arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım hangisi sizce??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Eline alıp ınceledınmı acaba 50 derece ısınmasını nedir bu android düşmanlıgı anlamıyorumkı satın nokialari sizde alın android

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eline alıp ınceledınmı acaba 50 derece ısınmasını nedir bu android düşmanlıgı anlamıyorumkı satın nokialari sizde alın android

yine kıvırdı ben de bu sefer biliyor sanmıştım

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

bende androide gectim ne dusmanligi sorunlu cihaza iyimi diyelim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben tarafsizim kardes bunu anlayana ne mutlu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben sana bişey demedim zaten

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
franzliszt

franzliszt

Üye
xperia s komple çok güzel bir cihaz ben hemfikirim lakin iphone4s den performansı düşük bir cihazdır ppi oranlarıda birbirine yakındır iki cihazdada pixelleri farkedemezsin , ama unutma sonyler ikinci elde en çok düşüş yaşayan markadır onu satarken seni üzebilir , ısınma sorununda samsungu geçebileceğinide sanmıyorum sonuçta çok çok ince bir model değil fazla ısı tutmaz içeride

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
xperia s komple çok güzel bir cihaz ben hemfikirim lakin iphone4s den performansı düşük bir cihazdır ppi oranlarıda birbirine yakındır iki cihazdada pixelleri farkedemezsin , ama unutma sonyler ikinci elde en çok düşüş yaşayan markadır onu satarken seni üzebilir , ısınma sorununda samsungu geçebileceğinide sanmıyorum sonuçta çok çok ince bir model değil fazla ısı tutmaz içeride
bende oyle tahmın edıyorum sonucta ısınma problemıyle karsılasanların cogu batarya problemı oldugunu soyluyor batarya degıstıkten sonra servıste problemın kalktıgını soyluyolar.ısının 45 derecelerde stabıl kaldıgı gozlenmıs belkı guncelleme sonrasında bu sevıyeler dahada dusebılır sonucta yenı cıhaz her yenı cıhaz cıktıgında problemlerı ıllakı oluyor ama zamanla guncellemelerle duzelıyor kısmet bakalım aksam eve gectıgımde sıparısını verıcem ınsallah AA olan model gelmez 2. partı gelmeısnı umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...