arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım hangisi sizce??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
çünkü insan gözü 220ppi den yükseğini algılayamıyor ...

---------- Eklendi @ 22:07:36 ---------- Yazıldı @ 22:06:38 ----------

220 diye biliyodum ama Süleyman ? ;)

ben 270 diye biliyorum 220 de olabilir

MoonLife01

MoonLife01

Üye

Sana her mesajda gozlerin 270 ppi degerinin uzerini algilamadigini yazmak zorunda miyim arkadas ? ya anlamiyorsun ya da fanlik ugruna eksik bilgi veriyorsun :ah

Olabilir arkadaşim Üsteki arkadaş I phone daha net demişte acıklamasini getirdim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende 220 ppi diye okumuştum...

theposies

theposies

Üye
neyse işde sonuçda gözler algılamuyor :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";4749419][COLOR="DarkRed' Alıntı:

1.Kullandım kardeşim rahat ol profilime 4s bile alıcam düşün yani ;)
3.Sony e yetmiyormu? nerden çıktı bu? 1gb ram çok rahat yeter 512mb ram sorun android için ancak 1gb ram fazlasıyla yeter.
4.12mp kamera ile 5mp kamera kıyaslanaz bile iphone 4 ün kamerası iyidir ancak sony kadar değil 12mp kamera var 7mp fark var arada
5.Burda dogru diyorsun ancak çift çekirdekli 1.5ghz ve 1gb ram olunca android çok stabil çalışıyor galaxy note u test ettim ordan biliyorum
6 Şuan 2 işletim sistemi içinde oyun çıkıyor android e oyun çıkıyorsa ios a çıkıyor.Sony nin oyun testleri yok ama olsada çok iyi sonuçlar çıkacaktır.
7.Sağlık için önemli ip4 0.99 du sanırım
8.Bende senin yazdığım mesajları düşünmen lazım :)

4) Telefon sadece kamera için kullanılmayacaksa iPhone oldukça yeterli. Sadece kamera için telefon almak isteyen N8 alsın.
6) peki madem öyle, iOS için Max Payne varken Android için hala neden çıkmadı. Sürekli erteliyorlar, neden??
7) aralarındaki küçük fark telefon değiştirmek için sebep olamaz.
[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye

androidin ram yonetimi cok kotu . s2 de de 1 gb ram var ama asiri kullanimda 200 mb a kadar dusuyor e noldu 1 gb a ?
Bakalım sony de aynı durum geçerli olacak olucağını sanmam çünkü 1.5ghz oldugu için sıkıntı olmaz..s2 de 1.2ghz..

4) Telefon sadece kamera için kullanılmayacaksa iPhone oldukça yeterli. Sadece kamera için telefon almak isteyen N8 alsın.
6) peki madem öyle, iOS için Max Payne varken Android için hala neden çıkmadı. Sürekli erteliyorlar, neden??
7) aralarındaki küçük fark telefon değiştirmek için sebep olamaz.
6.Onu ben bilemem oyun üretilerine sorucaksın
7.aralarında bir sürü fark var.Kamera olsun ekran olsun işlemci olsun vss.. yazdım zaten farklarını tekrar yazıyorum sony xperia''S'' in rakibi iphone 4''S'' dir.

Türe

Türe

Üye
Ram kullanımının işlemciyle alakalı olduğunu sanmıyorum ama olabilir.

ama 300 mhz uçuk kaçık bir fark yaratacak bir hız da değil hani.

---------- Eklendi @ 00:02:02 ---------- Yazıldı @ 00:01:17 ----------

I phone ile Xperia S eşit arkadaş neden demiş I phone daha net diye?

Bilmiyorum kendisine sorabilirsin. Xperia S'in ekranı da iPhone'un ekranı da gerçekten çok net piyasadaki ekranı en net 2 cihaz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";4749669][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Bakalım sony de aynı durum geçerli olacak olucağını sanmam çünkü 1.5ghz oldugu için sıkıntı olmaz..s2 de 1.2ghz..

6.Onu ben bilemem oyun üretilerine sorucaksın
7.aralarında bir sürü fark var.Kamera olsun ekran olsun işlemci olsun vss.. yazdım zaten farklarını tekrar yazıyorum sony xperia''S'' in rakibi iphone 4''S'' dir.

6) demek ki her oyun tak diye androide çıkmıyormuş
7) sar değerinden bahsediyorum
[/COLOR]

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kardes. bari burda iphonu uste cikarmayin ya xperia s diyor adam. 4s de degil

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kardes. bari burda iphonu uste cikarmayin ya xperia s diyor adam. 4s de degil yapmayin sunu ya aklindan suphe ederim iphonu tercih edersen

gerçeklerden bahsediyoruz burada. iPhone 4S'le kıyaslanacak çok az cihaz var ve XPERIA S onlardan biri değil

• Beğen
Tepkiler: Türe
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
iphone kardesimde var biraz kurcaliyim en mantıklı karar öteki cihazı bi alısverıs magazasında ıncelemek sanırım iphonle sony aynı yerde ınceleyıp karar vereyım hala kararsızım cunkı bu sekılde

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kafa kafaya test etseler,iphone 4'ten büyük bir tokat yiyebilecegini düsünsemde tercihin Xperia S olmalı.
Bunun sebebi 8 gb hafıza ve olası apple destegi sıkıntısı.

Türe

Türe

Üye
Kafa kafaya test etseler,iphone 4'ten büyük bir tokat yiyebilecegini düsünsemde tercihin Xperia S olmalı.

Pardon Apple desteği sıkıntısı derken ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

8 GB o telefon için gerçekten çok az katılıyorum. Ama en az 1 sene daha destek alır iPhone 4. 3GS bile 3 yıldır destek alıyor.

Türe

Türe

Üye
Kardes. bari burda iphonu uste cikarmayin ya xperia s diyor adam. 4s de degil yapmayin sunu ya aklindan suphe ederim iphonu tercih edersen

Emin ol o küçümsediğin iPhone 4 Xperia S ile her konuda yarışıp geçecek kapasitede ;) iPhone'u çok küçümsüyorsunuz. Ha bu arada Xperia S , 4S ile rekabet edecek seviyede değil.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Emin ol o küçümsediğin iPhone 4 Xperia S ile her konuda yarışıp geçecek kapasitede ;) iPhone'u çok küçümsüyorsunuz. Ha bu arada Xperia S , 4S ile rekabet edecek seviyede değil.

:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...