Zigore
Üye
Twitter Hesabım Çalındı, Lütfen Yardım!
Merhaba arkadaşlar! Lütfen yardım edin, 2-3 gün önce Twitter hesabım çalındı. Ayrıca, çalan kişi, e-mail ve şifreyi değiştirmiş. Telefonum da kayıtlı değil. Hiçbir şekilde şifreyi sıfırlayamıyorum! 2 gündür uğraşıyorum, Twitter'a mailler attım ama olmuyor! Şifre sıfırlamak için e-mail, telefon numarası ya da kullanıcı adımı yazmam gerekiyor. Bunlardan hiçbiri olmuyor, çalan kişi e-mail'i de değiştirmiş sanırım, e-mail'imi kabul etmiyor. Yalnızca kullanıcı adımı yazınca kabul ediyor, ama o zaman da değiştirilen e-mail'e gidiyor olmalı ki, ben mail alamıyorum. Kaç defa denedim! Of çok sinirlendim. Twitter'ı 3-4 yıldır kullanıyorum, en çok sevdiğim sosyal ağ sitesi diyebilirim, ama yeni bir hesap açmak istemiyorum, bunda bir sürü fotoğraflarım, tweet'lerim, bilgilerim var. Her neyse, yardımcı olursanız çok sevinirim. Aaaaa bu arada,, Twitter'a cep telefonumdaki uygulamadan (Twitter Android uygulaması) grebiliyorum. Yani zaten sürekli açık oluyor biliyorsunuz. O yüzden telefondaki uygulamadan, tweet atabiliyorum, her türlü şeyi yapabiliyorum ama şifre değiştirilmiyor çok kurcaladım, yok, bulamadım. Eğer bu uygulamadan da çıkış yaparsam, bitti, bir daha hiç giremeyeceğim. Lütfen yardım edin, bekliyorum...