrıca bu donanım farkkına rağmen iOS daha akıcı ve kaliteli.
7) bu çok da abartılacak bir durum değil.
8) bu yazdıklarımdan sonra tekrar düşün. :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

4) burada Sony üstün olsa da iPhone 4'ün kamerası çok başarılı. Yeterli düzeyden çok daha iyi fotoğraflar çektim ben.
5) Sony'nin donanımı yüksek ama iPhone 4'de iOS var. Hani şu fazla donanıma ihtiyacı olmayan.
6) Yine aynı mesele, donanım var ama o donanımı kullanacak oyun var mı? Android iOS kadar oyuna sahip değil. Ayrıca bu donanım farkkına rağmen iOS daha akıcı ve kaliteli.

Bence de iPhone 4.

futbol123

futbol123

Üye

1.Kullandım kardeşim rahat ol profilime 4s bile alıcam düşün yani ;)
3.Sony e yetmiyormu? nerden çıktı bu? 1gb ram çok rahat yeter 512mb ram sorun android için ancak 1gb ram fazlasıyla yeter.
4.12mp kamera ile 5mp kamera kıyaslanaz bile iphone 4 ün kamerası iyidir ancak sony kadar değil 12mp kamera var 7mp fark var arada
5.Burda dogru diyorsun ancak çift çekirdekli 1.5ghz ve 1gb ram olunca android çok stabil çalışıyor galaxy note u test ettim ordan biliyorum
6 Şuan 2 işletim sistemi içinde oyun çıkıyor android e oyun çıkıyorsa ios a çıkıyor.Sony nin oyun testleri yok ama olsada çok iyi sonuçlar çıkacaktır.
7.Sağlık için önemli ip4 0.99 du sanırım
8.Bende senin yazdığım mesajları düşünmen lazım :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
PPİ degeri en yüksek Telefon Xperia S nerde en daha net I phone?

Türe

Türe

Üye
PPİ degeri en yüksek Telefon Xperia S nerde en daha net I phone?

Sana her mesajda gozlerin 270 ppi degerinin uzerini algilamadigini yazmak zorunda miyim arkadas ? ya anlamiyorsun ya da fanlik ugruna eksik bilgi veriyorsun :ah

theposies

theposies

Üye
çünkü insan gözü 220ppi den yükseğini algılayamıyor ...

---------- Eklendi @ 22:07:36 ---------- Yazıldı @ 22:06:38 ----------

Sana her mesajda gozlerin 270 ppi degerinin uzerini algilamadigini yazmak zorunda miyim arkadas ? ya anlamiyorsun ya da fanlik ugruna eksik bilgi veriyorsun :ah

220 diye biliyodum ama Süleyman ? ;)

Türe

Türe

Üye
Tehlike ";4749419][COLOR="DarkRed' Alıntı:

1.Kullandım kardeşim rahat ol profilime 4s bile alıcam düşün yani ;)
3.Sony e yetmiyormu? nerden çıktı bu? 1gb ram çok rahat yeter 512mb ram sorun android için ancak 1gb ram fazlasıyla yeter.
4.12mp kamera ile 5mp kamera kıyaslanaz bile iphone 4 ün kamerası iyidir ancak sony kadar değil 12mp kamera var 7mp fark var arada
5.Burda dogru diyorsun ancak çift çekirdekli 1.5ghz ve 1gb ram olunca android çok stabil çalışıyor galaxy note u test ettim ordan biliyorum
6 Şuan 2 işletim sistemi içinde oyun çıkıyor android e oyun çıkıyorsa ios a çıkıyor.Sony nin oyun testleri yok ama olsada çok iyi sonuçlar çıkacaktır.
7.Sağlık için önemli ip4 0.99 du sanırım
8.Bende senin yazdığım mesajları düşünmen lazım :)

androidin ram yonetimi cok kotu . s2 de de 1 gb ram var ama asiri kullanimda 200 mb a kadar dusuyor e noldu 1 gb a ?
[/COLOR]

klongs

klongs

Üye
300 ppi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...