Arkadaşlar facebook hesabımı çaldılar yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar facebook hesabımı çaldılar yardım lütfenn
Arkadaşlar yarım saat önce falan normal facebookta daha önce beğendiğim bir grubun linkine tıkaldım ondan sonra kafayı yedi sadece reklamlar ve admini olduğum sayfalar geliyor facebook açtığımda şifremi falan değiştirebiliyorum herşeyi yapabiliyorum mailim de de sorun yok ama bir türlü profilime normal face e ulaşamıyorum ne olur yardım edin acilll

YA ARKADAŞLAR BU HACKER TEAM OLAYI NE KADAR DOĞRU ANONYMOUS FLN BİRSÜRÜ ŞEY YAZIO NETTE FACEBOOK U ÇÖKERTİCEKLERMİŞ OLABİLİR Mİ BÖYLE BİŞEY

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Son zamanlarda Facebook hesabını çaldıranların sayısı giderek artıyor. öncelikli olarak Facebook hesabı çalınması bilişim suçudur. Bulunduğunuz İl, İlçe’deki T.C. Mahkemelerinin Savcılık Makamına Şikayette Bulunabilirsiniz.

Facebook şifrenizi geri almak için hesap > Yardım Merkezi > Güvenlik tıklıyorsunuz ve Hesabım başka birisinin eline geçti veya hesabımın şifresi çalındı. sekmesin tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrana “Facebook Soru ve Cevapları henüz bu dilde bulunmuyor. Sıkça Sorulan Sorular‘a bakın.” yazısına tıklıyorsunuz. ve burada Şifremi unuttum. sekmesine tıklıyorsunuz ve şifreniz e-posta adresinize gelecektir.

Eğer e-posta adresinizde çalındı ise aşağıdaki yöntemi denemelisiniz.

Posta Adreslerinden Herhangi Birisine Mail Yoluyla İngilizce Olarak Derdinizi Güzelce Anlatmanız Gerekmektedir.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

fntked

Üye
aynı sorun bende de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt